Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ola 30 latola

30 tki czy macie już zmarszczki i czy też was to dołuje?

Polecane posty

Gość ola 30 latola

ja nie wiem co się stało przez ostatni rok z moją twarzą...może praca przy kompie, może trochę stresu, jutro kończe 30 lat a mam kurze łapki, zmarszczki w kącikach ust, czoło już nie te, przecież 30 to jeszcze nie tak wiele, nie używam wcale pudru, stosuje delikatny makijaż, więc co robić.....boje się starzenia, nie jestem na to gotowa...czy też tak macie dziewczyny?

Gość ola 30 latola
ale mnie pocieszyłaś:(

wiesz to chyba geny:) u mojej mamy calkiem niedawno pojawily sie kurze lapki a zmarszczek prawie nie ma-jest po 50tce

Gość ola 30 latola
o to ja juz nic nie kapuję, bo u mnie mama też zmarszczek ma malutko, cera jak pupcia niemowlaka i tata też:( tylko ja jakaś pokancerowana! :(

Nigdy tez nie palilam,zero tapety,nawet sie nie fluiduje,duzo ruchu,spacery na swiezym powietrzu jedyne co to kocham sie opalac:O

Gość hgjfh
mam 30 deilikatne kurze łapki i żadnych innych zmarszczek stresy napewno ci zaszkodziły, zrób sobie maseczkę i regularnie rób masaż twarzy

Gość ola 30 latola
ja też nie paliłam opalam się normalnie,w kazdym razie tylko na słońcu, nigdy nie byłam na solarium,pije dużo wody i do 29 roku zycia moja cera była piekna, a to co zrobił ze mną ostatni rok to SZOKKKK!!! boje się, ze nie odwróce procesu starzenia, naprawdę nie jestem na to przygotowana psychicznie i mam już taką schizę, ze wszędzie się przeglądam i widze te wielkie zmary! nie poznaje siebie, jestem starą, pomarszczoną babą!:(