Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość c2c

Wróciłem do matki swojego dziecka!!

Polecane posty

Gość na miejscu twojego tescia po
prostu bym cie zabil. Popamietal bys mnie do konca zycia za krzywde mojej corki i wnuka.

Gość hehehaha
jak doczytałam to wszystko to stwierdziłam ze żałośni są Twoi rodzice...Przyczynili się do tego ze dzieciak nie miał ojca od małego a teraz wielce chcą poznać wnuczka i dają ci błogosławieństwo..Co za ludzie...

gratulacje chyba twoi rodzice tez sie wyszaleli!!! Super teraz chcą poznac dziecko. szok nie moge czytac

Gość c2c
Moi rodzice dalej myślą że nie zrobili źle, ale teraz w pewnym sensie zmienili się i chcą poznac dziecko. Napewno będą rozpieszczali małego, byś może moi rodzice okażą się lepszym dziadkami od tych dziadków których mój syn miał do tej pory. Gdy ojciec mojej kobiety mógł to zarówno ją, jak i moje dziecko trzymał by z daleka ode mnie.

I dobrze robi a twoich rodziców pogoniłabym kijem. i ty sie nie wstydzisz że masz takich beznadziejnych rodziców? tak narazie dziadkowie czyli rodzice twojet dziewczyny są jedynymi dziadkami jak do tej pory dla twojego dziecka. i myslę że zawsze twoja dziewczyna bedzie im wdzięczna że pomagali jej w tym trudnym momencie "wrrr" (moment-to aż 8 lat).

Gość OJCIEC TWOJEJ MA RACJE
ja bym ci nie dał drugiej szansy a zajebał.. Daj już spokój tej biednej kobiecie, ona sobie doskonale sama poradzi i będzie miała ojca w którym będzie MIAŁA OJCA!!!!!!!!!KTÓRY DA JEJ WIĘKSZE WSPARCIE!!!

Gość moj Tato
by ci reki nie podal po takim numerze

Gość napewno ci nie wybaczy, tym
bardziej że martwi się o córke i boi się oto że znowu ją skrzywdzisz.

Gość mi sie udalo
oczywiscie kazdy zasługuje na druga szanse jak to w modnym powiedzonku ale uwazam,ze ta historia jest zalosna... zalosni sa twoi rodzice ktorzy,jako dojrzali ludzie,t ak zadecydowali,abys ie wyszalal i tp...tak jak piszesz. ty to ty,rozumiem,ze w mlodym wieku nie ma sie jeszcze takiej dojrzalosci emocjonalnej i odpowiedzialnosci,wiec posłuchales rodzicow,teraz jestes madrzejrzy i rozumiesz ze zle zrobiles.ale neistety...wszystko ma swoje konsekwencje a za błedy sie placi nawet po wielu latach. 8 lat to szmat czasu i matka twojego dziecka sobie jakos radzila, a jaki sozk dla dziecka poznac swojego ojca po tylu latach.i ten strach,ze moze znowu odejdzie skoro byl do tego zdolny juz raz. skoro zostawil swoją rodzinę,owoc milosci,cos najpiekniejszego co moze się w zyciu przytrafić. sory,ale ja bym ci nie wybaczyla,a twojemu tesciowi się nie dziwię i na jego miejscu nigdy bym nie odzyskala do ciebie zaufania. masz pretensję ze sie wtrąca?wyobrazasz sobie, co musiał przezywac wtedy gdy zostawiles jego corkę w ciąży? a dziecko ktore jest niczemu winne? sorry ale jak dla mnie to nie ma sensu.możesz posklejać rozbity wazon ale on już zawsze będzie przeciekać.

Gość współczuje sytuacji bo widze
że się zmieniłeś ale dla tego pana skrzywdziłeś jego małą córeczke. zrobiłeś dziecko i uciekłeś a ojcowie takich krzywd swoich córek nie zapominają.

Gość syn ci tego pewnie nigdy nie
zapomnie a dziadek napewno będzie go nabuntowywał przeciwko Tobie:D

Gość Lilly Evangeline* from NL
to żenujące, że uważasz iż twoi rodzice być może będą lepszymi dziadkami:O nigdy nie zobączą jak wnukowi wyrasta pierwszy ząbek, jak zrobił pierwsze kroki, gdy pierwszy raz powiedział mamo, dziadku... poszedł do przedszkola, nabił sobie pierwszego guza, płakał gdy go mama pierwszy raz w przedszkolu zostawiła, kiedy pierwszy raz pojechał rowerem,... czasu nie da się cofnąć... nie użalaj się nad sobą, tylko porozmawiaj z jej ojcem tak jak wiele osób ci tu radziło, zamiast uciekać od tematu. Myślisz, że po latach wróciłeś i wszystko ci się należy jak wielkiemu panu który łaskawie po 8 latach wrócił?:O Gdzie byłeś przez tyle lat? Masz coś na swoje usprawiedliwienie?

Gość autor uwaza moze
ze beda lepszymi dziadkami, bo maja moze wiekszy status materialny- "bede go rozpieszczac". A Twoim zdaniem to taka super metoda wychowawcza 'rozpieszczanie"?\ Poza tym materialne sprawy sa drugoplanowe w procesie wychowawczym. Liczy sie milosc i poczucie bezpieczenstwa.

tego, że wychowywał się bez ojca przez tyle lat nie odkupią żadne pieniądze świata:O

Autor był emocjonalnie niedojrzały, ale po 8 latach nic się nie zmieniło, nadal jest tym samym nieodpowiedzialnym "małolatem". Świadczy o tym to, że nie stara się zalegalizować związku i uregulować sytuacji mieszkaniowej. Może dlatego, iż pojawiłeś się w ich życiu na 5 minut w przerwie między jedną dziewczyną, która się tobie już znudziła a drugą, która dopiero zachwyci?

Gość obudziłeś się
po 8 latach??!!!Zostawiłeś kobietę i dziecko. Jesteś zerem, totalne dno, zero odpowiedzialności i przyzwoitości. A jej się dziwię, że dała tobie szansę. Kopa w d... i na księzyc!!!

Gość twojemu teściowi się nie
dziwie, DOBRZE ROBI a na miejscu twojego syna naplułabym TWOIM RODZICOM w pysk. On ma już dziadków którzy go kochają i którzy przy nim byli gdy najbardziej potrzebował opieki.

Gość a przeprosiłeś ojca swojej
narzeczonej że naraziłeś go na wstyd? jego córke na upokorzenia? a wnuka na cierpienie?

Gość twoi rodzice to źli ludzie i ź
le im życze.

Gość Opowiedz nam Waszą historię
prowokacja jak nic, nie wierzę że by cię przyjęła po 8 latach i do tego po zostawieniu w ciąży :classic_cool:

Gość cham i łajdak
ścierwo rozlazłe.