Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamanajaknigdy

wlasnie stracilam przyjaciolke

Polecane posty

Gość zalamanajaknigdy
to co mam odpuscic? nie rob scen - latwo mowic gorzej wprowadzic w czyn. niestety nie potrafie sie otrzasnac z tego i bede walczyc o ta przyjazn.

Gość zalamanajaknigdy
czyli mamy sie nie spotykac i nie rozmawiac?

Gość zalamanajaknigdy
odpiszecie?

Gość zalamanajaknigdy
tyle lat razem i nagle wszystko pac .nie wierze w to ze ona tak potrafi. wiem ze za jakis czas napisze nad ranem sms ''paulinko, przepraszam, wybaczysz mi...''

Gość moja najlepsza przyjaciółka
też jest ode mnie młodsza o 3 lata, zapoznałam ją w wieku 9 lat, ona miała 6. Przyjaźnimy się do dzisiaj:) ona ma 37 ja 40. Nigdy między nami nie było niedomówień, ani przerwy:)

Gość zalamanajaknigdy
to zazdroszcze naprawde..ona mowi ze nie lubi juz tego co lubila jeszcze niedawno. ze ona nie widzi ju sensu mowic do mnie misiu albo kochanie. takie to smutne :( przyzwyczailam sie.. to taki szok dla mnie. i odrzucenie

Gość zalamanajaknigdy
juz nikt nic nie powie:(?

Gość zalamanajaknigdy
wypowiedzcie sie jeszcze

Gość Gryzakidwa
Kochana przytulam mocno :( sama mam przyjaciolke,a pomiedzy nami jest 7 lat roznicy...przerazilas mnie :( trzymaj sie cieplutko :*:*

Gość zalamanajaknigdy
i jak sobie radzicie? :( czuje ze juz nigdy nie bedzie jak dawniej. zaden chlopak mi jej nie zastapi. mozna sie zakochac i odkochac. a prawdziwa przyjazn i milosc trwa wiecznie. wierze ze sobie damy rade.

Gość Gryzakidwa
Wlasnie swietnie sie dogadujemy...nikt nigdy nie byl mi tak bliski jak ona,rozni nas tylko wiek i pare malo istotnych rzeczy...jestem od ciebie o rok młodsza,a ona rok starsza od twojej :(

Gość zalamanajaknigdy
a mowicie sobie ze siee kochacie? spicie/spalyscie nawzajem u siebie po tydzien lub dwa, w dodatku w jednym lozku? to bardzo przywiazuje, a teraz slysze ze ona dorosla jest i nie ma czasu. przykre to

Gość Gryzakidwa
Nie wiem czy jeszcze tu siedzisz...:( mowilysmy.nie spalysmy,bo niestety jestesmy z innych miast..:( ale stalo sie to czego tak sie obawialam..zostawila mnie :( mecze sie juz miesiac,a ona od 2 tyg milczy..ostatnio napisala ze mnie bardzo lubi..a mowila ze kocha jak siostre,ehh :( znalazla sobie inna laske..ale jakos daje rade i ide dalej,staram sie nie ogladac za siebie bo to niczego nie zmieni,najgorsze juz za mna,czas wyleczy rany

Sorry dziewczyny ale musze to napisać. Naiwne jesteście:O Nie wierzę w przyjażń. Są tylko dobrzy znajomi Wasze "przyjaźnie " też. Gdyby były prawdziwymi przyjaciółkami to były by zawsze przy Was a nie odkładały Was jak jakieś stare zabawki. Poza tym to chyba już lekka przesada, żeby mówić, że się kocha...a tym bardziej myśleć o samobójstwie... Autorko może znajdź sobie faceta to przelejesz tą miłość na niego.