Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jennifer8787***

moj nowy fryz

Polecane posty

moj naturalny kolor to ciemny braz ale raczej popielaty, moja glowa juz duzo przeszla pol roku temu mialam nieudane farbowanie chcialam jasny braz a mi fryzjerka zrobila rudy-czerwony(80zl) potem musialam isc na dekoloryzacje i kolor(200zl)i co miesiac musialam farbowac bo mi non stop jasnialy i brzydko sie wyplukiwaly do takiego słomianego-zoltawego brazu.Niestety nie ma co ukrywac wlosy dostaly popalic ,koncowki sie kruszyly ,lamaly ale po pol roku przy pomocy roznych specyfikow udalo mi sie je odbudować jako tako..

Gość pikaczuleczka
przeca jennifer to zwykla koniara wiec widocznie akzdy brudzi hooja picza ze slomy i fekalii:D

Gość pikaczuleczka
Ty juz koniobijco nie mow o odwadze....to jest brak poszanowania i chec uznania wsrod miernot i koniobijcow...widocznie facet juz hooja wsadza w inna pizde dlatego i ta szuka pocieszenia wsrod udupow takich jak Ty buahahah

Pan_Typu_Bears europe dzięki za wstawiennictwo ;) ale prawda jest taka gusta sa rozne ,dla jednych bede brzydula dla innych piekna a dla jeszcze innych przecietna;)i nie ma co tu dykutowac ,zreszta tematem watku jest moja fryzura a nie " moja końska" twarz ihahaha:):P

Gość pikaczuleczka
coz koniobijco ciesz sie ze nie widzisz bo by bys sie i bez reki spuscil.......jennifer to rpzy mnie scierwo podlogowe:D ja nie musze sie dowartosciowywac przy takich tepych polmozgach jak Wy:D

Gość pikaczuleczka
jennifer tu sie zgodze w koncu napisalas cos z sensem:)

jennifer, tak jakbym czytała o sobie. Naturalne mam też takie jak Ty (przynajmniej z opisu:P) i tez jedno farbowanie zepsuło mi włosy. Teraz rudzieją. Jakies 3 lata temu miałam na głowie wręcz biały blond. Tak zniszczyłam włosy, że nie było rady - ścięłam na krótko. Potem zaczęłam farbowac na brąz, ale gdy farba zaczynała schodzić, to włosy pod światło miały odcień...zielonkawy :O O Boże, jak ja okropnie wyglądałam! 😡 No ale sama byłam sobie winna. Używałaś jakiś fryzjerskoch kosmetyków, by doprowadzić włosów do porządku czy coś bardziej powszechnie dostępnego?

Jennifer - uważam, że kolor włosów jest bardzo ładny, ale fryzura już nie bardzo, poprzednia grzywka pasowała Ci bardziej ;]

no to tez mialas przeboje:) ,jesli chodzi o wlosy mam hoopla na tym punkcie wiekszosci moich produktow to produkty profesjonalne fryzjerskie ale sa tez te drogeryjne.Moge ci polecic olej kokosowy Vatika mozna go kupic na allegro ,polecam odrazu wieksza butle 300ml nakladasz na wlosy na noc i spisz z tym olejem rano porzadnie umyj wlosy(2 razy) i tak co 3 dzien po miesiacu zobaczysz poprawe w kondycji wlosow.Ja obecnie uzywam 6 szamponow na zmiane i 5 masek do wlosow tak na przemian .Moge polecic ci fajny olejek nablyszczajacy wlosy ,mozna go nakladac na koncowki http://allegro.pl/orofluido-eliksir-piekna-dla-twoich-wlosow-gratisy-i1219965328.html

oooo uwielbiam takie pachnidła na włosach... długo ten zapach pozostaje na włosach? bo czasem fajnie jak tak sobie włoski pachną, ale z drugiej strony jak zapach jest intensywny, to kłóci się z perfumami.

jest subtelny waniliowy zupelnie nie drazni no chyba ze sie caly czas przystawia nos do włosów;) zupelnie nie kontrastuje z perfumami ,ale kosmetyk na prawde wart swojej ceny:). z maseczek aptekowych moge bez wyrzutow polecic :'bioticia wax z proteinami mlecznymi ok 25zl ja mam jeszcze wersje dwufazowa w sprayu na prawde wlosy po niej sa sliczne ,takie zdrowe . A nie wypadaja ci wlosy od tego czestego farbowania?:) bo mi tak ja sie zaopatrzylam w ten szampon http://www.bazarnia.pl/index.php?action=katalog&parent=51&view=58&produkt=194 i te ampulki http://allegro.pl/loreal-aminexil-42x6ml-stop-wypadaniu-wlosow-tanio-i1206470636.html swietne sa te ampułki ,jestem w polowie kuracji ...:)

bardzo dobrze, ze sie nie kłóci z perfumami, bo to troche meczace:) kusi mnie ten olejek, kusi... a nie przetłuszczaja sie po nim włosy? włosy mi nie wypadaja jakos szczególnie. tak normalnie przy czesaniu kilka zostaje na szczotce. Mam bardzo cienkie, ale ogólnie jest ich dużo:) wiedz, ze czasami to nie farbowanie powoduje u nas wypadanie włosów, ale tez stres, niedobór witamin czy zła dieta. Warto tez zbadac tarczyce. Wiec jesli nie pomoga Ci te kosmetyki, to moze warto zastanowic sie nad inna przyczyna? do tej pory tez uzywalam wax-u i jeszcze ampułek seboradin. Ale jakichś spektakularnych efektów nie zauważyłam. Może więc zainwestować w coś takiego jak te, do których podałaś mi link? Poszukam, może mają jakąś inną serię (nie na wypadanie tylko na regenerację typowo).