Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość IknowYoureFuckingSomeoneElse

Goła ja

Polecane posty

Gość z_imprezy_nad_wyraz_trzeźwy
ty ehh wypier.dalaj w podskokach a autorka ma swietne cialko i bardzo chcialbym ja pocieszyc :)

Gość *ehh*
Ok, to ja wypierd***m do mojej Myszki, a Ty bij niemca w hełm przed fotką :D co ci pozostało. Adios!

Witam :) Miałam zamiar nie podbijać już tego tematu, ale przeczytałam wypowiedzi i chciałabym coś sprostować :) Otóż: *ehh* - nie, fotki nie wystawiłam, aby się dowartościować, czy wyleczyć jakies kompleksy(???kompleksy?:D). Bardzo mi się ona spodobała. Na tyle, że postanowiłam udowodnić niektórym tutaj, że na kafe nie siedzą jedynie spasłe puplety, a również zgrabne dziewczyny ;) Uważam też, że potrzebę ciągłego wypowiadania się w sposób negatywny na jakiś konkretny temat muszą zaspokajać jedynie osoby niedowartościowane, próbujące udowodnić wszystkim naokoło( lecz przede wszystkim SOBIE ),że jest tak jak one uważają, mimo że rzeczywistość często bywa zupełnie inna. Nie głodzę się, szczerze mówiąc czasem się wręcz obżeram :) uwielbiam słodycze a w swoim życiu jeszcze nigdy nie byłam, ani nie myślałam o diecie :) Tzw dobra przemiana materii . Nie uważam też, że wstawiając jakiekolwiek zdjęcia na forum internetowym człowiek musi 'upaść nisko' :D Ale każdy ma własne zdanie i jeżeli ktoś tak uważa - ok, nie boli mnie to, akceptuję to. Liczyłam się również z negatywnymi komentarzami, bo to w końcu kafe, forum, na którym siedzę parę lat już i znam jego standardy :D qwertyuuu - Tej foty wcześniej tutaj NIE MOGŁO BYĆ, ponieważ dostałam ją WCZORAJ, jest kompletnie nowa i praktycznie godzinkę po tym, jak ją otrzymałam zamieściłam tu :) także nie gadaj głupot 🖐️ ale dziękuję oczywiście za pozytywne zdanie, bardzo mi miło :) z_imprezy_nad_wyraz_trzeźwy - Bardzo,bardzo mocno dziękuję za troskę, domyśliłam się, że wnioskujesz po nicku(?:P). Wystawianie fot na kafe to jednak nie jest moja zemsta na niewiernym facecie, ponieważ takowego nie ma. Mój ma się dobrze i jest ze mną :) Pisząc ten temat słuchałam po prostu piosenki jednego z moich ukochanych zespołów- Type O Negative - Unsuccessfully Coping With The Natural Beauty Of Infidelity :) http://www.youtube.com/watch?v=LIHSEX9TLl8 i byłam akurat na momencie 5:50 "I know you're fucking someone else" :) zołza jakich mało - Bardzo dziękuję za obronę i pozytywne zdanie! Miło zobaczyć, że są tu jeszcze kobiety na tyle pewne siebie i na tyle dowartościowane, żeby nie musieć wyładowywać swoich frustracji na innych kobietach. Domyślam się, że w przeciwieństwie do *ehh* jesteś zgrabną i ładną kobietą, pozdrawiam 🌻

to się rozpisałam, ahh :) zapewne nikt z odiwedzających topik wczoraj tu nie zajrzy, ale to nic. Zrobiłam to dla siebie :D Pozdrawiam jeszcze raz wszystkich wypowiadającyh się🌻 Byebye 🌻

Gość jarekk333
mi sie podoba .

Gość karolka alklakdf
Śliczna jesteś szczerze mówiąc. Idealne ciałko jak dla mnie, bo sama mam takie :D. Opinią pasztetów się nie martw :P.

Gość wkurwiony lew
Niedługo Ci penisa dorobią tak jak Gosialiciusowi :D Ps,zyebana jesteś

UWAGA!!! OZP robię za darmo forumowiczom z kafeterii :)

Oczywiście inni muszą płacić

Gość jezeli ciągniesz
tak dobrze jak wygladasz to będzie to !

Dziękuję za komentarze :D:D very interesting.. not - 176cm wzrostu, długości samych nóg nie mierzyłam :P hahaha No ale ponoć większość ludzi długość tułowia ma zbliżoną, a wzrost zależy od długości nóg, szyi, wielkości głowy. nie wiem, ile w tym prawdy, ale 'przymierzałam' się kiedyś z koleżankami i wychodziło, że mam tułów taki jak te 164 :O choc zauwazylam tez zaleznosc, ze im wyzsza laska, tym mniejsze tzytzki, wiec nikt nie jest poszkodowany :classic_cool: wkurwiony lew - juz to sugerowalam :) i dzięki, lubie byc zyebem Podszywy pozdrawiam 🖐️

Gość Someoneelse
A ile ważysz jeśli można wiedzieć? A jeśli chodzi o temat rozmów, bardzo ładne ciało.

ważę 59:)

Gość a mnie obojetne
czy jestes gruba czy chuda, grunt, ze proporcje ciala masz ok, ale wiesz szkoda, ze samo zdjecie takie mierniutkie, naprwde szkoda, bo moglaby wyjsc sliczna fotka. Zwracam na to uwage, bo sie tym zajmuje zawodowo.

Gość *ehh*
Urzekła mnie twoja historia. W sumie zawsze to jakieś wytłumaczenie że podobała ci się fota to ją wstawiłaś, a mi się nie podoba, no i czy coś w tym złego? Twoje zdjęcie nic tu nie zmienia, bo pięknych gołych lasek na necie są miliony i więcej niż połowa z nich mi się barrrrrrdzo podoba. Rozumiem jak je wystawiają i na tym zarabiają, ale żeby tak bez sensu wstawiać, bo jaki miałaś cel? Widać z tego że oczekujesz TYLKO pozytywnych opinii, a nie potrafisz przyjąć do wiadomości, że jakiemuś facetowi zwyczajnie się nie podobasz.

Gość Kangur z bagien
Ciało jak na 15 latkę niezłe, jeśli masz koło dwudziechy i dalej, to już gorzej. Zbyt obłe masz ciało jak dla mnie, ramionka malutkie. Preferuję zaokrąglone kobiety. Kobieta musi być kobieca.

Ja jestem kobieca :) Mam piersi i niezły tyłeczek. Pani ze zdjęcia mnie nie przekonuje. Wątpię żeby miała brańsko :P

Gość Mnietek Robiący 100 minetek
"Per vaginam" dobrze gada, ślinią się mopsy co to prawdziwej kobiety nie zaznały! Ci co nie mają rozeznania co to smaczniutkie ciałko , bo jedyne co robią to tylko kręcą śmigłem przed monitorem na widok jakiejś niezaspokojonej psiochy w majtach

Gość Bla bla bla blah
Rzeczywiście troche chuda, ale niezła.w takiej chudości jest metoda

Gość szkoda mi czasu
to nie jest twoje foto:P jak znajdę czas i będzie mi się chciało to ci tu udowodnie:D a tak na marginesie to kto ci robił to zdjęcie:D