Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamravyjeeee??

mam racje?

Polecane posty

Gość mamravyjeeee??

gramy dzisiaj w szkole na wfie w kosza no i wiadomo 2 ooby wybieraja sklad jno i ja bylam wybrana ostatnia bylam w szoku gdyz w klasie sa4 osoby ktorych nikt nie lubi nabijaja sie z nich itp a tu taka niespodzianka poczulam sie okropnie;/ dla mnie to jest jednoznaczne wychodzi na to ze to mnie uwazaja za jakas ofiare losu:? dodam ze to 3 klasa liceum

Gość mamravyjeeee??
a wy co myslicie o tym? w waszej szkole pewnie tez ci co bylo ostatni to nieudaczniki jakies?!

Gość mamravyjeeee??
zawsze mialam jakies komleksy dotyczace mojej osoby ale nie z wygladu tylko z harakteru jestem spokojna milai nie obgaduje wszystkich dookola jak moi rowiesnicy u mnie w klasie same ddziewczyny sa i to jest ich jedyna rozrywka mam ich juz dosc niormalnie

Gość maturks4
A ty uważasz się za gwiazdę, najlepszą z całej wsi? Może wreszcie przejrzyj na oczy

Gość mamravyjeeee??
nie uwazam sie za zadna gwiazdke...ale co bys sobie pomyslala gdy widziasz jak na przerwach cakly czas smieja sie z tych 4 osob dokuczaja im na lekcjiach tak samo do mnie nic takiego nie mowia i nie robia a na wfie takie cos?! dziwi mnie to po prostu bo pewnie za moimi plecami tez nie zle mi doope obrabiaja o to mi chodzi!@@

Gość ła ła ła
a może tu nie chodzi o sympatie do Ciebie bądź jej brak, tylko o Twoje umiejętności związane z grą, może np. słabo Ci idzie granie w daną grę. To że zostalaś wybrana ostatnia jeszcze o niczym złym nie świadczy:) a jakie są Twoje relacje z innymi w klasie? Bo zaraz wyjdzie, że jestes odludkiem i stąd ten twój problem...