Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość różyczkaaaaaa

czy mój chłopak nie może zapomnieć o byłej????

Polecane posty

Gość różyczkaaaaaa

proszę pomóżcie!!! jestem z chłopakiem już ponad rok, kiedyś zupełnie przypadkowo natknęłam się w jego szafie na antyrame ze zdjęciami jego i jego byłej dziewczyny, nic nie powiedziałam, ale wiem że to ona go rzuciła i bardzo to przeżył. Ostatnio znowu zobaczyłam ze trzyma tą antyramę tylko w innym miejscu. Czy to normalne, że on trzyma takie pamiatki?? Nie mam doświadczenia w sprawach damsko-meskich i nie wiem czy jest to powód do niepokoju??? bede wdzieczna za wasz punkt widzenia

Nie przejmuj sie tym, tez mam pamiatki po swojej bylej, tez to ona mnie rzucila i tez strasznie to przezylem. Dla mnie to tylko przedmioty z przeszlosci, walnalem je gdzies na dno szafy i niech tam sobie leza, moze kiedys je spale jak mnie najdzie ochota :D :D Poki co mam inne zajecia.

Gość ernan pospolity
tez tak mialem bylem z kobita 2 lata a o bylej nie moge zapomniec, dzien w dzien bez dluzszej przerwy o niej myslalem bo bardzo ja kochalem

Gość ernan pospolity
on pewnie cie kocha ale wiesz jak to jest , ta pierwsza milosc jest najsilniejsza a z kolejnymi to juz jest inaczej

jesli zostal przez nia skrzywdzony, to z pewnoscia dalej mysli o tym, co by bylo gdyby... Byc moze, ze dalej cos do niej czuje, choc watpie , ze chcialby z nia byc. Ta antyrama moze byc lacznikiem pomiedzy nim, a jego utracona miloscia. Na wszystko potrzebny jest czas, nierzadko leczy sie takie rany latami. Po tym , co napisalas jestem pewna, ze Twoj chlopak docenia to , jaka jestes. :) Twoja milosc i oddanie. Moze warto porozmawiac z nim o "zamykaniu rozdzialu" , ktory byl i juz nie wroci?