Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaneta2525

MAM DOŚĆ FACETÓW !!!!!! OD DZIŚ BĘDĘ BAD GIRL !!! ;(

Polecane posty

Gość popieram:)
z bylym sie juz bzykalam dla seksu :D a mam 22 lata i jak zostalam zraniona nie bylo to mile juz nigdy nie cche byc raniona wiec gowno was powinno obchodzic co gdzie i z kim robie, bed robila jak uwazam bo to moje zycie i nikt z was za mnie nie umrze i tyle w temacie:P

Gość zaneta2525
NB i tu sie mylisz.To wcale nie oznacza,ze jestem infantylna.Mam dosc tych kopow,tego angazowania,a pozniej poniewierania,zostawiania,tych zdrad.teraz ja bede rozdawac karty.nie chce sie juz zakochac,wole oszczedzic sobie bolu psychicznego.wiesz jak to boli?Zapewne nie.jestem emocjonalna,ale ta sytuacja nauczyla mnie,ze to ja bede rozdawac karty.a nie oni mnie.to ja sie bede nimi bawic,bo faceci na nic wiecej nie zasluguja!

Gość zaneta2525
popieram - haa,jakbym czyatala moje postanowienie :) faceci moga tak postepowac to dlaczego my nie?jest rownouprawnienie :)

Gość zaneta2525
i dlatego przez tego lajdaka stracilam wiare w facetow.on byl moim''pocieszeniem''na zlamane serce.zakochalam sie i znowu kop.bo znowu dalam 100% siebie.zaufalam bezgranicznie.koniec z tym!!

Gość zaneta2525
oferma a dlaczego paru?napisalam ze znajde sobie jednego kolege do takich rzeczy i tyle.spotkanka raz na jakis czas,kiedy mi sie bedzie chcialo ;] a na imprezkach kuszenie i niech spadaja.calowanko owszem,ale niech nie licza na nic wiecej.

"u stóp tu każdy niech kark zgina hardy, każdy z osobna dozna naszej wzgardy" :D

Gość zaneta2525
to jego wina !! przez niego taka sie stane,juz sie stalam.zniszczyl to ,w co wierzylam.w co ufalam.wszystko zniszczyl,cala mnie.ale to dobrze.przynamniej juz nie dam sie wrobic w wielka milosc.

ja tez po waszych wypowiedziach wnioskuje ,ze jesteście młode ..nastolatki pewnie ! w Tak młodym wieku jak przedział 16-19 czasem 20 .. dziewczyny poprostu zbyt emocjonalnie reagują , wszystko jest wyolbrzymiane i obgadane , jest szukanie dziury w całym etc. niestabilność emocjonalna to się nazywa ! w sumie tez tak kiedys postanowiłam być BAD GIRL ,ale po kilku rozczarowaniach i wielkim załamaniu jednym przez faceta .. spotkałam mojego Skarba .. noi co najwazniejsze z perspektywy czasu uważam swoje zachowanie za idiotyczne ..ale to jest młodość rządzi sie swoimi prawami ..to trzeba przeżyć

Gość Moje pytanie, po co piszesz
To badz kim chcesz, ale po co piszesz o tym tutaj? Chcesz sie poczuc fajna? A moze nie Jestes pewna tego co chcesz zrobic i czekasz az inni zdecyduja za CIebie ? Moze chcesz wylac gorycz na swojego faceta, ajutro o tym zapomnisz ?

Gość popieram:)
milosc daje zycie i radosc ale takze przynosi smierc i cierpienia,mam dosc milosci, nie warto sie dla niej poswiecac mam juz inne cele w yciu, oplyne caly swiat doodkola i bede szczesliwa :P

Gość nananananananan
JA tak kiedys do tego samego wniosku doszlam. Facet jeden oczywiście tylko niezobowiązująco, jedynie seks i dobra zabawa.i Ale minęło kilka miesięcy i się zakochałam i oczywiście cierpiałam. On zreszta też, ale pewne okoliczności były, przez które nie mogliśmy być razem. I tak właśnie skończyła się zabawa w faceta. Już mi się odechciało takich gierek bo kocham tamtego.

stąd co i moje :D Fredro wciąż żywy :)

Gość Moje pytanie, po co piszesz
no i o to chodzi. jak się znajdzie jakiś "fajny facet" to wszystkie te przysięgi pójdą w diabły i znowu będzie "wielka miłość" i może kolejne "wielkie rozczarowanie" i kolejne przysięgi HEHE :) i znowu dowartosciowywanie sie na forum i nazywanie sie BAD Girl, nie moglo byc zla dziewczyna ? Widocznie nasza autorka chciala sie poczuc bardziej cool :)

Gość nananananananan
Bo się naoglądałyśmy sexu w wielkim mieście i myślimy że i my tak potrafimy. TYlko seks i zero uczuć. No niestety spotyka się tego kogoś i niewiadomo kiedy, a się zakochujemy, a potem cierpimy niestety

Gość autorko i jak długo wytrzymasz
heheheh:D sama będziesz. ale to twoje zycie i twoje otoczenie.

Gość ciara/ glupoty piszecie
NB popieram Cie...to smieszne co piszecie..nie widzicie roznicy miedzy seksem z miloscia a bez? no to w takim razie nie wiecie co to milosc, poza tym nie wszyscy mezczyzni tacy sa. jeszcze przyjdzie czas zaneto ze poznasz tego jedynego iszybko zapomnisz ze tu pisalas takie bzdury

Gość Gosc

Popieram.autorkę. Z facetami coraz gorzej, tak zle jak w tych czasach to jeszcze nie było.