Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytanie do fachowca

sprzedaż mieszkania, zakup nowego - rozliczenie z urzędem skarbowym

Polecane posty

Gość pytanie do fachowca

potrzebuje pomocy osoby, która naprawdę na tym się zna. sytuacja wyglada tak - mąż sprzedaje mieszkanie, kupujemy większe, wszystko ok, tylko trzeba rozliczyć się z US. Można uniknąć zapłacenia podatku, w ciągu 2 lat trzeba przedstawić między innymi faktury za płytki, farby itp wiem, że można też odliczyć notariusza, odsetki za poprzedni kredyt (z jakiego okresu?), no własnie i co jeszcze? czy np trwałą zabudowę kuchni? z góry dziękuję za poświęconą mi uwagę i czas.

Gość głupiąbabąjestes
co za bzdura :-O chcesz sobie płytki odliczać??? myslisz, ze US obchodzi czy ty płytki masz czy nie???? jesteś bezdennie głupia , a poza tym jak chcesz jakies informacje to rusz dupę do US i wypytaj o wszystko!!! a nie z dupoą na sofie chce żeby jej wszystko podac na tacy, a nawet nie potrafi problemu opisać jasno :-O

Gość pytanie do fachowca
po co to wyzywanie????????? fachowcem to Ty na pewno nie jesteś po rozmowie w Urzędzie Skarbowym to już dawno jestem i wyobraź sobie, że płytki można sobie odliczyć.......... może ktoś inny, mniej agresywny !!!!poświęci mi chwilę

Gość głupiąbabąjestes
raczej wątpię!!! skoro byłas w US to czego jeszcze chcesz? i tak nie minie was 19% podatku od nieruchomości