onaa19 0 Napisano Wrzesień 9, 2010 witam . mam pewien problem...czy masturbacja moze negatywnie wplynac na inne narzady?;/ od jakiegos roku sie masturbuje , od czasu do czasu... jak oczywiscie najdzie ochota;d i w sumie prawie zawsze (szczegolnie jesli nastepowalo kilka orgazmow naraz ) zauwazylam,ze po wykonanej czynnosci zmienia mi sie rytm normalny oddawania moczu tzn po masturbacji musze czesciej odwiedzac toalete niz PRZED jej wykonaniem;/ oczywiscie to po kilku dniach sie reguluje jakos i wraca do normy.. aczkolwiek bywaly i takie sytuacje ze wrecz co chwile odczuwalam taka potrzebe oddania moczu i bylo to troche uciazliwe;/ ale jak mowie... potrwalo kilka dni i minelo.. dziwne.. czy to oznacza ze nie mam przestac sie masturbowac? a moze w zly sposob to wykonuje? ehh.. nie wiem moze tez kiedys zdazylo sie to ktorejs z Was.. bardzo prosze o pomoc..;/ bo mnie to juz zastanawia.. a i cos czuje ze bede musiala sie z tym chyba udac do ginekologa.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach