Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takasobieja22223333

Mam dość ciekawe pytanie do Was

Polecane posty

Gość takasobieja22223333

Nie jestem z moim chłopakiem 10 miesięcy. Jesteśmy na średnich stosunkach. Wiem , że nie mogę liczyć na nic więcej. Ale strasznie chciałabym z nim TO zrobić. Oboje było to naszym marzeniem, ale nasz związek rozpadł się... Od kresu naszego związku było kilka sytuacji w których dochodziło do dość dużej bliskości ale nigdy nie współżyliśmy ze sobą a bardzo bym chciała jednak to z nim zrobić i tylko z nim. Nie mam nikogo innego i nie chcę mieć. Ale jak mam to niby z nim zrobić? Wiadomo że mu nie powiem wprost - że tego chcę. Co mam zrobić, jak mam mu zasugerować takie coś? Pomóżcie...

Gość samsunggts650
jedzice na imprze upij go a pozniej do dziela :P

Gość takasobieja22223333
Ja go kocham. On też coś do mnie niby czuje, ale to nie to co kiedyś. A po alkoholu to szczerze mówiąc bym nie chciała...

to po co takie coś? a potem bedziesz tęskniła bardziej, i bedziesz z nim chciala byc jeszcze bardziej a on nie? to co wtedy? od tak to zrobisz? uwierz mi jak ja to zrobilam z moim chlopakiem rok temu to juz nie wyobrazam sobie zebym sie z nim nie kochala jak sie stesknie. Bedzie Ci trudno, mowie Ci.

A moim zdaniem tylko będziesz przez to cierpiała. Nawet jeśli do czegoś dojdzie, to to nie znaczy, że do siebie wrócicie. On się z Tobą prześpi, bo głupi by był gdyby tego nie zrobił... ale co potem? Zostaniesz sama ze wspomnieniami po upojnej nocy. Będziesz jeszcze bardziej tęsknić niż teraz... Jeśli wam nie wyszło, to może nie jesteście sobie pisani? Nie lepiej zaczekać na tego JEDYNEGO?

Gość dflgjgjgj
nie rób tego - pewnie jestes bardzo młoda i spieszy Ci się do dorosłowści... Pamiętaj że każdorazowy seks może zaończyc się ciążą, czasem nawet najlepsze zabezpieczenia zawodzą - i co twedy dramat??? Czy jestes goowa w razie czego zostac matką? Ja rozumiem hormony itp. - sama jestem w trakcie rozowdu i moja absytynencja trwa juz sporo a obiecałam sobie że póki się nei rozwiedziemy z nikim nie będę się spotykać - tez bywa ciężko ale swoja energię pakuję w inne sprawy i jestem szaloną, wesołą 30-latką :)