Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

megi2210

alimenty od wlocha

Polecane posty

Gość Moderatorki.
śpimy

Gość lookat meeee
cafe creme to suka ze szok:( przykre

Ja nie jadam takich zeczy,bo jestem wegetarianka a z drugiej strony jak milo,ze wiesz ,ze w mc donalds sie je:)A wloski znam,bo studiowalam italianistyke.Moze idz sie lepiej juz umyj brudna swinio,bo u ciebie jest juz noc a ja w tym czasie sobie wyskocze do plazy,bo pisyac z osoba na twoim pozomie ponizam sie!!!!!JEZUUUU NAWET NIE CHCE MYSLEC JAK WZGLADASZ..............hahahaha

Gość Cafe Creme
megi - kocham cię. Jesteś cudna. Jesteś ozdobą tego forum ;););)

Cafe creme ma problem pewnie chodzi o wlocha,bo innej opcji nie ma!Tak to jest jak swinia ze wsi chce udawac swiatowa,bo ojce wyslali ja do roboty za granice,bo finansowo nie daja rady na gospodarstwieŁ=

Gość Cafe Creme
Jes!! Jes!! Jes!!! megi - mam orgazmy. Jeszcze :classic_cool:

sprawa do wygrania. musisz udowodnić że to jego dziecko, dowiedzieć się ile zarabia i założyć sprawę o alimenty. mamy Unię!! zbieraj pargaony,ile wydajesz na dziecko i przedstaw to w sądzie. pamiętaj, że w pl obowiązek alimentacyjny leży po dwóch stronach. pozdrawiam

Gość lookat meeee
tak tylko czy sprawę trzeba zgłosić w sadzie polskim czy włoskim????

Gość Cafe Creme
Na wyspie Wrighta niech zgłosi. Biedny, wredny, głupawy pasztet. A wy "sprawiedliwe i pomocne" nie łudźcie się licząc na zaproszenie do cANADY. Taż ona na roztoczu szerokim najbogatsza panna (chodź ze śniadem przychówkiem) w najmniejszej gminie przebywa. Włochy tam rowy melioracyjne kopali :classic_cool:

Gość Cafe Creme
To i ja biegnę pani dr. Taż to ubaw po pachy z tego światowca. :classic_cool:

No nareszcie normalni ludzie!Mnie w tej chwili nie ma w Polsce ale troche sie dowiadywalam u adwokatow i sprawe zakladam w Polsce w miescie gdzie mam sad rejonowy.Sprawe mam wygrana na pewno tylko boje sie,ze on ukryje swoje dochody i powola sie na moich rodzicow ktorzy maja siec restauracji w Canadzie.Wiem moge spokojnie zyc na suuuuper poziomie ale ja tak nie chce!Chce byc w Polsce i sama sie utryzmzwac a tatus Wloch ma mi w tym pomoc.Az milo jak ktos normalny sie zainteresuje.Dzieki wielkie

No wredna,zazdrosna suko jednak cos masz z tego forum.................................w koncu wiesz jak sie pisze Canada!!!!A jutro rano smigaj na wioche i sie pochwal jelopie

dziecko powinni utrzymywać oboje z rodziców. i nie ma tu nic do rzeczy, że jedno jest bogate, a drugie biedne. w małżeństwie i owszem, czasami małżonkowie decydują się na patriarchat, gdzie to mąż zarabia i rządzi, a żona jest od zajmowania się domem i dziećmi. ale po rozwodzie, to już dla niektórych niestety - PARTNERSTWO - każdy się dokłada. czy to się komuś podoba, czy nie. było myśleć przed zapłodnieniem.

Gość Cafe Creme
"sama sie utryzmzwac a tatus Wloch ma mi w tym pomoc." Dość żartów. Tatuś Włoch nie ma pani utrzymywać. Ani w tym pomagać. Żeby sama się utrzymywać, to trzeba iść do pracy. Innymi słowy: trzeba pracować, żeby się utrzymywać. Ojciec dziecka jest obowiązany partycypować w kosztach utrzymania swego dziecka. kropka.

oczywiście, że tatuś pomoże jej w utrzymaniu. bo nie będzie musiała utrzymywać dziecka tylko ze swojej kasy, gdyż tatuś dołoży jej część. a zaoszczędzone w ten sposób pieniądze będzie mogła przepić, przebalować, wydać na ciuchy, fryzjera, kosmetyczkę lub zainwestować.

Gość Cafe Creme
Nie pani dr. Ona będzie okradać własne (choć lekko włoskie - ale jednak własne) dziecko. O K R A D A Ć !

Gość Cafe Creme
Sluchaj,ty glupia pipo,nie potrafisz swojego nicka wymyslec tylko kradniesz innym i jeszcze piszesz w taki wulgarny sposob?Dno.

Gość lamella
TE cAFE... jak cos ci nie pasuje to zastrzez sobie nika, poki jest pomaranczowy kazdy moze pod nim napisac nawet i ja za 3 minuty jak bede miala ochote :O

Gość lamella
A do autorki topiku: skoro tak srasz kasa jak to podkreslasz w kazdej wypowiedzi :D moze zamiast na bilet do kanady pojdz poprostu do prawnika dziecko co? :) ps. domyłas juz tego swojego czarnuszka :)

Gość laughing hyena
To naprawdę Ty lamella?? Nie wierzę. Jesteś tylko jej nędzną podróbką...

Gość lamella
Nędzną podróbka? Pod tym nikiem pisze juz od hoho i jeszcze dłużej.

Gość Ja ci powiem autorko
co bym zrobiła najpierw. Zgłosiłabym na policję zniesławienie mojego dziecka oraz szerzenie treści rasistowskich. Od tego bym zaczęła.

Sluchaj,lamella,nie pasuje mi,ze ktos sobie przywlaszcza nicka,szczegolnie w tym samym temacie. A jesli to ty jestes ta lamella co tutaj pisze od dawna,to starszna suka z ciebie wylazla. P.S.Na zastrzezenie nicka wpadlam zanim mi udzielilas tej jakze swiatlej rady.

Gość laughing hyena
ale nie takie bzdury

Gość lamella
Jeśli moje wypowiedzi uważasz za głopoty to co dopiero powiesz o postawie życiowej szacunku do siebie i swojego dziecka owej autorki? wstyd i jeszcze raz wstyd.

A pochwal sie co ty osignelas w zyciu,czy stworzylas swojemu dziecku szczesliwa rodzine? Kim jestes,zeby w taki wulgarny sposob obrazac nieznana ci kobiete i jej malutkie dziecko?

Gość lamella
A skad masz informacje ze malutkie dziecko? kolejne bajeczki wymyslasz z nudów? kazdy moze tu pisac to co che i jak che jesli cos narusza zasady kafeterii moderatorzy sie za to biora wiec nie probuj sie stawiac ponad nimi starajac sie pisac co wypada a co nie.

Gość lamello ostro jedziesz
ale niestety dziecko polki z wlochem jest czarne jakby nie było i ktos jak tu wspomniał życia w przedszkolu czy szkole a poźniej w dorosłym życiu nie bedzie miało lekko. Sasiadka musiała 2 razy szkołe zmienić córce z powodu karnacji bo mała nie chciała chodzić do szkoły i codziennie rano był płacz. Wiec to nie wygląda tak kolorowo jak piszecie. Pozdrawiam.

Gość laughing hyena
Niby lamella jakoś na innych topikach doradzasz kobietom z bękartami jak najmocniej wydoić byczków rozpłodowych