Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kupilybyscie body dla dziecka

kupilybyscie body dla dziecka coccodrillo za prawie

Polecane posty

30 zl ? Syn ma juz poltora roczku i jeszcze nosi body. Teraz komplteuje rozm 98 i tak sie zastanawiam czy nie wyrzucam kasy w bloto bo syn urwisem jest strasznym i lubi na podworku np siedziec sobie na betonie albo taplac sie w kaluzach itp.

Gość fvvbvfbvgf
ja kupilam ostatnio ich kurtke za 149zl z podszewka ale z jakosci to jestem tak zadowolona,ze masakra ;)

Gość samerdeey
a co te body to jakieś nieprzemakalne jest ;) Trzydzieście zika za bodziaka, przegięcie :o

Moim zdaniem body jest najlepsze bo plecki są zawsze zakryte a za ile chcesz je kupić to już twoja sprawa na ile cię stać :)

Gość mamusia kruszynki__
za 30 zł?? troche duzo

Lubie firme cocodrillo bo wczesniej tez kupowalam synowi ubranka tej firmy jednak teraz mi troche szkoda kasy kiedy syn kolejne ubranko albo potarga w ferworze zabawy albo poplami tak ze juz nawet vanish nie pomoze :O

Gość hkhhg
body paskudne, w życiu bym nie kupiła takiego czegoś i jeszcze ta cena, to jest ewidentne wyrzucanie pieniędzy w błoto, ale jak ktoś ma ich nadmiar to nie ma problemu.

szkoda że się nie pytasz czy nam się podobają bo mi bardzo :) a co do ceny hmmm z tego co ostatnio oglądałam to to niestety normalna cena za nowe body z normalnego sklepu a nie hipermarketu więc jak cię na to stać to nie widze przeszkody :)

kupilam osstanio w jedym sklepie internetowym ktoryy ktos na kafe caly czas reklamuje. Niby za sztuke zaplacilam 10zeta ale dzis pierwszy raz wypralam i zonk pruja sie :O zla jkestem bo chcialam zaoszczedzic a tu teraz trzeba bedzie doplacic. Wlasnie mnie nie stac ale znacie takie pwoiedzienie ze "Biednego na fajans nie stac"

o i własnie dlatego ja nie kupuję drogich ubrań, a już na pewno nie do chodzenia w tym na podwórko czy po domu :D żal mi kasy a krzyczeć na dziecko nie zamierzam! dziś na spacerze podarł spodnie! i to 2 w tym miesiącu!!! gdyby nie fakt ze dalam za nie 5 zł w szmateksie byłabym troszkę zła, a tak, wyrzucam i kupuję nowe :D

Gość mamusia kruszynki__
jak na 33 zł + przesyłka, to nie warto, ostatnio w Tesco widziałam takie super body z długim rękawem z fajnego materiału i kolorowe tzn z nadrukiem za 12 zł!!

Gość sklep to patryczek.pl ?

Gość sklep to patryczek.pl ?
kupilam osstanio w jedym sklepie internetowym ktoryy ktos na kafe caly czas reklamuje. Niby za sztuke zaplacilam 10zeta ale dzis pierwszy raz wypralam i zonk pruja sie zla jkestem bo chcialam zaoszczedzic a tu teraz trzeba bedzie doplacic. Wlasnie mnie nie stac ale znacie takie pwoiedzienie ze "Biednego na fajans nie stac"

Gość ja lubie ciuszki coccodrillo
maja fajne wzory i dobra jakosc. Cena tze jakas niewygorowana. Napewno tansze nie mothercare na przyklad. Mozesz tez isc do h&m tam maja fajne body za 20 zeta nawet.

tak to patryczek. Nie chce im robic zlej reklamy ale nie jestem zadowolona z zakupu.

Gość pytająca mamusia
ja w CA znalazłam fajne body za 12 zł, dobrze obszyte i z dobrego materiału, kupiłam kilka par z długim rękawem i trochę większe, na zimę jako podkoszulek jak znalazł

co to jest CA?

nie kupilabym bo nie znosze body z tej firmy, nacielam sie juz wiele razy, po praniu (normalnym w 40), skracaja sie i poszerzaja, poza tym rozmiary maja z ksiezyca, moj synek ma 68 cm a w bodziaki z Cocodrillo rozmiar 80 nie miesci sie juz od kilku tygodni! kupilam tez kiedys tam pizame dla corki po ppierwszym praniu zrobila sie z niej rozciagnieta szmata... osobiscie wole bodziaki z H&M