Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość allenka

wypadanie wlosow;/

Polecane posty

Gość allenka

jakie znacie dobre sposoby na wypadanie wlosow..dodam iz choruje od kilku la na zapalenie jelita i dzieki temu wlosy zaczely wypadac jeszce bardziej..lekarz kazal poc pokrzywe ale za bardzo nie pomaga???

właśnie ja się tez ostatnio zastanawiam dlaczego a garściami mi wychodzą a wyszlo mi ze mam problem, z jelitami i wrzodami czy od tego może być przyczyna czy coś innego

silica tabletki podobno jest tez duzo szamponow ozdywek w aptece na to. zamierzam sie wybrac i kupic cos dla siebie, bo mi nie dosc ze wypdaja to mam suche i zniszczone. narazie uzywam maski wax kupilak w patece, na suche i zniszczone wlosy. pomaga

ale wlasnie chcialabym szampon albo jakas odzywke bez splukiwania na te problemy wypadania suchosci i zniszczonosci...

Gość allenka
z cipki tez mi wlosy wypadaja

Gość to chyba logiczne
skor jelita odpowiadają za przyswajanie pokarmu w tym witamin i mikro i makroelementów....to chyba nic dziwnego...

Tez mam ostatnio z tym problem, wypadają mi włosy tak bardzo, że ostatnio już mi się nawet śniło, ze wszystkie powyłaziły :O A co dziwniejsze nie zrobiły się sianowate czy coś, wręcz przeciwnie są gładziutkie i błyszczące więc z jednej strony wydaje się, że jest ok a z drugiej strony, że są mega osłabione :( Nie wiem o co może chodzić :(

wypadl mialo byc prawie polowa glowy byla do tego kawalka skory przyrosnieta i razem z ta skora odpadlo fujjj

Zakłopotana :D Współczuję, mi to po prostu wyłaziły te, za które złapałam i pociągnęłam a i tak obudziłam się zlana potem z walącym sercem :D

Gość Siuup
To idź do innego lekarza bo ten się nie zna na rzeczy ;/ Idź do trychologa to się więcej dowiesz :) Musisz takie badania porobić aby wiedzieć co dalej. Nawet dermatolog nie zrobi Ci takich dokładnych badań ;/ https://www.youtube.com/watch?v=dxU4g21YEuI

Gość gość
Ja piję łyżkę oleju z dyni każdego dnia. Zawiera dużo cynku :) I potrzeba czasu na działanie.