Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mrrrówka

jest piątkowy wieczór,a mój mąż śpi...

Polecane posty

Mrówko ale twój facet był pijany jak ci się ośwoiadczał,trzeba było mu przynajmniej pozwolić wytrzeźwiec do slubu a potem na trzeźwy umysł się go spytac czy naprawdę tego chce.Ty pewno dupy mu przed ślubem nie dawałaś albo bardzo rzadko i pewnie obiecałaś że po ślubie się to zmieni.Ciekaw jestem ile mu kazałaś kredytu wziąść po ślubie

Gość mam tak samo....
myślę, że dla prawdziwego faceta młoda żona nie specjalnie musi się starać....myślę tu o Mrrrówce. Ja już próbowałam wielu sposobów, bielizna, pozycje, zalotne umizgi i czasami aż ręce opadają....zmęczony ciągle zmęczony...;(

Gość Mrrrówka
Rybaku,współczuję Ci jeśli takie masz doświadczenia. Nie wiem kto Cię tak skrzywdził,ale nie musisz przypisywać do mnie swojego skrzywionego obrazu.

Mrówko mnie nikt nie skrzywdził,niestety takie jesteście,natura was tak stworzyła.Twoj mąż wie że jak cie przedupi to pewnie znów coś będziesz chciała za danie dupy więc woli sobie konia zwalić i mieć święty spokój.

moja jest juz od17:) i ciagle mnie bierze na myśl o ...ale jak popatrzę na te młodsze...szkoda Was dziewczyny..co to za faceci..ja naprawde nie wiem...

Gość mam tak samo....
Oj tak ...maxym 43 , i coś mi się wydaje, że Twoja żona ani nie pomyśli o innym facecie a ja niestety......i oby Mrrrówko Twój facet oprzytomniał bo będzie z Tobą tak samo.....

Gość Mrrrówka
dzięki wszystkim za wsparcie w ten piątkowy wieczór - przynajmniej nie musiałam spędzić go sama. Dobranoc

a ja wiem :) tego nie mozna być pewnym :) czego oczy nie widza tego sercu nie żal...

Gość spójrz z innej strony kobieto
hej autorko tematu, a pomyślałaś o jakichś innych przyczynach tego stanu twojego faceta? Jeśli piszesz, że przed ślubem tryskał energią, a teraz śpi przed 22 to zastanów się co w jego życiu się zmieniło po ślubie. Wcześniej mieszkaliście osobno czy razem? Jeśli osobno to może na chacie jak ciebie nie było to se kimał w ciągu dnia, a teraz nie może? Może inaczej się odżywiał? Zamiast pierdolić sobie w głowie to zrób mu jakieś ostre żarcie (nawal chilli i ostrej papryki- to pomaga na popęd) i dbaj o niego właśnie dobrą dietą. Przyczyna rozleniwienia i braku energii najczęściej jest właśnie niewłaściwa dieta. pozdro, i przestań robic sobie jakieś bagno w glowie bezpodstawnymi rzeczami, bo to cie zniszczy, nie jego.

w ogóle nie widzę problemu przecież seks to nie wszystko jak jednym wydaje może mu to z czasem przejdzie wielka mi filozofia ,ze kładzie się wcześniej spac moim zdaniem ma depresję jesieni jeszcze nie ma ale

Gość Mrrrówka
Mi już po udach cieknie a on dalej śpi. Wzgardził moim śniadaniem, nawet nie mruknął!

Gość Your Toy
http://icanbeyourtoy.blogspot.com/ zachęcam do czytania mojego bloga. dopiero zaczynam, ale w planach jest coś erotycznego i na poziomie. ostrego, ale nie wulgarnego. coś z myślą o kobietach, ale i dla mężczyzn. zapraszam