Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość małamiiiiiiii

mam pewną obrzydliwą sprawę do obgadania

Polecane posty

Gość małamiiiiiiii

za każdym razem podczas okresu, 1 i 2 dnia razem z krwią, wypływają ze mnie też takie skrzepy, wyglądają jak takie gluty..jest przy tym bardzo dużo krwi, dzisiaj w nocy np. 2 razy musiałam się przebierać bo wszystko było we krwi łącznie z łóżkiem i pościelą. Czy to normalne?

Gość urodzinowa panna
ja mam skprzepy jak biore tabletki anty i okres wtedy wiekszy ale co tam nie przejmuje sie zyje z tym tyle lat i gra tylko zbey lozko cale we krwi to az tak nie

Gość Małamiiii musisz na noc
zacząc używać dużych podpasek ale takich naprawdę maks,że masz ją w połowie pupy.Wtedy nie będzie cie tak zalewac w nocy,że masz aż łóżko poplamione.Ja po porodach mam bardzo mocny okres,tez mnie zalewa ale własnie na noc uzywam wielkich podpasek.Mąz się śmieje,że wygladam jakbym miała pampersa:-D

Gość Mój chłopak jest konduktorem
małamii to ile rayz miałaś te porody?

6 razy rodziłam ale raz było martwe :( a wciązy byłam 9 razy, 2 poronienia i 1 aborcja

9 razy w ciazy ??????????? o boze nie wytrzymalabym tyle. i 6 porodowwwww... musisz byc strasznie kasiasta ze stac cie na tyle dzieci... po co ci ich az tyle ?

Gość małamiiiiiiii
wszystkie dzieci są czarnoskóre :(

nie jestem kanciasta po prostu kocham dzieci,zawsze chciałam mieć duży dom, poza tym one w przyszłości beda sie mną opiekować i zwróci mi sie

Gość małamiiiiiiii
ja używam tamponów, największych...

Gość ale pierdoleie
szkoda że taka ciemnota się tak rozmnaża:O tyle dzieci - żeby na starość się matką zajmować tjjaaa jasne makabra:O

czyli nie pozwolisz dzieciom miec wlasnego zycia bo beda musialy sie toba zajmowac ?????? boze, co za tok myslenia... na dzieci trzeba miec kase. zeby mialy wszystko co im potrzeba, zeby nie musialy sie czuc gorsze od innych, tak jak ja. nigdy nie mialam tego co moje kolezanki i koledzy. i niegdy nie wybacze moim rodzicom ze nas tyle narobili utrzymujac sie z 1 pensji na 40 m2. chociaz jest nas 3, to i tak za duzo. i nigdy nie dopuszcze do tego zeby moje dziecko mialo takie zycie jak ja. nigdy

Te wszystkie male miiii po mnie to podszywy:-D ale mnie rozbawiły.Rodziłam trzy razy,dzieci maja tego samego ojca i nie jest on czarny.Zyjemy na dobrym poziomie więc nie musicie się martwić o moje dzieci.

rodzicom zawsze sie wydaje ze zyja na dobrym poziomie. ale to co dzieci czuja tego juz nie wiedza. co zaczna przezywac jak bede w okresie dojzewania....

Zakłopotana-Ty masz chyba jakis problem ze sobą.Uważasz,że jak rodzice maja więcej niż jedno dziecko to już żyją na skraju nedzy finansowej i emocionalnej?Są niewydolni wychowawczo i uczuciowo? Zapewniam cie,że moim dzieciom nie dzieje sie krzywda w żadnej sferze życia.

Nie, Zakłopotana po prostu ma naście lat. Co za bzdury... Nie wybaczę rodzicom, że nie miałam tego co koleżanki, że nas TYLE narobili... Dorośnie to zmądrzeje. Jeszcze zatęskni za tymi rodzicami.