Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość platynowa____

Czy pasuje mi ten kolor?

Polecane posty

nie, bo masz za ciemną karnacje. nie podoba mi sie platynowy, taki nienaturalny, niezdrowo wyglądający kolor.

Gość platynowa____
myślałam nad miodowym blondem... ktoś ma jakieś pomysły jaką farbą pomalować????

Gość platynowa____
up

Gość ależ możecie być
mi się ten kolor podoba, ale tylko u zwykłej dziewczyny... ogólnie jesteś za bardzo wypacykowana i razisz sztucznością...za dużo solarium do tego biała bluza- za bardzo rzucasz się w oczy z tej niefajnej strony.

Gość onaaaooo
zołza fajne kolorki podała, takie by Ci pasowały :)

Mi tn kolor bardzo sie podoba. Sama przez jakis czas dazylam zeby miec takie wlosy, ale niestety mam pigment taki a nie inny ;)

Gość platynowa____
dziękuje bardzo ;) myślę nad miodowym blondem ;) coś w kierunku bardziej naturalnego ;)

kolor niemodny i ogolnie nie podoba mi sie. Kojarzy mi sie z plastikowa lala w lateksowych rozowych kozaczkach

Gość a mi sie podoba ten kolor
sama mam taki i wcale nie uwazam bym wygladała sztucznie . owszem jesli dobrac do takiej fryzury rózowa spódniczke i białe kozaczki to tak, ale jak sie ubrac modnie i z klasa to kolor włosów nie ma nic do rzeczy. ja zawsze marzyłam o takim blondzie i w tym kolorze wygladam i czuje sie najlepiej. po tobie trudno ocenic czy ci pasuje bo nie widac twarzy. a jak ktos ocenia osobe po kolorze włosów to jego problem i tylko zal takich plytkich osób.

Gość platynowa____
do a mi sie podoba ten kolor :) wielkie dzięki szczerze to ja tez czuję się super w tym kolorku-ale chciałabym jakiejś zmiany w wyglądzie... zaraz pokaże twarz może ktos pomoże dobrac kolor :)

Właśnie trudno określić, czy Ci pasuje. Nie przepadam za takim blondem, więc nie wiem. ;) Wolę naturalność, a na tamtym zdjęciu wyglądasz dość sztucznie.

Gość wolanda weranda
a ja lubie ten kolor: merlin monroł, głen stefani i takie tam :) dla mnie jest mega seksi. tyle ze ty jestes spalona na solarze, wiec masz twarz ciemniejasza od włosów :o ja tez mam platyne, ale sie nie opalam, ubieram sie w kolory ziemii i uwazam ze naprawde z klasa to wyglada. no i faceci leca na to, prosci sa, a co :p

Gość platynowa____
co do solarki-to aż tak często nie chodzę-taka karnacja...

Gość platynowa____
do wolanda weranda czym robisz włoski ?

Gość platynowa____
up ;D

Zbyt ciemna karnacja, a te włosy są strasznie jasne, przesadnie jasne. Nie chcę Cię urazić, więc przepraszam za to co napiszę, ale wyglądasz na tanią, tandetną kurwę. :O Jesteś ładną kobietą, więc po co się tak obrzydzasz tym marchewkowym odcieniem skóry i utlenionymi włosami? Ale okej, jeśli to Twój typ i chcesz zostać taką, jaką jesteś, to przynajmniej nie siedź tyle w solarium i zmień ten kolor na nieco naturalniejszy... Np. ten: http://stylio.pl/zdjecia/146/146589_l/damn_girl/blond+grzywka.jpg albo jaśniejszy (choć jak dla mnie nadal dużo za jasny i tandetny, jednak znacznie mniej niż Twój obecny) http://i16.tinypic.com/539lvdf.jpg I bardzo nietwarzowo Ci w tej grzywce ściętej na prosto. :O

Gość platynowa____
Borderlineowa dzięki za szczerość ;) nie urazłaś mnie...to twoja opinia i masz do niej prawo... myślałam o zmianie-tylko trudno kogokolwiek się doradzić z kolorem... :( a grzywkę obecnie mam na bok-tak dla jasności :P

Powiem ci to jako Fryzjerka :) Kolorek superrr tylko nie dla tego typu urody.:) troszkę ciemniejszy odcień by się przydał :)

Gość platynowa____
Lubisi25a b.dziękuje tylko powiedz mi jaki konkretnie odcień...

A no to grzywka na bok Ci pasuje. :) Masz naprawdę ładną buzię, więc zdecyduj czy ściemnić włosy czy rozjaśnić karnację. :)

Gość wolanda weranda
biali ludzie - nie latynosi nie maja takiego koloru skóry naturalnie. jestes prawie mulatka 🖐️

Gość piczkaxxxxxxxx
edno zdjecie sie tylko otwiera zrezygnuj narazie całkowicie z solary bo to niemodne i nieładne a ten kolor to moze mi ktos powiedziec do jakiej dziewczyny pasuje ? bo wszystkie w tymtandetnym odcieniu wyglądają tanio

Gość wolanda weranda
a włosy robie u fryzjera. najpier rozjasnia a potem kładzie toner. płace 130 zł miesiecznie ale mam długie niepołamane włosy a nie jakas spalenizne.

Powiem ci tak ja bym dała na nie kilka jakiś refleksów w kolorze jasnego brazu,a jaki jest twój naturalny kolor ?