Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość IknowYoureFuckingSomeoneElse

Goła ja

Polecane posty

Gość poerkltu
" moje piekne cialo potrzebuje spoczynku " Kolejna sfrustrowana marzycielka :D Dobranoc :-)

Gość *ehh*
To ja witam kolejną chudzinę, smutna to prawda że faceci nie przepadają za chudzielcami. Ale nie martw się, każda potwora znajdzie...

hehee, jak nisko trzeba upasc zeby wstawiac swoje nagie foty na necie :O

Gość *ehh*
To ja witam kolejną chudzinę. Ciężko pogodzić się z tym, że mężczyźni nie przepadają za chudzielcami. Ale nie martw się, każda potwora znajdzie...

Gość *ehh*
Foty wystawiają na forum kobiety niedowartościowane. No ale ja się przecież nie dziwię...

Gość *ehh*
Nieważne ile ja mam, ja nie wystawiam tu swoich fot. Jeśli dziołcha je tu daje i chce komentarzy, to je ma! Niech się zetknie z brutalną rzeczywistością, chce oceny, to ją wystawiam!

Gość Auth
piękna! Bardzo zgrabna figura, mój typ. PS. Uwielbiam chudzinki.

Gość qwertyuuu
eee foto już tu było tylko że bez głowy:( a myślałam już że jakaś świeżynka :(

jakie cechy sprawiają, że odczuwasz potrzebę krytykowania kobiet jako mężczyzna? chcesz o tym porozmawiać? jakie kompleksy Cię do tego skłaniają? masz wielki obwisły tyłek? grube uda z cellulitem? długi drugi podbródek? brzuch jak galareta? jesteś nieforemnym karakanem? kompleksy powodują zaburzenia osobowości? może jakoś zaradzimy tej patologicznej sytuacji 🌼 pomożemy będzie dobrze ❤️

Gość *ehh*
przepraszam Zołzo że się poczułaś urażona, ja naprawdę nie przepadam za gnatami, ta moda na chudzielce, zewsząd w gazetach jakieś anoreksy, do tego tu jeszcze promują jak widzę takie ciała. Kobieta jest kobieca kiedy ma piersi i pupę, mocne uda, w seksie to mega przyjemny widok i odczucia. Mam porównanie, dlatego wiem co piszę.

Gość qwertyuuu
eee tam, jak jest faktycznie facetem to bidulek przekonuje sam siebie że jego żonka jest fajnym, seksownym prosiaczkiem :)

Gość qwertyuuu
ale ta dziewczyna nie jest chuda, jest szczupła i zgrabna ma fajne cycki, wcięcie w tali i długie nogi nie wie co tu można kurde krytykować:O

Gość *ehh*
Przez takich ja wy dziewczyna kiedy tylko ma zaokrąglone biodra stosuje lewatywy, tabletki oczyszczające i inne cuda, bo jak widzi takiego chudzielca którym wszyscy się zachwycają, to co ma robić? Moja Myszka nie jest prosiakiem, ale przecież nie muszę wam tego udowadniać. To raczej koleżanka która wstawiła fotę musi sobie coś udowodnić, widać ma powody skoro nie wierzy w swoją atrakcyjność.

przecie to tutaj normalne :) byłoby zdjęcie pokracznego pulpeta z twarzą max przeciętną to by było ok, jak jest zgrabna - trzeba zazdrość wyładować:) ciekawi mnie, gdzie te wszystkie piękne Polki :) i ciekawe ile trzeba ważyć, żeby przy wypięciu miednicy do tyłu, a klatki piersiowej do przodu nie mieć widocznej żadnej kości:) nawet na PO mnie uczyli, że tylko skrajnie otyli jak leżą, to im mostka w ogóle nie widać, więc nie trzeba się martwić o znalezienie punktu ucisku :) jak widać i takie przypadki na kafe się zdarzają:)

Gość z_imprezy_nad_wyraz_trzeźwy
jesteś smutna bo Cię zostawił dla innej ale jesteś piękna ! nie zrób głupoty, której później byś żałowała... nie warto...

Gość *ehh*
Najważniejsze żeby dobrze czuć się we własnej skórze. Ocena wystawionej foty nic nie da koleżance, co najwyżej mi się zbierze za to, że nie ma prawa mi się podobać. A to że koleżanka ma jakieś (może i uzasadnione) wątpliwości co do własnego ciała i łaknie zapewne tylko samych komplementów żeby się dowartościować, wynika choćby z faktu wystawiania nie pierwszy raz tego samego zdjęcia.

idę spać, Dziewczyny, bo czeka mnie kolejny dzień w pracy a że ze zgrabnymi i ładnymi, to się sama też muszę wyspać i ogarnąć :) dobranoc Kobietki Ładniejsze i Brzydsze, Niemęskie i Męskie :)

Gość qwertyuuu
przesadnie wychudzone kobiety mi się nie podobają, więc już nie uogólniaj 🖐️ A ta dziewczyna jest zgrabna i powabna:) 1,30 więc już czas najwyższy chyba żebyś śmigał do swej myszki:P

Gość qwertyuuu
zołza 🖐️

Gość *ehh*
Myszka już dawno śpi po seksiku, jej jędrna pupka już dawno została złojona :P

Gość *ehh*
No "Zołza" - śmiało - palcuj :)

Gość *ehh*
Niektórym kobietom tego potrzeba, głównie tym które nie czują się wartościowo, te które mają niewłaściwych mężczyzn, albo nie mają ich wcale i nie ma kto im nawet powiedzieć jednego komplementu. W sumie racja, nie powinienem po niej jechać... Ale tak oceniłem zdjęcie i mówi się trudno.