Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SmutnaBardzo

Moj brat..

Polecane posty

Gość SmutnaBardzo

Moj brat pije ma 27 lat i codziennie po pracy przychodzi naprany czesto jest wulgarny krzyczy na mnie:(boje sie ze mnie uderzy.Jeszcze jestem sama w domu :(i boje sie isc nawet spać.. Rodzice wyjezdzaja za granice nie ma ich :( Dobrze ze mam chlopaka u którego moge czasem nocowac ale nie mam jeszcze 18lat(dopiero za 2 mies) i dzis np moj brat sie wydarl ze sie przemeldowalam ze tak czesto z nim przebywam itd. Maam go dosc:( A pozatym pracuje i nic nie daje na chociazby jedzenie:( pomozcie..wiem ze kto nie mial podobnej sytuacji tego nie zrozumie:( Rozmowa z nim nie ma sensu a mamie nie pwoiem bo ona dosc przezyla...

Gość SmutnaBardzo
naprawde mam go juz dosc:(

Gość ty dzenifer jak juz cos
pierdniesz to nie wiadomo w ktora strone:( ps.jestes nieproporcjonalnie zbudowana:( widac to na fotkach wiec do pieknosci sie nie zaliczasz:(

Gość hurts
Smutnabardzo, doskonale Cię rozumiem:( jakiś czas temu sama zakładałam tu podobny temat...u mnie to wygląda jeszcze gorzej:(

jacy faceci? te bolki wsiowe ?? :D

To jest temat o proporcjonalności Jennifer, czy o problemie autorki? Żeby nie było. Do Jennifer nic nie mam, natomiast nudzi mnie już to ciągłe najeżdżanie na nią jaka ona by nie była :o. Czuć od Was jakąś zazdrość, ale głupie suki już tak widać mają...

Gość jennifer8787* pokaz nowe fotki

A może tak któraś z zawistnych paszteciar krytykujących tak pokazałaby swoje fotki? :classic_cool:. Mogłoby być ciekawie...

ty pokaz swoje paszteciaro polerko ! ps,pochwalili ja to napisala ze normalna :D jaka polewka :D

Zamiast pogadac z autorka to pierdzielicie bzdety o dupie marynie :/ Ale czego mozna sie po was spodziewac.Autorko ja bym powiedziala matce.Niech zrobi z nim porzadek zanim on naprawde wyrzadzi ci krzywde :/

Gość no luuudzieeee...
dajcie se siana i załóżcie osobny topik w którym będziecie sobie "dogadzać" bo to już nudne jest :/ Droga autorko, to co piszesz jest przykre bardzo. Za 2 miesiące kończysz 18 i, paradoksalnie, dopiero wtedy będziesz miała więcej praw, możliwości i powzięcia różnych decyzji. Dobrze, że masz chłopaka, bo on Cie pewnie wspiera. Może pomyślicie o zamieszkaniu razem?

Tak. Wracając do meritum. Czegoś tu nie rozumiem. to Ci rodzice wyjeżdżają, czy już ich nie ma? :o Mieszkacie wszyscy razem? Oni nie widzą problemu z bratem? Nie widzą nic niestosownego z zostawieniem Cię pod opieką alkoholika? co do utrzymywania, wybacz, ale masz rodziców, to oni powinni dawać na Twoje utrzymanie, nie brat.

Gość i po ptakach
jak zwykle "celebryci" z kafe skutecznie zniechęcili kolejnego autora topiku...gratulacje...

Gość a ja myślę...
że to był zaczątek prowo

Gość a ja myślę...
bo za dużo było nieścisłości w tym co napisała autorka

Gość Bruneteczkaaa
W sumie mieszkam tylko z mama a ona wyjezdza za granice,nie ma jej teraz. A co do utrzyywania POLARKO ja mam kase domowa ktora zostawila mi mama mam tez szkole a moj brat zamiast tego co zarobi dolozyc do jedzenia i oplat to wszystko przepija ,ma prawie 30stke na karku!no bez przesady . Tak mam kochajacego chlopaka, on chce zebym sie do niego przeprowadzila jak skoncze 18 lat ale nie chce zostawiac mamy z 'nim' a po 2 jakos nie na reke mi zeby facet mnie utrzymywal choc on sadzi ze to nie problem.