Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kjklllkklj

Z CZARNEJ NA BLONDYNKĘ, warto???

Polecane posty

Gość kjklllkklj

Z natury jestem brunetką, od trzech lat farbuję się na czarno. Marzy mi się blond, jednak boję się konsekwencji takiego zabiegu oraz tego, że po prostu będę wyglądać nienaturalnie.

Gość gfhfghghgjg
włosy to zniszczy to wiadomo a czy będzie naturalnie czy nie to zależy od odcienia blondu

jak masz kupe szamlcu i stac cie na farbowanie milimetrowych odrostow raz w tygodniu warto ale czy warto tak niszczyc wlosy ,blondyki sa oklepane...swoja droga

Gość kjklllkklj
jennifer: ,,blondynki są oklepane,, hehe wszystkie ciemne tak mówią:P a Ty byś się widziała w jasnych włosach?

Gość gfhfghghgjg
e tam oklepane nie oklepane, ja mam ciemny brąz a nic do blondynek nie mam, kwestia tylko jaki to blond bo są naprawdę sliczne blondy ale są tez zupełnie kiczowate i oczywiście od twojej urody to zależy czy będzie ci pasował blond

Gość ochhhhhhh...
każdy ma takie pomysły i dopóki się nie przekona na własnej skórze to będzie kusiło ... spróbuj jeśli chcesz, ale może najpierw przymierz sobie perukę w wymarzonym kolorze - kto wie, może z miejsca zrezygnujesz... a po drugie - to podstawa - DOOOBRY fryzjer!!! Ja niestety nie miałam takiego szczęścia i popalił mi włosy bo ciężko było je rozjaśnić, później łamały się i kruszyły po 1cm, 5 cm aż wyglądałam jak Kryszak - nie obrażając człowieka... że już nie wspomnę o wiecznych odrostach ... wtedy przekonałam się, jak szybko rosną mi włosy ...i masz do wyboru - albo bulić na farbowanie odrostów, albo świecić czarnymi bruzdami jak wieśniara... Jak już po pół roku wróciłam do swojego czekoladowego brązu - poczułam się jak w domu :) :) ... to moje doświadczenie ... i więcej nie zamierzam być blondynką :P powodzenia :)

ja podobnie zrobilłam 3 lata temu. 6 lat farbowałam na czarno i pewno dnia postanowiłam zostać blond. zdekoloryzowałam w domu a potem nałozyłam kolor blond. następnego dnia trafiłam do fryzjera by poprawił to coś na mojej głowie. spędziłam tam 7h ale warto było :) byłam blondi tylko 3 miesiące,bo szybko rosną mi włosy i robienie odrostu co 2tyg.było męczące zniszczyłam tak włosy, że musiałam ściąc na chłopaka bo wychodziły mi garściami i było widać prześwity. ale zrobiłabym to ponownie...jako blondynka byłam bardziej widoczna :) pozdrawiam

Gość hjgyrdutrd
WARTO!!!!!!!!!

Gość germanotta jaka ty jestes
denna :o

Gość Monique2222
Blondynki nie są oklepane jeśli są to naturalne blondynki ;) jeśli masz naturalnie ciemne włosy to wątpię żeby było Ci ładnie w jasnych i żeby kolor wyszedł ładnie na ciemnych włosach

Gość Monique2222
Wogóle przeważnie u osób z urodą brunetki ,a podejrzewam ,że taką masz blond wygląda mało subtelnie i dosc tandetnie

Ja zawsze byłam blondynką, później coś mnie skusiło i zrobiłam czarne, wyglądałam tragicznie :O i zaczęłam znowu przechodzić na blond, ale pasemkami.. co 3 miesiące robiłam blond pasemka na całą długość włosów, aż po roku już miałam blond i teraz tylko robię pasemka na odroście :)

Gość warto czy nie warto
lepiej zadac sobie pytanie czy bedzie Ci na pewno pasował blond, bo to radykalna zmiana. no i kwestia odrostow, nie ma nic gorszego niż czarne odrosty na jasnych wlosach :o

Gość przy tak ciemnych
włosach po rozjaśnianiu włosy mogą mieć kolor siuśków, będziesz musiała rozjaśniać ponownie, a to bardzo zniszczy ci włosy. Zależy też od kolory twojej cery. Mnie raz podkusiło zmienić kolor włosów na blond. Nigdy więcej

Gość woman who eat her drink
blond jest zarezerwowany tylko dla prawdziwych blondynek. to kolor bogiń, nie dla zwykłych śmiertelniczek

Gość dggggq11
zależy jaki masz odcień skóry. nic tak tragicznie nie postarza jak kolor włosów źle dobrany do karnacji. na pewno nie warto nawet próbować jeżeli masz oliwkową cerę. i jest druga sprawa- blondynki mają więcej włosów- i to sporo więcej, brunetki mniej, ale za to o wiele grubsze(zwykle). brunetka ufarbowana na blond wygląda zwykle jak wypłosz z trzema kłakami na głowie, bo włosy robią się po rozjaśnianiu bardzo cienkie, więc fryzura tragicznie traci na objętości(a włosów jest mniej niż u prawdziwej blondi) przy drastycznej różnicy kolorów odrosty widać po tygodniu. jak byś miała naturalne włosy, to ich rozjaśnienie i tak by było drastycznym zabiegiem, ale zejście z czarnego na blond może je wykończyć