Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość żenuaaaaaaaaaaaaa

oglądacie opole? bo ja właczylam i się załamałam;/

Polecane posty

Gość Mroczna Halyna
No KMN sie nie popisal zbytnio. Czemu laska z debiutow spiewa czyjas piosenke? Kazdy to bedzie porownywal do oryginalu + to nie karaoke...

Gość ?????
A wiecie kto w debiutach jest z szansy? bo nie oglądałam.

Gość Mroczna Halyna
Wow, koles ma niezly wokal... SZOK

polski showbiznes to dno i mówie to całkiem powaznie. nie ma nikogo, kto by tworzyl muzyke dla artyzmu, dla brzmienia, tylko kasa sie liczy, a za co jest kasa? za tworzenie sieczki, ktora graja non stop na vivie, która ogladaja gimnazjalisci. to jest teraz glowny target, jeszcze 10 lat temu taki Feel czy inne gówna nie mialyby nawet 100 widzow na koncertach, dzis maja tysiace bo wiadomo - gimgówna to lubią i nabijaja kase tym chalturnikom. dlatego ja zatrzymalam sie w muzyce na latach 90tych i tego nowoczesnego futurystycznego gówna nie słucham.

Gość Mroczna Halyna
bulka - Polacy sa slabi muzycznie, bo nawet nasze najbardziej kultowe zespoly , czy nawet pojedyncze kawalki (powiedzmy XX-wieczne) sa slabymi kopiami zachodnich, najczesciej brytyjskich zespolow. Nie wnosimy NIC do swiatowej muzy. Teraz OK, Vader I Behemoth sa na swiatowym poziomie,ale oni tez zgrabnie kontynuuja to,co ktos juz wymyslil. No i chyba jazzmanow mamy niezlych. Ale rock i pop tragedia. A soul i hiphop po polsku to juz w ogole mnie rozwala na atomy :D

Gość Mroczna Halyna
Babeczka tez super zaspiewala... Pewnie przepadnie w polskim bagienku. :/

wiesz, tylko ze paradoksalnie o behemocie czy jazz'owych muzykach u nas w polsce nikt nie slyszy, mowie juz o takim typowym showbiznesie, 'artystach' komercyjnych. nie ma nikogo wartosciowego, jakies miliony monet, glam popy, feele ktore spiewaja jakby nie mogly oddac kału :o ja kocham muzyke, jestem melomanką i nie moge patrzec na to co sie z muzyka dzieje obecnie. ja ogolnie polskiej muzyki nigdy jakos specjalnie nie sluchalam, ale orientuje sie ze np Ania dabrowska czy brodka staraja sie cos tam ambitniejszego tworzyc, bardziej chyba dla siebie niz pod publiczke, trudno stwierdzic, ale ma to jakie takie brzmienie. szanuje zespol ich troje za to co osiagneli, mimo ze generalnie nie potrafia nic procz robienia dobrego show, podobnie doda - to sie da ogladac, czego nie moge powiedziec o calej reszcie naszych pseudo artystów, no po prostu dno. nawet Górniakowa siegnela dna, ona nagrywa teraz plyte tylko dlatego, ze ktos to na niej wymusza, to w ogole nie bedzie muzyka plynaca z serca, tylko sztuczne twory pisane od poczatku do konca przez innych ludzi. dno.

Gość Mroczna Halyna
No tak, niestety, jest . Kayah ma talent i ma nawet wlasne wydawnictwo a kiedys sama powiedziala, ze nie moze wydawac takiej muzy jaka ona kocha i chcialaby wykonywac. To wszystko biznesik na poziomie wytworni fonograficznych,ktore kantuja artystow,az milo + radio, ktore potrafi stworzyc i zniszczyc gwiazde. Albo Skawinski albo Chylinska powiedzieli,ze w radiu puszczaja cos,co ma pasowac do muzyki z reklam proszku do prania, a nie cos co sluchacz ma podziwiac. I obydwoje z czasem sie na taka muze przestawili! Najgorsze,ze Polacy nie sa jeszcze przestawieni na gowniana jakosc muzy i doceniliby cos ambitniejszego,ale juz niedlugo sie przestawia - patrz wiekszosc gimnazjalistow... Czego maja sluchac jak maja Dode i Gosie Andrzejewicz...no i te pseudo hiphopy...

dokładnie, co mnie jeszcze bardziej przeraza to jakość rąbanek - im glupszy tekst i prostsza melodia tym wiekszy hit, patrz - na melanzu, cinkłaczento :o, bede bral cie w aucie, no po prostu....żenada. zreszta na calym swiecie tak jest, beyonce kiedys nagrywala fajną czarna muzyke, dalo sie jej plyt sluchac, obecnie jakies wycia na poziomie lady gagi. wszyscy najwieksi artysci juz odeszli - Michael, Freddie, James Brown, Sinatra, pewnie sie przewracaja w grobach widzac co sie dzieje z muzyka obecnie :(

bulka z serem , będę cie brał w aucie to kawałek raczej taki ..... niepoważny o czym dobrze wiedzą jego autorzy.... nie bierz sięraczej za recenzowanie muzy....

Gość teneryfaaa1
oglądacie dode? jakoś niemrawo wyje nie uważacie?

Gość Mroczna Halyna
Doda playback albo polplayback, bo jak siedziala to jej sie spiewalo jak miala paszcze zamknieta.

Gość kayadams
doda nie potrafi się ruszać, a jej wymuszona "chrypa" jest z leksza denerująca...

Gość kicia435
i wpadka playback padł :D haha ale siara

Gość kicia435
teraz na żywo daje dopiero ;)

Gość Mroczna Halyna
Nierowno spiewa.Doly jej nie wychodza, ale nowe kawalki spiewa dobrze, stare z ta wk.urwiajaca krzykliwa maniera i pseudochrypka. Cos z jej buzia nie tak, albo zjarala na solarium, albo osmolona jest dymem z efektow.

Gość ale przypał dobrze się doda
zmieszała...teraz nadrabia, ale fakt, źle wygląda...

Gość fiścipoł
jakiś 'kutas' z reżyserki jej numer wyciął aby dała głos na żywca :)

Cale to opole do dupy. Najpierw wyskoczyli z tym promowaniem seriali z TVP. Potem wybrali jakaś stara piosenkę Feela hitem lata ( nie czaje tego w ogole). Miałam nadzieję że kabarety jak zwykle będa na poziomie a tu dno. Wcale nie smieszne. A grabowski i te wszystkie polityczne zarty żenujące. Debiuty nawet ok, jedyne osoby które dziś w miare potrafily spiewać, chociaż nie rozumiem wyboru piosenki disco polo przez jednego z "debiutantow", już nawet nie pamiętam tytułu. A teraz slysze że doda spiewa, nie dosyć ze cos im tam nie wychodzi, jakieś problemy z muzyką i w ogole, to nawet ona juz nie jest ta dawna dodą, smutna taka, aż przykro patrzeć. pozdrawiam ;)

Gość yoox germanotta syberia
doda nagle zobaczyła chorych ludzi , wcześniej powiedziałaby że ma ich w dupie, a jak jej facet zachorował jaka to się zrobiła współczująca , nawet dziecom , wzruszyłam się doprawdy , napisała germanotta

Gość a ta doda niby fajnie
ale gdyby nie choroba jej narzeczonego, mialaby w glebokim powazaniu ludzi chorych na bialaczke.

Gość marlut
a ja oglądałam niedawno z opola koncert pt zielono mi ,i jestem pod wrażeniem-janda,,na zakrecie,, geppert-zamiast i nie żałuje.to jest prawdziwa muzyka.

nie do końca miałaby w dupie w tak to leciała grała o kasę dla chorych na stwardnienie...

Gość Mroczna Halyna
Cos jej ten cover nie wychodzi...

Gość kayadams
bo takie problemy zazwyczaj zawsze zaczynają obchodzić ludzi, kiedy ich to bezpośrednio dotyczy... taka prawda, doda nie jest wyjątkiem

leciało*

w sumie to mi jej szkoda bo ma takie beznadziejne piosenki , nikt nie chce dla niej pisać? sama nie umie , teraz śpiewa jantar ....zbyt nisko , nie wyrabia się w dolnych partiach

Gość Mroczna Halyna
Trudna jest piosenka, wychodzi technika i mozliwosci glosowe. Moim zdaniem Doda sie wylozyla na tym kompletnie...