Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość żenuaaaaaaaaaaaaa

oglądacie opole? bo ja właczylam i się załamałam;/

Polecane posty

germanotta nie mowie o tym, ze w aucie to kawalek z zalozenia twórców ambitny, czytaj ze zrozumieniem :o mi chodzi o to, kto tego slucha i dlaczego akurat takie gowno ma branie. nie umiesz czytac ze zrozumieniem to nie bierz sie za komentowanie moich postów, lepiej posłuchaj Mozarta.

Gość teneryfaaa1
czas dody oficjalnie się skończył wraz z tym występem... i widać po niej że jest tego świadoma...

Gość a ta doda niby fajnie
a co to za 'gwiazda' 13letnich dziewczynek.

Gość Mroczna Halyna
Zero bisow... Cisza... Ciekawe w jakim stopniu byl playback, bo czemu nowe kawalki byly spiewane bez tej pohukujacej maniery a stare z.

nie lubie dody, ale musze jej przyznac ze show umie robic. nie plujcie sie tak na nia, pokazcie mi kogos kto moze jej zagrozic, dopoki taka osoba sie nie pojawi to doda sie nie skonczy. poza tym jej mi jej po ludzku zal, zdrowia i milosci sobie nie kupi chocby nie wiem ile pieniedzy zarabiala.

Gość a ta doda niby fajnie
nikt, występuje na festiwalu w Opolu, więc to rzekoma gwiazda nie.

Gość Mroczna Halyna
W debiutach ta laska od Niemena byla cienka, az mi jej zal bylo, a dostala wyroznienie, a ta laska puszysta - genialny wokal i NIC. Jezscze byla jedna blondie z dlugimi wlosami tez niezla. I tez nic...

te debiuty to porazka, ten koles co wyglada jak syn olbrychskiego to porazka, nikt nie zasluzyl na wygrana moim zdaniem, zreszta na co im to jak i tak ich w zyciu w radiu nie puszcza.

Gość fiścipoł
bułka , daj spokój albo daj se siana , co to za show poubierać facetów w skórzane kiecki a zespół muzyczny dodatkowo zaopatrzeć w cyckonosze , żenada ! a piosenka w wykonaniu Anny Jantar z muzyką Budki Suflera moim zdaniem przynosi nieszczęście

Gość przestan sie czepiac
germanotta, zresztą co ty robisz na takim niszowym forum, co?:o

Gość ;AELZFD'POIZJDFL
JAKIE CZASY TAKA MUZYKA

oceniasz moje horyzonty po przeczytaniu dwóch moich postów? rzeczywiscie Twoje musza byc strasznie szerokie... niewazne kogo ubiera i w co, przynajmniej sie stara a nie tylko stoi z mikrofonem w łapie i jęczy.

powinni zrezygnowac z tego calego festiwalu bo z roku na rok coraz gorzej. Ale wiadomo, kasa i oglądalność się bardziej liczy.

Gość przestan sie czepiac
jestes starą marudzącą , zadzierająca kinola kwoką, ot co. jesli sie myle to jedynie co do wieku.

a wg mnie wlasnie doda pokazala klase...moze klasa to za duze slowo, ale wcale a wcale sie nie wylozyla widac ze jest mega zmeczona, ze jest mega przygnebiona, gdy mowila "piosenka dla adasia" miala lzy w oczach i musiala sie odwrocic by nie pokazac tego do kamery. padl jej mikrofon, to raz, ale poradzila sobie potem z powrotem ale nie wiem czy zauwazyliscie ale caly koncerrt zrobila bez odsluchu w uchu ;-)) juz w pierwszej minucie bycia na scenie wyjela to z ucha bo nie dzialalo. powodzenia spiewac na taka publike i slyszec sie tylko z wielkich glosnikow. potem jeszcze kilka razy probowala wlozyc, ale caly czas wyjmowala a co do tego jakiego formatu gwiazda jest doda dla mnie ona robi takie show jakie powinna gwiazda pop. barwne, z fajerwerkami, doslownie, zachwyca rozmachem. moze nie jest to poziom madonny czy jacksona, ale dobrze jej idzie. co do show to jest doda i dlugo dlugo dlugo nic.

Gość fiścipoł
Anna Jantar nagrała tę piosenkę z Budką Suflera tuż przed odlotem do USA na turne - nic nie może wiecznie trwać , czyżby prorocze słowa ?

Gość Mroczna Halyna
Przestancie sie zrec.

Gość Mroczna Halyna
ivaa - ona z roznych wzgledow nie powinna byla wystapic. sama na siebie bata ukrecila, bo nie potrafila sobie odpuscic.

fakt , nad utworem wisi fatum , uwielbiam takie makabryczne historie....świeć Panie nad duszą Nergala?

daje se głowe uciąć że jak nergal nie daj Bóg zejdzie z tego świata to spłynie to po niej jak po kaczce

tak jak mówiłam, ich troje (obecnie juz nie), doda, trochę candy girl próbuje cos robic ale cienko jej wychodzi, no ale probuje, umówmy sie. potem jest juz tylko dno.