Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja a kto inny no kto

jasssssna anielka mnie trafi!!! jak dowalic temu padalcowi????

Polecane posty

mam 32 lata, rok temu rozwiodlam sie z mezem, bo mnie zdradzil. dzis przez przypadek weszlam na fb na konto kolezanki i po nitce do klebka przez kilka osób wyladowalam na profilu laski, ktora jest z nim w zwiazku co tam zaznaczyla. nadmienie ze w sadzie sie wszystkeigo wyparł i po wielu bojach rozwod mielismy bez orzeczenia o wienie. z niego kawal skurczysyna i po prostu zal tej laski, bo to mloda siksa i raczej nie wie w co sie pakuje. kilka razy wydzwaniala ona do mnie, nie wiem po co, chyba zeby uslyszec glos, zaglada na profil na fb i nk, ostatnio zagadala na gg jako zupelnie inna osoba, z eniby znamy sie z poprzedniej pracy tylko ze ja jej nie pamietam..... mam ochote napisac i otworzyc dziewczynie oczy w co sie pakuje!!!! dodam, ze niebawem czeka nas rozwod koscielny............

I tak Ci nie uwierzy. Wyjdziesz na złośliwą i mściwą jędzę. Olej sprawę. Dziewczyna sama się przekona, a Ty żyj po prostu dalej. Powodzenia :)

tylk ozastanawia mnie po co ona tak drazy na moj temat. zaglad na nk, sprawdza, dzwoni, a ost. ta rozmowa na gg. wiedzialam ze taka osoba tam nie pracoala, choc firma spora. co jej to da??? czego chce????

zamierzam to wykorzystac przy koscielnym rozwodzie- sprawa rusza za rok i bedzie jak znalzł ze kogos ma ;p

myslisz, że to przekona Watykan? Absolutnie nie. Oni uniważnienie małżeństwa (a nie rozwód) rozsądzają według innych kategorii. Choroba psychiczna ub nieskonsumowanie małżeństwa. Zdrady ich nie interesują.

po prostu to mloda siksa - 20 pare lat, imponuje jej moze starszy facet i nie wie jakie pieklo ja czeka, bo ten typ tak juz ma i sie niestety nie zmeinia!!! szkoda mi zeby ktos musial przechodzic kiedys to co ja i tyle.

a nie jest tak, że chcesz zrobić na złość byłemu - odbijając mu jego obecną? A może ona będzie właśnie z nim szczęśliwa? Co Cię to obchodzi? Nie pogodziłaś się z tym i tyle ;)

WQiesz, mnie osobiscie to z 1 strony lata. ale po 1 denerwuje mnie niezdrowe zainteresowanie tej laski moja osobą. a po 2 zwyczajnie, po ludzku mi dziewczyny szkoda, bo wiem w jakie bagno sie pakuje. i szczerze to bym wrogowi nie zyczyla tego co przeszlam podczes 7 lat malzenstwa. a tak po 3 to masz racje- moze i chce mu dokopac, bo podczas rozwodu uszlo mu w zasadzie na sucho, gdyz po dlugiej walace stanelo na pokojowym zalatwieni usprawy, czyli bez orzeczenia o winie. po czym maz bezprdonowo wykolowal mnie na niezla kase przy podziale majatku i ogole zrobil jeszcze pare swinstw.

jakies rady, jak mu umilic zycie ?:)

Gość w goooorrrrrreeeeeee