Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość staraczka nowa

Testy owu a test ciążowy

Polecane posty

Gość staraczka nowa

Dziewczyny może wy będziecie mądrzejsze. Staramy się o dziecko, choć bez jakiejś presji wielkiej. Kupiłam testy owu z ciekawości. Pierwszy zrobiłam tydzień temu i wyszły dni płodne. Sama tego w wielki sposób nie odczuwam ale wydaje mi się że już wcześniej były płodne a testem chciałam potwierdzić własne obserwacje. W każdym razie najdalej tydzień temu był dni płodne. Kolejny test w poniedziałek i jeszcze jeden dzisiaj - cały czas 2 krechy jak byk. Nikt nie ma chyba tylu dni płodnych. wiem że te testy pokazują dwie krechy jak już się jest w ciąży, dlatego rano zrobiłam test bobotest niebieski, do zrobienia tydzień po stosunku a niby wykrywa już 2-3 dniową ciążę i nic. Nie kumam tego. Któryś test musi chyba kłamać. Czy jest możliwe że takie wyniki są. Wybieram się na babski weekend , będzie wino itd, nie chciałabym w razie czego zaszkodzić dziecku, a z drugiej strony nie chcę popaść w paranoję.

Gość chyba wiem co co chodzi.......
chyba wiem o co chi chodzi :) ja jak zakupiłam testy owu, to studiowałam instrukcję. w przypadku moich testów objaśnienie wyników było takie: jeśli jednka kreska-nie niepłodne. jeśli jenda kreska ciemna, a 2 jaśniejsza-niepłdone. jeśli obydwie kreski ciemne-czas na starania. też myślałam że testy pokazują mi cąły czas 2 kreski,i przyjrzałam się dokładnie rysunkom. dopiero jak zrobiłam któryś test, i wyszły 2 ciemne kreski. dziś tym kreskom leci 7 tydzień :)

Gość staraczka nowa
No właśnie ale po owulacji to już chyba znowu jedna krecha powinna być. W każdy razie na dwóch testach ewidentnie ciemna wyszła ta właściwa, dzisiaj ciut bledsza. a z kolei ciążowy to chyba jeszcze nie wykaże bo wszędzie piszą ze pic na wodę ten tydzień po stosunku. A tobie gratuluję :) Najgorsze że mam tak nieregularne cykle (25-37 dni) że nawet nie wiem kiedy będzie spodziewany dzień @. Jedynie po tych testach mogę zgadywać że ok 14 dni później.