Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uduchowiony proboszcz

może i Hitler był świrem, ale co do cygaństwa to sie nie mylił

Polecane posty

...

twoje zdanie mam daleko za esica, szmato

Gość Kafe Prześmiewca
Ty się lepiej przeprowadź na Słowację, Czechy, albo do Rumunii... tam to mają przesrane z cyganami :-P

właśnie, pojechałaby krowa do Koszyc, to zobaczyłaby co te odpady tam wyczyniają

Gość grigorij wasilijew
Niestety, ale to prawda. Nacja brudasów, krętaczy, złodziei i nierobów. Miałam z nimi styczność.

Gość frant
Niestety, ale to prawda. Nacja brudasów, krętaczy, złodziei i nierobów. Miałam z nimi styczność.-----------------------i uwazasz ,ze z tego powodu powinno sie ich zabić ? prawdziwie chrześcijańskie podejście do bliźnich - tylko pozazdrościć .

Gość grigorij wasilijew
Nie jestem chrześcijanką, tylko ateistką. Poza tym, w swojej ocenie jestem sprawiedliwa. Dziesiątki razy było mi dane oglądać jak traktują swoje dzieci, brudne, zaniedbane, wyganiane na żebry. Kobiety nie zajmują się domami, odpalają jednego szluga od drugiego, zaczepiają ludzi, żeby im powróżyć, a i nie rzadko przy okazji okraść, mężczyźni obwieszeni złotem paradują po ulicach, niezhańbieni pracą. Są to przykłady z Aleksandrowa Łódzkiego.

Gość frant
Nie jestem chrześcijanką, tylko ateistką. Poza tym, w swojej ocenie jestem sprawiedliwa. Dziesiątki razy było mi dane oglądać jak traktują swoje dzieci, brudne, zaniedbane, wyganiane na żebry. Kobiety nie zajmują się domami, odpalają jednego szluga od drugiego, zaczepiają ludzi, żeby im powróżyć, a i nie rzadko przy okazji okraść, mężczyźni obwieszeni złotem paradują po ulicach, niezhańbieni pracą. Są to przykłady z Aleksandrowa Łódzkiego.-------------------i w twoim pojeciu usprawiedliwia to zbrodniczy plan Hitlera ? ateiści sa zwolnieni z przyzwoitości i empati , z pomocy bliźnim ? zwoniona się czuejsz ze zwklych ludzikich uczuć - bo jesteś ateistką ?

zawsze mozna przerobic ich na karmę dla psów, przynajmniej byłby z nich jakis pozytek no dobra, w ostateczności strylizowac, by przyszłe pokolenie było ostatnim 😴

Gość grigorij wasiljew
Frant, nie żartuj sobie, że mam pomagać i współczuć nierobom i złodziejom. Kulawa argumentacja.