Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*BLE BLE*

mam 26 lat i nigdu nie mialem dziewczyny

Polecane posty

i pewnie nie bede mial ale ja juz sie tak tym nie przejmuje pogodzilem sie z tym ze moge jej nie miec dziekuje bardzo :)

Gość A ona nie ma wacka
A dlaczego miałbyś jej nigdy nie mieć?

Gość jugudka
ano ja bym się na twoim miejscu przejeła. Wyobraż sobie, że za miesiąc spotkasz kobietę którą pokochasz i ona ciebie też i co wtedy? Okazuje się że jej facet jest zakompleksiony, niedoświadczony, zaniedbany i w ogóle nie wie jak się zajmować ani sobą ani kobietą. Poprostu tym co teraz robisz możesz wyrządzić sporo krzywdy swojej "przyszłej". Za jakiś czas możesz żałować że taki byłeś i chcieć cofnąć czas.

Gość ja moge zostac
twoją dzieczyną

A ona nie ma wacka ->bo poprostu nie jestem atrakcyjny fizycznie bardzo nie atrakcyjny korjonos ->tak wychodzi

Gość pytam kto ma racje
jugudka jaką krzywde :D cos ci sie pojebało jak sie jej by cos nie podobało to niech szuka innego proste

No tak, brzydki jesteś i nie masz szans. To może jakiś wolontariat w ośrodku dla niewidomych?

Gość jugudka
do pytam kto ma rację taką:P niestety już nie raz natrafiałam na "wiecznych prawiczków" i zawsze były z nimi problemy. To nie są normalne osoby. Szukają ideału 20kilka lat a potem jak już znajdą to ciągle płaczą jej w ramię "jaki ja jestem beznadziejny, w ogóle nie wiem jak postępować z kobietami albo jak cię zadowolić w łóżku". Psychicznie jeśli chodzi o związki są takimi 15latkami. I potem ponad 20latnia kobieta musi takiego niańczyć bo ją trafi i się zakocha :) więc proszę cię autorze, nabądź trochę wprawy w randkowaniu albo we flirtach, poprostu potem będzie ci łatwiej

Jak sądze te "wieczne prawiczki" po spotkaniu z tobą stracili prawo do tego określenia?

" więc proszę cię autorze, nabądź trochę wprawy w randkowaniu albo we flirtach, poprostu potem będzie ci łatwiej" ciekawe gdzie sie mam tego nauczyc ja nie chodze na randki

Flirtowania to sie możesz nauczyć teoretycznie. Co to niby za problem? Filmów nie oglądasz?

Gość centuri_on
26 lat i żadnej? - musiałeś się naprawdę bardzo starać :)

jugudka - kolejna co ją rodzice przez telefon robili i połączenie zerwało. "więc proszę cię autorze, nabądź trochę wprawy w randkowaniu albo we flirtach, poprostu potem będzie ci łatwiej" Może z toba własnie? "musiałeś się naprawdę bardzo starać" Za mało przystojny i za biedny dla was.

korjonos -> a ty taki dobry w flirtowaniu jestes ? to dlaczego jeszcze prawikiem jestes ? :D

Nie wiem jak we flirtowaniu, ale potrafię dobrze kłamać jak muszę. A chyba na tym flirtowanie polega, prawda?

Gość jugudka
co do tych prawiczków to poprostu lubię facetów spokojnych i nieśmiałych (i takich sobie wybieram a oni często są prawiczkami), więc może też najdziesz taką kobietą, nie wszystko stracone. I zapewniam cię że będzie jej bardzo przykro jak jej ciągle będziesz smęcił tak jak tu na forum

"I zapewniam cię że będzie jej bardzo przykro jak jej ciągle będziesz smęcił tak jak tu na forum" Bo sama będzie na tyle beznadziejna aby na nim pisać. A poza tym facet nikogo nie znajdzie.

"flirtowanie" to nie jest żadna sztuka. ale jak laska patrzy na ciebie jak na psi ślad na chodniku to jak tu "flirtować"? offerma ma racje dobra ide na spacer z psami i po totka ale zaraz wracam :)

Dobry pomysł .Trafienie 6 w totka powinno rozwiazać większosć twoich problemów.

Samobójstwo rozwiązuje od razu wszystkie. Tylko po co? Umrzeć zawsze zdążysz.

Gość Strzałka Żyrafa
Strzel sobie w łeb ofermo:D

tylko wobec śmierci jesteśmy równi :) w pozostałych dziedzinach istnienia sprawiedliwości nie ma co szukać ani oczekiwać :o

"Ale chciałbym mieć niespodziankę." Trafisz 6-kę w totka i padniesz na zawał.