Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jaceeek

Kobiety - dlaczego jesteście takie obłudne i zakłamane ?

Polecane posty

Dlaczego najpierw, na poczatku znajomości piszecie- Misiaczku Kocham Cię, nie mogę bez ciebie żyć, tęsknie, oddam Ci siebie całą, kocham,. czekam, jesteś wszytskim co mam..a mija pół roku i rzucacie jak szmatę w kąt.. mówiąc ,że coś się wypaliło ? Czytam archiwum gg z moją eks eks i do takich wnioskow dochodze.. na poczatku każda słodziutka, milutka a pozniej wychodzi szydło z wora !!!! I dziwicie się,że faceci wam nie ufają, zostawiają ? Po prostu, każdy facet co zostawia/zdradza laskę ma na 100 % za sobą takie przykre doswiadczenie jak to ktore opisuje powyżej ! Jesteście same sobie winne, że jestescie zdradzane, oszukiwane. ! Same sobie winne !!! przez waszą obłudę, myslicie,że facet to jest zabawka, bez uczuć !!!!!

Kobietami rządzi emocjonalny chaos to po pierwsze. Po drugie pomimo głębi uczuć jaką się szczycą posiadają także zdumiewającą zdolność do ich "dyslokacji", ona po prostu kochają, "podmiot" do którego czują te uczucia nie jest już tak ważny. Dlatego jakkolwiek byśmy się starali nigdy nie możemy być pewni że "nie strzeli jej coś do głowy" i się nie odkocha. Nie wygramy w tej wojnie, w której prawo kobiet do złamania serca mężczyzny jest prawem słusznym, a zbrodnią... cóż nie trzeba nic dodawać ;) "Za każdym wielkim człowiekiem stoi jakaś Kobieta" czekając na jego potknięcie :D

Jeżeli dziewczyna na początku znajomości pisze Misiaczku kocham cie i te ble ble ...to już coś jest nie tak....może tęsknic rozumiem, ale kochać ??

Gość Nie gas samolubie!
Bo możemy :P

Gość czyli jestesmy potworami
: Za kazdym Wielkim człowiekiem stoi kobieta zyby go połknąc: dobre dobre najlepiej połknąc i zawłaszczyć na wyłacznośc