Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość IknowYoureFuckingSomeoneElse

Goła ja

Polecane posty

Gość karmeneczek89
wow napisz lepiej co robisz ze masz taki plaski brzusze:)

Gość dziwię się idiotom że dali się
nabrać że jest to foto tej co założyła topik.no w końcu naiwniaków na kafe dostatek. to jest profesjonalne zdjęcie modleki,wrzucone na wrzutę i tyle w temacie.ale niech ta oszustka prowokatorka nadal was kituje. :)

Gość Paul vonDykc
" szkoda mi czasu to nie jest twoje foto jak znajdę czas i będzie mi się chciało to ci tu udowodnie a tak na marginesie to kto ci robił to zdjęcie" oczywiscie ze fota jest kogos innego

Gość Paul vonDykc
dziwię się idiotom że dali się nabrać że jest to foto tej co założyła topik.no w końcu naiwniaków na kafe dostatek. to jest profesjonalne zdjęcie modleki,wrzucone na wrzutę i tyle w temacie.ale niech ta oszustka prowokatorka nadal was kituje." dokladnie

Gość Do Paul
Głupota nie boli, na 100% nie jest to jej fotka.

Gość fota jest przerabiana ale co
tam...;)

Gość takihoooooj
ciekawe co za glupi debil chcialby sobie hoooooja o kosci poobdzierac napewno nie ja

Gość *ehh*
Witam nawiną "Zołzę" - ja pseudo mężczyzna 🖐️ Tak samo jestem pseudo facetem jak autorka tematu tą, za którą się podaje, a ty ją ją tak dobrodusznie broniłaś :D Ta fota lata tu od 'wieków', a ja oceniam co widzę. Ta "modelka" nigdy mi się nie podobała i nie podoba mi się również teraz.

ZDŻ - każde zdjęcie zgrabnej dziewczyny jest wabikiem działającym na wszystkie nieforemne karakany, które wydobywają się z otchłani kafeterii by lincz przeprowadzić :) wszelkie pokraki kafeterii łączą się, by swymi kompleksami i frustracją udowodnić sobie, że pokrakami nie są :) w żaden inny sposób nie da się stwierdzić tak jednoznacznie, kto jest kiszka pasztetowa, a kto nie :) ehh - nikogo nie bronię, spodobała mi się Twoja przypadłość i ta cecha kafe, jaką przedstawiłam wyżej:) może jednak chcesz porozmawiać?

Gość *ehh*
"Zdesperowana żonko" - "Zołza" najechała na mnie, że nie podoba mi się figura tej młodej ze zdjęcia, że jak mogę tak pisać że chuda itp. o biednej dziewczynie, że ona czytając to pewnie cierpi i pewnie to ja mam kompleksy itd. A ja tu oceniłem fotę jakiejś młodej "Fucking coś tam" jak się sama nazwała, ta ze zdjęcia nawet nic o tym nie wie. "Zołza" - nasmaruj swoje kości olejem, żebyś mogła dłużej stukać w klawiaturę :D

Gość 142214124
Super figura, ale nie rozumiem po co wrzucać swoje nagie foto na forum i poddawać się ocenie nie wiadomo kogo.

Gość *ech* masz racje i wiesz o tym
naiwnacy ----tacy niegdy sie nie zmienia---zalosni sa

Gość JEST to fota ściągnięta z netu

a kto jest naiwny? ide o zaklad ze 95% kobiet dalo by sie pociac za taka figure, a 99% facetow by nie odmowilo kobiecie z ta figura (zakladajac ze twarz tez jest niczego sobie a facet wolny). no chyba, ze jestescie z tych "ambitnych" i musiecie miec balony w zestawie..:)

Gość zona chodzi o to ze dali sie
nabrac na cudza fote. to na bank nie jest fota autorki topiku. ale mniejsza z tym. 🖐️

Gość zona chodzi o to ze dali sie
a ty nadal swoje. nie lubie takich klamczuch ktore podaja cudze foty jako swoje i juz.

Ty nie lubisz takich, ja nie lubię zawistnych bab, które swoim wyglądem mogą straszyć, a na sto razy ładniejszych się będą za swoją szpetotę wyżywać :) w nosie mam, czyje to zdjęcie, kto je wkleił, a kto dalej wykorzysta :)

Gość *ehh*
"Zołza" - śledzę temat, bo interesują mnie twoje przemyślenia :P Nazywasz się "Zołzą" - a taka sympatyczna jesteś, próbujesz nawet wmówić komuś że to co mu się nie podoba tak naprawdę jest ładne. Na szczęście ludzie różnią się gustem, inaczej nikt nie chciałby chudej Zołzy :P