Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamusia Mariki

czy moje dziecko moze miec autyzm?

Polecane posty

Gość trzydziesci pięć pięć to max
warunkiem przyjecia nawet jest aby dziecko bylo komunikatywne wiec jest to standard ze 3latki-zdrowe 3 latki mówią

Twoje dziecko-Twój problem-życze zdrówka i .... powodzenia

tak w ogole to powinien przejsc szereg badan neurologicznych jesli do tej pory nie mówi

Gość kafeterianczkanaka
ograniczony to jest Tadzio! ale Mysia na niego zarabia, także jest cool :D

Gość kafeterianczkanaka
mąż mnie nie zostawił i jednak mu staje na mój widok;)

to sobie poczytajcie:)) http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4213048 http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4265156 http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4377920 http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4361718 nie dowartosciuwuj sie juz tak kafeterianeczko bo mi to zwisa co piszesz na moj temat i na prawde nie interesuje mnie zdanie takich idiotek jak ty :/

Gość hahahahahh
tym ktorzy twierdza ze wszsytkie 3 latki mowia polecam poczytanie fachowej literetury bo az rece opadaja na wasza niewiedze ...ale coz to tylko kafeteria, czego wymagac od matek ktore cale dnie spedzaja na durnym forum:O

Gość kafeterianczkanaka
mojemu mezowi staje wtedy kiedy zjadam jego kupe..taka rzadką srake

myszsza >> ja rozumiem prowadzenie bloga dla dziecka ale te gołe zdjęcia są pożywką dla pedofili :O zastanów się....

Gość adzia1982
19 MIESIECY TO BARDZO WCZEŚNIE ŻEBY STWIERDZIĆ CZY DZIECKO MA AUTYZM,TAKIE BADANIE SIĘ ROBI OK 2,5-3 LAT I TO NIEZWYKJŁY LEKARZ TO STWIERDZA TYLKO DZIECKO MUSI PRZEJSĆ SPECJALISTYCZNE BADANIA!!!!!!!!! TAK JEK NIEKTÓRE PRZEDMÓWCZYNIE MOJE KAŻDE DZIECKO ROZWIJA SIĘ SWOIM TEMPEM

Gość matki polki
mysza-> 3 letnie dziecko w pampersie to poważne zaniedbanie. A może to lenistwo z twojej strony?? Dla mnie byłby to wstyd ze moje dziecko w tym wieku wali w pieluche

hahaha 3 letnie dziecko w pampersie :D no coz nie wypowiadam sie bo faktycznei to dziwne ale moje dziecko od ok 2-3mcy nie chodzi w pampersie :D sporadycznei na dlugie wyjscia i na noc chociaz tez jzu nie zakladam, czyli w pampersa mzona uznac ze nei robi od skonczenia 2,5 roku :D moze i pozno, moze i moje lenistwo i co z tego??

Gość Veroona
Nic dziwnego, ze jej dziecko chodzi do tej pory w pampersie i nie mowi. Matka caly dzien jest zajeta prowadzeniem blogow i kafeteria.

Gość kafeterianczkanaka
nie ma się co śmiać! matka tak zarabia na Tadeuszka! to poważna sprawa!

Gość kafeterianczkanaka
rusz doopę i się z dzieckiem pobaw, a nie siedzisz przed komputerem cały dzień stara krowo:)

nie rusze dupy bo nie mam jak :P:P dziecko samo sie potrafi bawic :> a poza tym za 20 min pojdzie samo spac :) mimo ze nie pallam do ciebei przyjaznia to nie zycze ci takich boli i tak ograniczonych ruchow jakie mnei spotkaly :P

Gość kafeterianczkanaka
rozumiem, że jesteś w ciązy etc. ale można w ten sposób spędzać czas z dzieckiem, chociażby czytając mu książeczki. Samo to się dziecko nie wychowa. A swoją drogą bóle nie są chyba aż tak wielkie, skoro możesz siedzieć pół dnia przed komputerem. Taki to rachunek, dla komputera jest czas i są siły, a dziecko wychowuje się samo.

gowno wiesz jak boli 10 dni przed terminem, to nie pisz takich glupot :d pzred komputerem leze a nie siedze bo tak mi wygodnie, a dlatego pzred komputerem ze mam dziecko tuz obok siebie :)

Gość matki polki
jakby tak bolalo to bys nie siedziala przed kompem.wtedy chyba jeszcze bardziej boli w takiej pozycji, hę.

Gość matki polki
o przepraszam leżysz...to zmienia postać rzeczy

Gość kafeterianczkanaka
kończę rozmowę z niżem i jadę do swojego domku, koniec pracy na dziś:) Myszsza- w jednym przyznam ci rację (stopka)- jesteś beznadziejna!:) żal Tadeuszka, że się musi wychowywać sam i przez to nie mówi:(

Gość maaaama wczesniaka
myszsza,moj synek ma 4,5roku i bardzo slabo mowi,tzn wszystko lecz nie sklada zdan tak jak jego rowiesnicy,urodzil sie w 28tc,rozni ludzie/laicy bez pojecia i wiedzy medycznej rowniez wmawiali i wmawiaja z tzw ,,troska,, zebym chodzila z nim po lekarzach,na zasadzie chyba monitoringu z ciekawosci ile razy bylam,gdzie i jaka postawiono diagnoze.Nikomu nie musze sie spowiadac z tego ,kwestia terapii diagnozy i leczenia jest bardzo prywatna sprawa...a niestety ludzie kochaja slyszec ze czyjes dziecko nie siada,nie mowi,stoi,kuleje...cokolwiek byle porownac ze swoja pociecha i z radoscia wypasc na plus.

Gość upsa
wyzej pisze o 2 latkach a tadzik ma 3 latka

jakby tadzik mial 3 latka to by go do panstwowego przedszkola przyjeli tepoto durna :P

No i po lekturze forum, muszę stwierdzić, że: po temacie o genialnym dziecku wynika że moje dziecko jest totalnym ćwokiem, bo teraz rodzą się albo geniusze, albo durnie, po przeczytaniu tego tematu, na bank ma autyzm, bo nie mówi i szybko się wkoorwia o byle co. Od poniedziałku zaczynam turnee po specjalistach.