Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jennifer8787***

moj nowy fryz

Polecane posty

Gość tristanie
moze dlatego ze jestes metro to nie zrozumiesz ;p

Gość europe01
Jestes sliczna z twarzy, masz piekne oczy i kolor włosów o którym marze a nigdy mi nie wychodzi. zdradzisz jakiego odcienia uzywasz i jakie masz naturalne ? ;) troche bardziej podobasz mi sie w starej grzywce, ale te zdjecia sa w roznych pozach i ciezko ocenic :)

Gość tristan go
a co to ma do rzeczy że jestem metro? jest za chuda i już...

Gość europe01
kurcze, bo masz fajnie równo zrobione. Mi zawsze rudzieja u nasady i wygladam, jakbym sobie sztuczne włosy doczepiła i zle dobrała kolor :O a farbowac co miesiac nie bede bo szkoda włosów, ech:(

Gość europe01
aaaa tu wiecznie: a chuda, a sraka, a wielki nos, a wielka dupa, a nieproporcjonalne palce u stóp. zazdroszczą.

oni mi na odrosty slabsza wode kladli a na reszte wlosow mocniejsza:) widac ze sie znaja :) na rzeczy ale i tak pewnie po miesiacu mi zjasnieja

Gość ty jennifer taka bogata jestes
a tipsy albo robisz sobie sama albo koleżanka pseudostylistka :o nawet cie nie stać zrobić porządnych paznokci :o krzywe i ogólnie okropne, widac ze kasy nie masz

Gość europe01
to są moje naturalne paznokcie :)

Gość digjk
bogata?? chyba jej chlop bogaty bo taka to tylko lazi po sklepach i paznokcie robi, chyba z e w burdelu dorabia. W burdelach zazwyczaj takie pasztety końskie siedza. Do twojej wiadomosci jenifer nie akzdemu musisz sie podobac i co dla jednego ejst ladne dla drugiego brzudkie...coz dla mnie jestes mucios wiosios paskudos:D

Gość durna pusta pala
o prosze jenifer siedzi na dwoch nickach i sie myli buahahah

Gość jak już sobie słodzisz na
pomaranczowo to przynajmniej zmien nick :o

Gość jhfjjfnfjnffnnf
nieważne razem tępaku!!!!!!!

Gość europe01
wiesz, chyba tez zrezygnuje z farbowania w domowych warunkach, bo juz 2 razy miałam włosy inne niz oczekiwałam. a to wszystko przez farbe jakistam bursztyn:O ile płaciłas za farbowanie włosów? (mam podobna długosc). PS. oddawac nicka!

jacy wy jestescie beznadziejni. ktos specjalnie to zrobil i odpisal na moim nicku zeby bylo ze jennifer sama sobie odpisuje!

e to nie jest źle z ta cena. Lepiej zaplacic i dobrze wygladac :) a swoje wlosy masz w jakim kolorze?

Ech. Zazdrościcie, że dziewczynie się powodzi, a i atrakcyjna jest jednocześnie i ma (prawdopodobnie) udane życie. Pasztety kafeteriańskie, weźcie się za siebie :classic_cool:

Gość jaakamama
jennifer8787*** wiesz co ? ja twojemu dziecku bardzo współczuje... mieć taką matke, porażka ...

Gość lalallalallalall
to po co sie pytasz? czym sie chcialas pochwalic? bo twarza na pewno nie... i fakt, jestes ladna, jak ktos lubi konie albo niemki.

Gość pikaczuleczka
hmm dupy facetowi z kasa kazda potrafi dac wiec nie rozumiemtrj nagonki o zazdrosci. Ja sie szanuje wiec na swoje sama zarabiam buahahaah

Gość pikaczuleczka
ja sie szanuje wiec twarzy nie pokazuje...nie potrzebuje sie dowartosciowywac przez miernoty i koniobijcow:D

Może i dupy każda potrafi dać, ale nie każdy facet z kasą będzie chciał się brudzić wsadzając w jakąś burą sukę ze słomą z piczy. Inna sprawa jennifer jak rzadko która kobieta z tego forum ma chociaż odwagę pokazać swoje zdjęcia.