Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lilith...

jestem wampirem energetycznym

Polecane posty

Gość Lilith...

dlatego ludzie mnie unikają, nie mam faceta, nie mam przyjaciół nic tylko w lep sobie strzelić... :(

Gość Lilith...
powiedziała mi o tym koleżanka z pracy... ja naprawde nie wiedziałam o tym.... powiedziała że w moim towarzystwie brakuje jej sil, czuje sie zmęczona i żebym sie do niej nie zbliżała. Później jak o tym myślałam to stwierdzam że ma racje. Jestem wampirem energetycznym :(

Gość Lilith...
sytaszku nudzi cie to? to tu nie wchodź

Gość miki43
nie przejmuj się, ja też jestem wampirem energetycznym

skoro wiesz o tym to postaraj sie zmienic poznaj nowych ludzi i ciesz sie przyjazniami :)

Gość Lilith...
prosze powiedzcie mi co mam robić? jak się pozbyć tego... nikt się nie wypowiada.... jakbym fotke cycków wstawiła od razu było by 10 komentarzy...

Gość Lilith...
wierna ale jak ja mam się zmenić, no niby jak?

Gość Ja KsiężNiczka..
musisz zmienić siebie, więcej się uśmiechać, nie narzekać, cieszyć się życiem, uprawiać sport a wszystko przejdzie wykąp się w zielu ostrożenia i zacznij wszystko od nowa, bo energia to ty [:)

Gość miki43
w zielu ostrożenia? a co to niby jest hę???

Gość Lilith...
ja nie jestem typem zrzędy. Jestem raczej rozmowna, staram się słuchac co do mnie sie mówi. No normalnie sie zachowuje i nie wiem ja ja to robie że ktos po rozmowie ze mną jest zmęczony. biegam co drugi dzien, chyba ze bardzo pada.... Księżniczko czytam o tym zielu, dziękuje, spróbuje na pewno :)

Gość Lilith...
kurcze, nikt nie ma jak ja? :(

ja tez jestem wampirem energetycznym. no tak, masz racje,nie jest latwo. ale sa tez kozysci....tyle energi!!. ta energie mozesz wykozystac we wszystkim. wiec nie zalamuj sie. takich jak my jest malo.

Gość gość
Może jesteś chora, zwykle zaburzenia osobowości mają takie skutki, idź na terapię, zacznij medytację, znajdź mistrza reiki. Przestań myśleć o ludziach źle.

Gość gość
a ja nie jestem wampirem energetycznym, całą energie mam tylko dla siebie bo nie potrzebuje towarzystwa; nie szukam i dobrze mi z tym - ludzie chyba to wyczuwają i oni nie szukają mojego towarzystwa