Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość skjdhsjdhgjsgdjhags

kafeteria=gimnazjum

Polecane posty

Gość skjdhsjdhgjsgdjhags

serio. tematy jak dla 15 latek. pomoc zadna. pogadac nie ma z kim.

Gość anananananannwawatrwa
taaaaaa oczywiscie. a 2+2x2 to 8 tak?:)

Gość Kafe Prześmiewca
Elo. Nazywam się Wacuś, mam 13 lat i jestem EMO. :classic_cool:

joł Milky :) aaa leci jakoś, da się znieść oczywiście :) tylko cierpię z powodu znacząco przeważającej liczby dziewczyn w klasie :classic_cool: a jak u Ciebie? :)

aa no tak,większa konkurencja :classic_cool: a jest chociaż wśród śladowej ilości facetów jakiś nadający sie na frendboja ? :classic_cool: taki,że przystojny i że bardzo kól do tego ?:classic_cool: u mnie też przeważają dziewczyny,ale jest taki jeden chłopak,co mi sie strasznie zaczął podobać :P w zeszłym roku też mi sie podobał,ale nie aż tak jak teraz :P i nawet dobrze ten rok sie zaczął...bo już sie wszyscy znają więc nie ma tego stresu i napięcia...:) o rany,jak ja sie obco czułam rok temu tam...nawet nie wiedziałam co gdzie i jak i gubiłam sie w tym tłumie...a teraz to looz :classic_cool: pamiętaj,że jak będziesz mieć jakieś wypracowanie,to pytaj o mnie na forume :P wzięłam sobie do serca to,że mam Ci pomóc :E

achh no w mojej klasie nie ma takiego, który by choć trochę mi ... przypadł do gustu, niestety :( ale... poza moja klasa sa również inne :classic_cool: więc Milky wbijaj tu do mnie i pisz mi z polskiego - gramatyka- i z matmy- 2 zad, których kompletnie nie rozumiem :(

poza moja klasa sa również inne - a no tak,oczywiście,dziwne,ze o tym nie pomyślałam :classic_cool: ee...no jak chcesz mieć pałe z matematyki to prosze bardzo,moge Ci pomóc :D o,tu sie tak to mnoży,a potem dodaje i odejmuje a później dzieli przez pierwszy wynik wynik drugi i wychodzi wynik trzeci ktory jest tym ostatecznym.....widzisz jak wszystko umiem? :P a jaki masz profil,że tak mało chłopaków? :P ciekawe,czy taki sam jak ja :D

bo koleżanka chciała mnie na biol chem zaciągnąc... ale to w innym mieście i nie chciałoby mi się dojeżdzać, biorąc pod uwagę to o której wstaje, o ile w ogóle :classic_cool: poza tym ja bym sobie chyba tam nie poradziła :( w ogóle ja sobie już nie radzę :(

nie łam się,dasz radę,przejście z roku na rok w LO jest możliwe,wiem coś o tym ;) a no z tym wstawaniem to rzeczywiście do bani...heheh a ja teraz mam na 10 przeważnie :D:D ale przez to późno wracam :( no przyznaj sie,ile dni już opuściłaś? ja tylko jeden :classic_cool:

ja żadnego hahahha :classic_cool: na początku wypadałoby... być w szkole, ale później pfff :P ja mam cały czas na 8 :(