Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zauroczona :D

Jest niedostępny ale wiem że mu się podobam i co tu zrobić????POMOCY!

Polecane posty

Witajcie :) Od kilku miesięcy podoba mi się pewien facet. Studiujemy razem i mieliśmy okazję się bliżej poznać. Przez te parę miesięcy okazało się ze coś nas do siebie ciągnie! I uwierzcie, to była magia! Jakbyśmy się znali od lat! Często wystarczyło jedno spojrzenie a my już wiedzieliśmy o co nam chodzi. No właśnie były długie, czułe spojrzenia, uśmiechy, mile gesty, słowa itp. itd. A rozmawiało nam się świetnie! Nagle poczułam ze to jest ten idealny facet z którym chciałabym być! Problem jednak polega na tym, że on jest osobą bardzo skrytą w sobie jeżeli chodzi o sferę uczući nie wiadomo jak interpretować jego zachowanie! Ja na początku też nie wiedziałammyślałam sobie, że to objawy zwykłej sympatii z jego strony, jednak okazało się (nieskromnie powiem :D), że jest zauroczony moją osobą (jakimś cudem powiedział to swojemu dobremu kumplowi, którego na szczęście znam :D) wiem też, że on mi nie powie tego wprost! i pytanie do was takie... Co zrobić z tą wiedzą? Jak się do niego zbliżyć tak, żeby nie było nachalnie ale z efektem? I jak nie zepsuć takiej szansy? Dodam jeszcze, że od tego roku będę go widzieć codziennie na uczelni i jest szansa ze coś z tego będzie! Proszę was o pomoc!

Gość twoja II połówka
poczekaj niech on zadziała

Zaproponuj wspolne wyjscie, do pubu, kina, czy na impreze (nie wiem co preferujesz bardziej). Sa jeszcze faceci, ktorzy wstydza sie zapraszac dziewczyne na randke (mimo tego, ze bardzo chca)

poczekaj niech on zadziala - do usranej smierci mozna tak czekac Jesli Ci sie chlopak podoba to co stoi na przeszkodzie by zaproponowac spotkanie? Jesli odmowi to blednie zinterpretowalas jego zachowanie i mozesz sobie dac spokoj.

W sumie to racja! na początek może być :D chociaż już z nim byłam na piwie ale to tak bardziej koleżeńsko :) ale od czegoś trzeba zacząć :)

Gość nieznany materiał
kumpla to on ma zajebistego :-D

Gość ja też jestem zakochana
no właśnie własny kumpel go wspypał:D chyba, że to specjalnie miał powiedzieć żeby ona zrobiła pierwszy krok:classic_cool:

też tak pomyślałam ale z drugiej strony wspomniał o tym dopiero jak coś zaczęliśmy rozmawiać na jego temat i przyznam że trochę musiałam z niego wyciągać te informacje :D ale na koniec powiedział mi, że fajna by była z nas para i trzyma kciuki...hehe :D czyli pewnie coś podejrzewał...