Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamanaswinia

tylko szczerze czy ja naprawde jestem az tak beznadziejnaaaaaaaaaaaaaa///////?

Polecane posty

Gość zalamanaswinia

facet rzucil mnie bo przeszkadzal mu moj duzy tylek boczki i brzuch..znalazl soobie to czego szukal......kurde weim ze to gojek tylko e srasznie mnie kompleksow nabawil...normalnie tylko to mam w glowie....mam 164 i 55 kg...http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/9640dffb151addf9.html

Gość gruba nie jestes
ale pocwicz troche żeby ujędrnic ciało

Gość grrrrrrrrrrr
na tym zdjeciu nie widze boczkow. Specjalnie dalas takei zdjecie.

Gość 21flo
wygladasz normalnie

Gość mysteryfilm
jak dla mnie jstes fajna zadbana babeczka

o ludzie! przecież nie każdy musi mieć ciało modelki,jędrne wysportowane.kto wogóle wymyślił ze tak ma być//bez sensu.ciało ma być po prostu zadbane i kobiece i nie ważne czy z fałdką na brzuchu czy bez. ciesz sie ze cie rzucił taki idiota. a swoją drogą to chyba dopiero z wiekiem przychodzi ze człowiek odkrywa że są wazniejsze rzeczy w związku niż ciało

Takie dziewczyny jak ty powinny byc przymusowo kierowane do psychiatry... Nie masz swojego rozumu? Wierzysz tylko w to, co ci naopowiadał jakiś palant? I jeszcze wstawiasz zdjęcie na kafe, gdzie zaraz cię zgnębią, że jesteś tłustą lochą - bo nawet jak dziewczyna ważyłaby 30kg, to się tacy znajdą... Trochę zdrowego rozsądku!

Gość MARCOO
tzn na zdjęciu akurat tych okolic nie widać za bardzo ale myślę jako facet że absolutnie nie powinnaś mieć kompleksów. więcej wiary w siebie i w swoje ciało. kobieta która czuje się dobrze w swoim ciele emanuje tym czymś co sprawia że i facet ja lepiej postrzega. szczerze

Gość zalamanaswinia
z tym cwiczeniem to tak wiesz .....ja wazylam 15 kg wiecej schudalam do 55 i troche mi wisie na rekach i ciele tluszcz

spoko laska z ciebie, ale mam radę, zamiast szukac kryptogejów lubiących męską sylwetkę weź się za jakiegoś prawdziwego faceta. Ten to nawet koło faceta nie stał :D

Jeżeli rzucił Cię tylko dlatego, że nie wyglądałaś tak jak chciał to znaczy że prędzej czy później i tak by Cię rzucił. Gdyby myslał o Tobie poważnie to nawet by nie zwrócił uwagi na jakieś fałdki bo by Twój charakter przysłonił Mu oczy i pewnie już dawno by kombinował jakiś Ci pierścionek wcisnąć :D