Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość milaminaina

Problem numer 10281274 On nie zwraca na mnie uwagi.

Polecane posty

Gość milaminaina

Mega podoba mi sie kumpel mojego brata ale on nie zwraca na mnie w ogóle uwagi. Jakbym nie istniała coraz bardziej mnie to denerwuje bo nie jestem przyzwyczajona do tego ,ze ktos mnie nie zauważa. i teraz mam zaj**iście odkrywcze pytanie czy to może byc spowodowane tym ze jestem siostra jego najlepszego kumpla ?!

Gość milaminaina
jesteśmy podobni jak każde rodzeństwo ale brzydka na pewno nie jestem. To ci mogę zagwarantować bo na brak powodzenia nie narzekam.

Gość milaminaina
ale to takie kurwa niesprawiedliwe bo mi tak rzadko ktoś sie podoba ( nie żebym miała jakies niewiadomo jakie wymagania) i akurat padło na niego.

Gość milaminaina
bratem na pewno nie bo jeszcze z pół roku temu miał dziewczynę

Gość milaminaina
co wy macie z tymi gejami :D prawdopodobieństwo ze jest gejem wynosi jakieś 99,9 % btw mój brat jest raczej homofobem wiec geja by rozpoznał :D

Gość milaminaina
łeee ale sie zamieszałam :D odwrotnie na bank nie jest gejem jestem tego pewna w 99.9 % :D

Gość milaminaina
matko ale macie głupie pytania ja mam kumpla geja i jak tylko go poznałam to wiedziałam ze jest. Po za tym wiem w jakim środowisku obraca sie mój brat i na pewno nie sa to geje. za dużo TV oglądacie :D

jest takie mądre kaeteryjne powiedzenie: gej gejowi nierówny!

Gość milaminaina
hahah a ty masz jakąś manie prześladowczą ? :D

nie ale skoro wykluczyłaś, że jesteś brzydka lepiej dla ciebie będzie przyjąć do wiadomości, że coś nie tak jest z tobą mniej kompleksów

Gość milaminaina
chodziło ci o to ze lepiej do wiadomości będzie mi przyjąć ze to z nim jest cos nie tak ? moze powinnam juz zacząć sobie wmawiać ze jest gejem bo ile to moze jeszcze potrwać :d

widzisz:) od razu lepiej prawda?:) problemu i tak nikt poza tobą nie rozwiąże:) ale przynajmniej spojrzysz na sytuację z dystansem i uśmiechem:)

Gość milaminaina
jednak lepiej byłoby z nim pogadać ale to juz wyższa szkoła jazdy.... dobra niech będzie gejasem....

wiesz to jest tak , że w pewnym wieku rzeczywiście raczej kumple nie ruszają sióstr swoich kumpli ale istnieje małe ryzyko , że mu się nie podobasz bo tak i już walcz młoda co ci szkodzi :)

pomyśl sobie tak, że nawet jak nic z tego nie będzie to i tak nie zrobi ci przypału bo przecież nie będzie zadzierał z kumplem:P a ty spokojnie stwierdzisz, że jednak ike miała rację i jest gejem jak nic :classic_cool:

Gość milaminaina
okej może zacznę działać :D zawsze mnie ciekawiło czy mój brat coś mu o mnie gadał bo chyba wie ze on mi sie podoba :D

a nie możesz podpytać brata?:) byłoby łatwiej:) o ile następnego dnia nie pobił by kumpla za to, że uwodzi mu siostrę :D

Gość milaminaina
ja jestem na bak pewnie ze gdybym go tak bardziej podpytała albo powiedziała w prost ze mi sie podoba to on wszystko by mu wygadał :) nie jest raczej z tych subtelnych i potem sytuacja byłaby trochę dziwna bo chodzimy do jednaj szkoły :d

Gość milaminaina
" ile następnego dnia nie pobił by kumpla za to, że uwodzi mu siostrę " oj jak ja bym chciała zeby on mnie uwodził :D

no tak nigdy nie miałam brata:) w tej sytuacji wolę ci nie doradzać bo mogę tylko ci zaszkodzić :) tak czy owak życzę ci powodzenia i pamiętaj do odważnych świat należy:)

Gość milaminaina
dzięki za rady lecę pod prysznic :D

Gość on x2s
milaminaina a) nie zwraca uwagi to olej ;p b) moze wszystko juz zdobył co miałaś do zaoferowania c) może za mało oferowałaś :D d) są inni np ja xD Info : tutaj nie wygrasz miliona bo niby na co byś go wydała :D a) kupiła bym sobie kropki w sklepie ze skrzydłami b) co racja to racja lepsza uległość niż negocjacja c) ukradnij księżyc Te wszystkie zdania i tak są gówno warte patrząc na przekaz i to że 1x zyjemy :) pozdrawiam autorke xD

Gość on x2s
jeszcze jedno xD doczytalem do konca co napisałaś :D nie chciałbym cie nawet za darmo :D " bez starania się " :D wybacz za szczerość moze telepatycznie połączyłem się z tym chłopakiem co na ciebie uwagi nie zwraca :D buziaki skarbie :D i co za duzo to nie zdrowo ;p