Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dałam bratowej w pysk

Dalam bratowej w pysk!

Polecane posty

Wkurzyla mnie! Nie dosc ze mieszka w domu moich rodzicow to jeszcze ma wymagania by jej sluzyc. Dzisiaj wzielam ja, uderzylam w twarz i wlozylam glowe do toalety i zagrozilam ze nastepnym razem czeka ja cos duzo gorszego. Mnie wyzywa ze mieszkam ze swoim dzieckiem od rodzicow, nazywa moje dziecko bekartem, ma pretensje ze biore pieniadze od rodzicow a sama ciagnie od nich ile sie da. A bratowa w dodatku sprowadza do naszego domu swoich rodzicow, dzisiaj powiedzialam jej sukinsynowatym rodzicom by sie wynosili. Rodzice i brat mnie poparli, moj brat tez wyzywa swoich tesciow tak nienawidzi rodziny swojej zony.

Gość uygug
to chore

Zgadzam sie ale to moja bratowa i jej popier.dolona rodzina sa chorzy, przesiaduja u nas, patrza na to co tylko moga wyciagnac a bratowa jeszcze uwaza ze ja nie mam zadnych praw co do swojego rodzinnego majatka. Dlatego tak mnie wkurzyla suka bo mam wieksze prawa niz ona.

Gość czy na kafe wchodzi jedna
jedyna osoba, czy może wszyscy są spokrewnieni czy to zbieg okoliczności, że wszyscy mają identyczną sytuację rodzinną?

Gość Liza@22
rodzinka mansonów he he

Gość albo..........
rodzina adamsów :)