Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość darker bedzie miał

tylko idiota bierze sobie panne z dzieckiem

Polecane posty

Gość taa niedobra pupa
a mężatkę z dzieckiem, nie idiota?

hmm dziwne, biorąc samotną pannę z dzieckiem, by stworzyć rodzinę w świetle prawa, należy to dziecko często przysposobić(adoptować). Myślenie stereotypowe, że panna z dzieckiem musi być puszczalska jest krzywdzące. Czy zatem popieracie małżeństwo z powodu ciąży? A może aborcję? Drogi autorze wyobraź sobie, że jesteś ze swoją dziewczyną rok, zachodzi w ciążę ale Ty uważasz że jesteś za młody na " taki problem" zostawiasz ją? namawiasz do aborcji? Czy żenisz się bo musisz?

Gość opekopek
" sie zarejestrowal i produkuje sie na forum dla kobiet " A czym się różni forum dla kobiet od forum dla mężczyzn ? :-)

Gość lepiej wdowe z dzieckiem
takie dziecko jest ze związku małżenskiego, więc to duża różnica

Gość darker bedzie miał
jak bym ją kochał to ze slubem by problemu nie było :)

Albo jeszcze lepiej, kochasz swoją kobietę ponad życie, staracie się o dziecko, udaje Wam się cieszysz się jak szalony! Giniesz w wypadku samochodowym i jakiś typ, jeden, drugi trzeci nazywa Twoją kobietę puszczalską a Twoje dziecko bachorem. Społeczeństwo je odrzuca. Właśnie dzięki takim osobnikom jak Ty. Módl się, autorze, módl bo życie jest przewrotne, a Twoje dziecko na zawsze może zostać bękartem albo bachorem wśród dzieciaków na podwórku. Powodzenia w dalszym życiu.

Gość ale palant....
Tacy jak ty nie powinni sie żenić w ogóle!!

Gość precz z debilamiiii
a pomysl capie jeden, ze wlasnie to przez takich idiotow jak ty niektore dziewczyny zostaja pannami z dzieckiem bo takei skurwysyny nie potrafia wziac odpowiedzialnosci na siebie tylko kula ogon i uciekaja a dziewczyna zostaje samam z dzieckiem podczas gdy tatus kolejna laske obraca....

Ja własnych dzieci nie mam i nie planuję. I nie związałabym się z facetem, który ma dziecko z inną. No chyba, że to dziecko już byłoby samodzielne (utrzymywałoby się samo)-to wtedy co innego, migłabym to zaakceptować.

Gość darker bedzie miał
jak to sie mówi gdyby koza nie dawała to by wózka dzis nie pchała :D

Gość darker bedzie miał
no co musze tolerowac panny z dzieckiem? raczej nie :P

To co napisałeś w tej chwili tylko określa Cię jako osobę, dziękuję Ci bardzo właśnie zaoszczędziłeś mi czasu. Poświęciłabym go więcej gdyby było warto ale nie warto. Nie będę rzucać inwektywami chociaż cisną mi się na usta. Czekaj na swoje przeznaczenie, bo uwierz mi, los szukuje dla Ciebie coś specjalnego, porządną życiową lekcję. W ostatnim zdaniu zawarłeś całą swoją filozofię. Pozwolę sobie tylko na małe posumowanie, zaznaczam że nie musisz się ze mną zgadzać: jesteś żałosny.

Jak dziewczyna daje dupy komuś kto na pierwszy rzut oka wyglada na kogoś komu myślenie sprawia ból to niech sie nie dziwi, że on spierdoli gdy się okaże, że dzieciak w drodze. Głupia matka i głupie dziecko chociaż mówią, że inteligencja objawia się co drugie pokolenie.

Gość darker bedzie miał
oczywiscie ze sie nie zgadzam ja tylko pisze kakie jest moje zdanie odnosnie panny z dzieckiem dla mnie taka osoba jest aseksualna nienadająca sie do zycia

"bo uwierz mi, los szukuje dla Ciebie coś specjalnego, porządną życiową lekcję." Kolejna samotna mamusia. Gdzie tatuś? A może to niepokalane poczęcie? :D Tepa szmata.

Gość wmordejeża
Zenujące wypowiedzi a co to kurwa ja gorsza jestem bo zostawiłam męża boskera... to co znaczy że nie mogę sobie życia ułożyć uważacie że my szukamy tatusiów dla swoich dzieci otóż nie nasze dzieci mają ojców chociaż są palantami ale są ojcami... my jako kobiety szukamy partnerów a moje dziecko sama utrzymam nie potrzebuje łaski jakiegoś wiechcia

Hehehe ale dyskusja :) Zapytajcie maciek(cos tam dalej), z forum KOGO MAM WYBRAC, MOJA DZIEWCZYNE CZY MOJ IDEAL :) Kolega juz wie, ze w zyciu trafiaja sie rozne niespodzianki :D Moze Twoja bedzie wlasnie panienka z dzeickiem :) Radze od razu przeswietlic potencjalna kandydatke, niektore dzeiwczyny nie opowiadaja od razu o swoim macierzynstwie :)

Ale boksera sobie wziełaś i stwierdziłaś, że nadaje się i do łóżka i na ojca. A tu zonk. Dostałaś w papę parę razy i rozum wrócił. Poleciałaś na palanta co na dodatek zrobił ci dziecko więc od normalnych facetów trzymaj się z daleka.

Gość darker bedzie miał
no to co jak bym sie dowiedział ze ma dziecko to odrazu było by po związku proste frajerem nie jestem :P

Gość wmordejeża
Bokserem okazal się po ślubie i widze że znasz moje życie i wiesz kto na kogo poleciał... otóż oburze cię nie bedę się trzymać zdala od normalnych facetów bo mam go teraz i jest mi cholernie dobrze z nim... a tobie szkoda że nawet matka z dzieckiem nie chce na ciebie splunąć .....

Achhh, a gdybys sie zakochal ?:D lub tak mocno zaurtoczyl jak przywolany juz przeze mnie koles - maciek. zapraszam na jego forum:D ten to ma problem dopiero http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4589554&start=0 W zyciu roznie bywa:D Dobra , a teraz pytanie: co jesli Twoja luba zaszlaby z Toba w ciaze, a potem sie okazalo ze jednego bebika juz ma ?:)

Gość yyyyyyyyyyy
do autora kiedyś twoja żona też cie pierdolnie bo jesteś pojebany i ktoś ją weźmie z twoim dzieckiem buraku !!!!!takich jak to tylko rzadko siać i często przerywać!!!!!!

Ach po ślubie się taki okazał.... dopiero. Typowe A ty biedna na co poleciałaś? Na jego charakter? Jego postępowanie wobec ciebie było częścią jego charakteru. Nie obudził sie pewnego dnia rano z ideą, że od dziś będziesz zbierać regularny wpierdol. Więc na co ty leciałaś?

Gość darker bedzie miał
pannom z dzoiecmi mówie stanowczo NIE

Gość wmordejeża
nie bede ci się tłumaczyć z mojego życia prywatnego mężczyzno "idealny" w swoim własnym mniemamiu

Gość darker bedzie miał
bym ją zostawił i starał sie pozbawic matke praw opiekuńczych :) bo to chore jesli ktos zataja przed partnerem ze ma dziecko

Darker. Po 1. nie jestem tępa. Po 2. nie jestem szmatą. Po 3. nie jestem samotną matką i nigdy nie byłam. Po 4. mam męża od 7 lat. Wydawało Ci się, że mnie znasz okazało się, że nie. Staraj się już nie osądzać innych bo kiepsko Ci to wychodzi.