Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ewelina91x

farbowanie mokrych włosów

Polecane posty

słyszałam, że jeśli nałoży się farbe na mokre włosy, to kolor jest ładniejszy - to prawda? a jeśli tak, to muszą być umyte czy zwyczajnie zwilżone? :) farbuję na blond, ale zawsze wychodzą mi ciemniejsze niż bym chciała, więc wolę znać wasze zdanie :D

ja zawsze nakładam szampon koloryzujący na wilgne włosy ...tzn moczę je i delikatnie wycieram ręcznikiem na tyle żeby woda mi nie kapała ...nigdy nie nakładałam na suche włosy wiec nie mam porównania

właśnie czytałam, żeby jednak ich nie myć :) no i jeśli farba nie byłaby do tego przeznaczona to by coś pisało, ale nic takiego nie pisze

przecież powinno być to napisane w instrukcji użycia farby,zawsze nakładam na mokre włosy co do mycia szamponem przed farbowaniem-fryzjerka mi kiedyś mówiłą,żeby nie myć głowy,po to,żeby chronić skórę głowy,że na farbę to nie ma wpływu,umówiłam się gdzie indziej na farbowanie i poszłam bez mycia,a fryzjerka bierze się mycie głowy-na moje pytanie powiedziała,że farby są różne i przed tą akurat trzeba włosy umyć farby są różne,może masz taką,że trzeba na suche-najlepiej trzymać się instrukcji