Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jajoannaa.

Przyjazn internetowa miedzy kobieta a mezczyzna.

Polecane posty

Gość Jajoannaa.

Prawie 6 lat temu poznalam swietnego czlowieka. On mial zone a ja narzeczonego. Rozmawialismy czesto i o wszystkim, o zyciu, milosci, problemach. Nigdy nie bylo mowy o spotkaniu, chociaz mieszkamy 90 km od siebie. Nigdy tez nasza znajomosc nie wyszla poza ramy przyjazni. Dopiero po 3 latach zobaczyl moje zdjecie. Z czasem kontaktowalismy sie nieco rzadziej, ale regularnie. Od 9 miesiecy on nie odpisuje na maila, a jego telefon nie odpowiada. Brakuje mi tych rozmow, nie wiem co sie stalo i jest mi z tym zle. Nie wierze, ze tak po prostu zakonczyl nasza przyjazn. Czy takie znajomosci zawsze umieraja smiercia naturalna? Czy ktos przezyl cos podobnego?

przyjazn miedzy mezczyzna a kobieta zdarza sie raz na milion. Myslisz ze Tobie sie pofarcilo?:)

To jakiś cieć jak mu żona komputerem zarządza. 6 lat to szmat czasu, przepraszam za wyrażenie ale pierdolca bym dostał gadając 5-6 lat z babką której "nie trzymałem za kolano".

Gość Jajoannaa.
No wlasnie, 6 lat. Czy mozna nazwac to inaczej niz przyjazn? Napewno nie.

Gość Jajoannaa.
Ostani jego mail jest z 23 stycznia z zyczeniami urodzinowymi i jak zwykle z pytaniem co u mnie itd. Od tamtej pory cisza. Nie wierze, ze tak po prostu postanowil zakonczyc znajomosc! :(

Gość Jajoannaa.
Szejku, ale po co udawac cokolwiek przez prawie 6 lat bez zadnych korzysci? Nie wierze, ze on cokolwiek udawal.

Gość uloadcc
MOZE NIE ZYJE

Gość Jajoannaa.
Kurcze, nawet o tym juz myslalam :( Az mi ciarki przeszly po plecach. Mam nadzieje, ze wszystko u niego w porzadku. Ale jak sie tego dowiedziec.

Gość nkfgkfjg
trzeba bylo zdjęcia nie pokazywać;o

Gość Jajoannaa.
Zdjecie zobaczyl po 3 latach znajomosci. Wygladam normalnie, zreszta nie o wyglad tu chodzi.

Gość Jajoannaa.
Kurde naprawde nikt nie moze doradzic? Czyzby temat oklepany?.

Gość Realistka24
może faktycznie coś mu się mogło stać.. nie mówię, że nie żyje!... ale są różne wypadki..

Gość Realistka24
ale jego telefon nie odpowiada, bo jest ciągle wyłączony, czy po prostu nikt nie odbiera?

Gość zadzwon i zapytaj
moze samochod go potracil :-( albo zrezygnowal z neta :-( co do przyjazni, to ja mam przyjaciela od 4 lat i jakos nie zanosi sie na to zebysmy wyladowali w lozku tak jak nam to wszyscy wroza :P mysle ze jak sie znajda 2 normalne osoby to nie ma problemu z przyjaznia, gorzej jak ktores zacznie myslec nie ta czescia ciala co trzeba :P

Gość golciaa
na bank gosc nie zyje :(

Gość golciaa
wspolczuje ci wiesz,bo na 100% facet nie zyje ,nikt tak od razu nie zrywa po takim czasie znajomosci

Gość Myszaty
... czy to jest przyjaźń czy to jest kochanie ?

Życie nie ma być sprawiedliwe. Życie ma się po prostu zakończyć. A to co w nim to, aby nie myśleć o końcu nazbyt za często... stąd pokoleniowe pytanie: Mężczyzna-kobieta-przyjaźń.

Gość mam podobnie :(

Gość odpuść sobie.......
skoro zakończył tę znajomość, to widocznie miał powód.Ogranicz się do wysłania życzeń na urodziny czy święta.Jeśli odpisze, to znaczy że żyje.Może się mylę,ale odnoszę wrażenie,że dla Ciebie to nie była tylko przyjaźń. Może po prostu bronisz się przed czymś co już jest...przed czymś głębszym.

A czy przyjaźń przez internet jest w ogóle możliwa? Przecież nie możesz poznać tej drugiej osoby tak do końca...

Mam adres, numer domowy, ale on ma zone i nie chce byc nachalna. Z mojej strony to tez przyjazn, nic wiecej.