Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość platynowa____

Czy pasuje mi ten kolor?

Polecane posty

Gość wolanda weranda
Gość body wyglądają, jakby
ale zauważ, że 3 ostatnie mają bardzo jasną cerę, a ty masz spaloną od słońca lub od solarium, piszę spalona, bo nie jesteś brązowa, czy pomarańczowa, ale czerwona

Gość wolanda weranda
i ja tez tanio na pewno nie wygladam. ale raz ze nie mam platyny biało-żółtej, dwa ze sie nie opalam, trzy, ze nosze bardzo stonowany ubiór i makijaz. jako ze mam niebieskie oczy, to nosze np grafitowy szary, granatowy, super pasuja. jak sie ma takie włosy nie nalezy przesadzac z reszta. jak ubiór jest odpowiednio "prosty" to cała ozdoba kobiety staja sie wtedy własnie takie długie proste piekne włosy. jak przesadzisz z dodatkami i/lub kolorami czy opalenizna to niestety efekt jest mierny.

Gość wolanda weranda
takze platyna jak najbardziej, ale trzeba miec pomysł jak to pogodzic z reszta :) ja np lubie sobie upinac włosy w cos a la taki kok jak nosiła brigitte bardot. fajnie to wyglada, naturalnie (mimo sztucznosci :P ) i z klasa

Gość karmella
ja rozjasniam wlosy (odrosty) do takiego blondu jak Ty masz,ale potem nakladam pasemka szer.ok.1cm z koloru garniera vaniliowy blond (w uk taki mam),kolor jest tak jasniutki ze nie wychodza mi pasma na glowie tylko refleksy (dlatego nakladam je dosc grube,bo cienszych by w ogole nie bylo widac) i po ok 30min na calosc nakladam resztki ktore mi zostaja tego vaniliowego blondu ,splukuje je po 5min. wychodzi piekny jasny,ale naturalny odcien z refleksami delikatnymi. nie chodze do solarium,mam dosc jasna karnacje,ale nie jestem bardzo biala,nakladam 2razy w tyg samoopalacz sant tropez-jest superowski. i w rezultacie mam naturalny jasny odcien blondu i swieza nie zjarana cere :)

Gość piczkaxxxxxxxx
własnie te kobiety co wkleiłas maja jasną cere a gdyby byly tak spalone na solarze jak autorka efekt byłby mizerny rada dla autorki jest taka zeby na solare nie chodzic lub zmienic kolor włosów

Gość karmella
to ten blond z ktorych robie pasemka,a potem na chwile nakladam na calosc by stlumic sztuczny rozjasniony kolor. (nie daje efektu zoltego,ani zbyt szarego) http://tiny.pl/hr998

Gość karmella
dodam,ze jeszcze zaden fryzjer nie zrobil mi pasemek tak ladnych jak robie sobie sama.koszt w sumie ok10f = 50zl (5f rozjasniacz bleach i 5f garnier). u fryzera,alebo mialam czekoladowe pasma,albo za szare pasemka,jak spinalam do gory to w niektorych m-cach mialam zebre (kazdy fryzjer mi tak robil) dlatego zdecydowalam na bardzo jasniutkie refleksy,bo uwielbiam jasny blond,ale nie tak sztuczny jak po samym rozjasniaczu mam.

Gość platynowa____
dzięki wielkie... mój naturalny kolor to j.brąz karmella czy vaniliowy blond podchodzi pod któryś z naszych pl?

Gość platynowa____
zaprzestaje solarki :) i przyciemniam leciutko włoski ;)

Gość karmella
nie mam pojecia czy taki odcien jest w PL lub jego odpowiednik. na tym linku powinno wyswietlic sie zdjecie opakowania blizej http://tiny.pl/hr9cq ale to zupelnie inaczej wyglada na takich jasnych rozjasnianych swiezo,nie sa takie zolte i ciemne,wlasciwie to chyba nazwa koloru mi sie spodobala i sprobowalam. i tak jak pisalam najpierw rozjasniam do bailych rozjasniaczem odrosty,potem paluchami robie pasemka (nic mi sie nie rozlewa,bo to naprawde jasny kolor-ale latwiej bedzie jak ktos ci pomoze) i po ok 30-40min ta sama farbe (resztki) na doslownie 5min nakladam na cala glowe. efekt jest naprawde super. ja uwielbiam taki kolor jak Ty masz,(za malolata mialam taki w pl) ale mam swiadomosc ze to bardzo sztuczny kolor stad kombinacje moje i teraz jest super.

Gość karmella
te moje pasemka maja kolor jak te ze zdjecia ktore wrzucilas,ale sa jasniejsze duzo,tyle ze taka tonacja wlasnie,nie za szare,nie za brazowe (czekoladowe),taki blondzik fajny,ale jasniejsze niz na zdjeciu.

Gość platynowa____
efektem mojej koloryzacji są szare włosy ;/ co mam teraz zrobić? chciałam średni brąz-ale moje wytrawione włosy po prostu złapały na szro :( POMOCY! :(

Gość platynowa____
:( up

Gość platynowa____
już nie robie :P

Gość o matko o matko
tragiczna tandeta widać dziecko że nie masz gustu

Gość misia-a
bardzo szare ci wyszły?? ja ostatnio miałam podobny problem, miałam śliczny blond kolorek, ale ze względu na maxymalne zniszczenie włosów przefarbowałam je na "ciemny blond" i wyszły mi szarawe.. aktualnie mam średni blond i nie wiem co robic dalej, bardzo chcialabym wrocic do platynki ale boje sie ze wlosy zaczna mi znow tragicznie wypadac

Gość platynowa____
no strasznie... platyny już nie chcę! do o matko o matko ciekawe jaki ty masz gust paniusiu?! poradzi ktoś coś na tę szarość???