Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość darker bedzie miał

tylko idiota bierze sobie panne z dzieckiem

Polecane posty

Gość wmordejeża
ale mnie rozbawiłeś dziecko ile ty masz lat ... wracaj do książek

Gość yeti293829
a kto ci każe brać pannę z dzieckiem założyłeś zajebisty temat z nudów nie masz co robić ( żadna cie nie chce to dlatego siedzisz na forum)i zakładasz głupie tematy Żałosny jesteś !!!!!!!!!!

Gość gagagagakkkkl
A ja poznalam super przystojnego faceta gdy bylam po rozwodzie sama z 3 dzieci,mamy jeszcze 2 i jestesmy szczesliwa rodzina,wiec miej sobie obrzydzenie do panien,kobiet z dziecmi twoj wybor,twoja sprawa,sa inni i zycie mozna sobie ukladac zawsze,bez wzgledu na ilosc dzieci,lat,wzrost,wage

"Wydawało Ci się, że mnie znasz okazało się, że nie. Staraj się już nie osądzać innych bo kiepsko Ci to wychodzi" Mamy tu taka wróżke anielę co jej sie wydaje, że wszystkich zna. Mnie nic nie obchodzisz ty, twój mąż, wasz dzieciak i co tam jeszcze.

Gość darker bedzie miał
no tak masz racje to ze ja mam panny z dziecmi gdzies nie oznacza ze inni tez mają je gdzies ja pisze tylko za siebie :)

Autorze, chciałam zwrócić Twoją uwagę na pewien detal. "zostawiłbym pannę, i próbował pozbawić praw rodzicielskich" W praktyce, byłbyś kawalerem z dzieckiem. Czyli jeśli wszyscy żylibyśmy wg Twoich zasad to tylko zakompleksiona i nienormalna dziewczyna mogłaby na Ciebie polecieć. Bo w końcu jak sam napisałeś o samotnych rodzicach skoro dali dupy to nie są warci by na nich spojrzeć. Miłe. Do Darker. To nie ja jestem wróżką tylko Ty przypominam, że to Ty napisałeś kim ja wg Ciebie jestem, cyt"tępą szmatą, wychowującą samotnie dziecko bo ojciec spierdolił" chciałam Cię tylko wyprowadzić z błędu, nie myślałam wcale, że jakoś Cię to specjalnie interesuje. Nie mówiąc już o innych.

Gość darker bedzie miał
behindbrowneyes to poprostu by sie pogrążyła 2 dzieci i kazde z innym to porazka :D a tak na powaznie osoba która ukrywa ze ma dziecko to nic nie warte gówno

Gość darker bedzie miał
panny z dziecmi niech mi schodzą z drogi dla mnie są nic nie warte i tyle dla nich nie ma miłosci

Gość yeti293829
pewnie zobaczyła że jest palantem i go zostawiła hahahaahj

Gość darker bedzie miał
poprostu niec chce mi sie na takie osoby tracic czasu . jak jestescie takie mądre to napiszcie jakie pozytywne rzeczy moze liczyc facet który chce sie z taką związac

Wiesz czasem miłość nie wybiera :P Może być tak, że na zabój zakochasz się w kobiecie z dzieckiem. Nigdy nie mów nigdy. A jak zakochasz się w niej na zabój to już dziecko nie będzie Ci tak przeszkadzało

Gość darker bedzie miał
mi to nie grozi :) dlsa mnie takie osoby są nic nie warte i tyle niech sobie zyją w samotnosci

Dokładnie na takie same, na jakie mógłby liczyć będą z panną bez dziecka. Jedynie on sam musiałby pokazać siłę charakteru by bronić ukochanej przed różnymi palantami którzy wyrywają się by osądzać i generalizować. Dodatkowo mógłby zobaczyć jaką wybranka jest matką, szafarką. Miłość to jest zjawisko przeznaczone na obliczanie bilansu zysku i strat. Miłość to uczucie, wiąże ze sobą ludzi często zupełnie się od siebie różniących, kulturowo, mentalnie, rasowo, charakterologicznie. Trudno jest pisać o czymś tak niewymiernym jak zalety miłości. Bo dziecko nic nie zmienia, to nie jego wina że rodzice się nie dogadali/jedno umarło/odeszło/zdradziło. Należy mieć to na uwadze.

Gość darker bedzie miał
odemnie taka kobieta miłosci nie dostanie napewno :)

Gość darker bedzie miał
to nie są uprzedzenia :) poprostu taki topik załozyłem i tyle i pisze tylko za siebie a to ze inni chcą panne z dzieckiem co uwazam za głupote to ich sprawa juz lepsza jest samotnosc niz związek z panną z dzieckiem jebanym szkodnikiem

Gość moj brat ozenil sie
z panna z dzieckiem. wszyscy odradzali. ale nie dlatego, ze ma dziecko, ale ze jest zbyt rozwiazla, imprezowa itd... malzenstwo sie po kilku latach rozpadlo :-O brat ma w sumie 3 dzieci (licze to adpotowane tez) powiem szczerze, ze z tym "obcym" mam najlepszy kontakt, wrecz uwielbiam te dziewczyne.

Gość autor tematu jest
debilem i na sto procent pasztetem ,ktorego nikt nie chce.jestes dnem ludzkim bo nie mozesz zrozumiec dlaczego nie masz szczescia u kobiet,ktore omijaja cie szerokim lukiem. Jestem rozwodka z dwojgiem dzieci(6 i 15 lat) 2 lata temu wyszlam za maz za super faceta,przystojnego,madrego z dobrym charakterem.jest kawalerem,nie ma swoich dzieci,ale bardzo polubil moje.i co ty na to,leszczu?w zyciu trzeba byc MEZCZYZNA i tylko tacy maja szanse na zwiazek z kobieta,reszta skazana jest na wlasna raczke

Gość etam etam bez przesady
Darker jakbyś miał w nosie samotne matki to byś sobie nie zawracał głowy zakładaniem tu takiego tematu, jak ktoś ma coś w nosie to to ignoruje a Ty szukasz kogoś kto przyzna, że samotne matki są be. Pytanie dlaczego...pewnie jakas mamuśka dała Ci kosza hahaha

Gość asicaaaaaa
Autor to dopiero idiota i zakompleksiony typ! I ty człowieczku nazywasz siebie normalnym facetem? Normalny facet nigdy nie napisze o dziecku "bachor". Wyzywasz samotne matki od najgorszych bez powodu. Co ciebie one w ogóle obchodzą? Nie chcesz takiej partnerki to ok, nikt cię do ołtarza nie ciągnie, ale łaskawie odpier... się od tych kobiet! Jesteś wyjątkowo sfrustrowany, żadna kobieta cię nie chce, może właśnie taka z dzieckiem cię olała i teraz nienawidzisz samotnych matek. Osobiście też bałabym się związku z facetem z dzieckiem, ale dopóki taki temat mnie nie dotyczy, to się nie zastanawiam, nie rozważam, czy to byłoby dobrze cz źle, a co najważniejsze nie obrażam.

Gość jajakoja
To zależy od okoliczności. Jeśli dziewczyna jest porządna ale nie nie ułożyło się jej w życiu to warto o taką kobietę powalczyć nawet jesli ma dziecko. Jesli w dodatku będzie mądra to pomoże mężowi/partnerowi zaprzyjaźnić się z dzieckiem.

Gość nawet bym nie chciał
takiego dziecka oglądac ani panny z dzieckiem