Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

812

Dzisiaj drugi raz znalazłam białe glisty w czekoladzie NUSSBEISER :O

Polecane posty

Gość O MATKO BOSKA!!!
Koniec ze słodyczami!

Gość *KiziaMizia*
Do "To jakieś zmutowane..." - która zarzucała że poniosła mnie fantazja. Właśnie na filmiku który koleżanka dała powyżej, widać jak czekolada jest pokryta czymś co przypomina pajęczynę. Dziś jestem pewna że musiały tam też być te robaki, ale szybko zamknęłam tą czekoladę po zobaczeniu tej "pajęczyny" i wyrzuciłam do kosza nie przyglądając jej się. Bleeeeeeee

Gość Prażynka_87
Też kiedyś widziałam robaczki ale na kotlecie którego odgrzewałam jak wróciłam z imprezy. Opowiedziałam o tym rodzinie - wyśmiali mnie. I wtedy skończyłam z Mary Jane.

Gość straszne
okropne to,trzeba dokładnie przeglądać to co sie chce zjeść!!!!!------straszne!!!!!

Gość sasanka amberka
a fuj!!!! trzeba kontrolować co sie je

Gość randkowiczka
o jeju, czemu to na mnie nie trafiło. nabrałabym obrzydzenia do słodyczy i 5 kg fruuuu...

Gość dfisdfbiodfbosdnosdfjnsf
Akurat jak są w orzechach robaki to świadczy o tym,że żadnego syfu typu konserwanty nie ma; zresztą swego czasu jak była afera z kasztankami bodajże to ktoś tam się wypowiedział,że właśnie przez to,że nie ma w nich konserwantów to tak się dzieje. Nie wiadomo co lepsze, wyobraźcie sobie jaki syf muszą dodawać,że robaki się nie łapią na to,a my wpierdalamy:D To już lepiej zamknąć oczy i zjeść tę czekoladę z robakiem;)

Gość od dziś czekolady i słodycze
wpeirdalamy z zamkniętymi oczami, w końcu to ma być rozkosz dla podniebienia a nie dla oczu :O

Gość fujjj
a raz moja kolezanka w michalku znalazla biala larwe:o

Gość Belixxx
Niestety - to nie wina producenta, tylko magazynu hurtowni albo i samego sklepu. To świństwo to mklik próchniaczek czy jakoś tak, przyniosłam kiedyś jakąś mąkę z tym świństwem, cholernie dużo tego obecnie! Żrą czekoladę, orzechy, kaszę itd, bardzo trzeba oglądać w sklepie te produkty czy nic w środku nie widać (pogryziony papier, torebka itd.

Gość to jest wina masowej produkcji
wszystko robione na ogromną skalę to i przypilnować nie można, lepiej kuźwa samemu w domu upiec ciastka jakieś

Gość randkowiczka
a wiecie, przypomniałam sobie, że kiedyś kupiłam ryż, w którym pełzały larwy jakichś robali. Musiały tam być przed zapakowaniem, bo nie wlazłyby w sklepie do torebek foliowych przez te maleńkie dziurki.

Gość a ja mysle ze one musza
u mnie jakas czekolada lezy na polce, teraz sie jej boje dotknac :O

Gość z tym ryżem to i ja tak miałam
w brązowym ryżu znanej firmy były jakieś robale coś na kształt małej ćmy, oczywiście to było żywe i poruszało skrzydłami, pudełko było zaklejone fabrycznie więc nie ma możliwości żeby tam się dostało w sklepie czy u mnie fuuu

Gość kochanieńcy
ten temat jest stary choć pewnie wciąż aktualny te skrzydlate to pewnie mole spożywcze ale to wszystko nic bo nawet jak to zjesz to pewnie nic ci nie będzie ja kiedyś znalazłam mnóstwo szkła pod rybą w puszce zorientowałam się dopiero gdy zaczęło trzeszczeć w zębach

Gość cikitaaaaaaaaaaaaa
bo mi sie przesuwają treści żołądkowe pod gardło jak to czytam ! jeżeli chodzi o tą pajęczynkę na czekoladzie to wydaje mi się ,że to była pleśń ..poprostu ! a robaczki w czekoladzie no cóż orzechy czasami dobrze wyglądają a mają niespodziankę w środku ! tez miałam okazję jeśc bombonierkę i natknąć się na jakąś gumę fabryczną !w kazdym bądz razie więcej juz sie nie tknełam tego typu czekoaldki !

Gość cdvfdsgfg
no coz do orzeszka nikt nie zajrzy wiec to nie wina producenta i pomyslec ze moze w kazdej czekoladzie w ktorej sa cale orzeszki sa te robaczki bleeeeeee

Gość csdsfffffffe
ja wlasnie o malo co nie zjadlam kawalka kielbasy z wlosiem swinskim

Gość ta czekolada była zapakowana
ale nie ktuży zeby sie odchudzi to połykaja tasiemca

Gość blowwwwwww
Wiecie co najlepsze? Weszłam na kafeterię doslownie pare sekund po przekłnięciu ostatnich kęsów tej czekolady..... i w oczy rzucił mi sie odrazu ten temat...... moja na szczescie wygladała normalnie, smakowala normalnie i jak rozgryzalam orzechy to tez nic nie poczułam.... mam nadzieje ze moj egzemplarz byl ok... ale odrazu polecialam zrobic solidny lyk wody mineralnej ;p;p

Gość miztszyni..
ludzie nie badzcie naiwni, myslicie ze nigdy nie zjedliscie jakiegos robaka??? bez przesady, to jest obrzydliwe, ale tez poniekad normlane- kazdy z nas zjadl jakiego robaka i to nie raz,chacy czy niechacy.

Gość Matkop
Ja mam podobny problem ostatnio do płatków Nestle wlazł mi jakiś mały robak taka jagby larwa oraz gdy siadałem na fotelu na pajenczynie zchodził jakiś mały biały robaczek ta pojęczyna wychodzi im z tyłka!!! Jak sie tego pozbyć??? Pomóżcie mi!!!

Gość juj
Jeśli chcesz, aby Twój prezent dla seniora sprawił mu przyjemność, postaw na innowacyjny i oryginalny produkt. Taki wybór będzie z pewnością strzałem w dziesiątkę i go ucieszy. https://www.harempower.pl/