Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaraz rozwale pokoj!!

moja matka to swatka!

Polecane posty

jestem wsciekla! zaczne od tego ze z matka nie uklada mi sie dobrze, jest tzw toksycznym rodzicem. nienawidzila mojego bylego chlopaka dopoki nie zerwalam. od tamtej pory jest on najlepszy na swiecie. sprowadza go do koszenia trawy i w ogole. od roku mam innego, przecudnego faceta, ktorego matka nawet nie chce poznac. jutro moja siostra wychodzi za maz a ja nawet nie moge z nim isc na wesele. na nic byly prosby i grozby ze nie pojde wcale. siostra blagala i ide sama. myslalam ze bede sama przy stole z przyklejonym sztucznym usmiechem. alez nie! dzisiaj sie dowiedzialam ze bedzie tam i eks! no kur*ica mnie bierze!!! jak moj chlopak sie dowie to chyba przyjdzie go zabic, poza tym bedzie mu mega przykro. pomimo tego ze prosilam eks zeby sie w koncu odwalil on nic sobie z tego nie robi:/ co robic? powiedziec owczesnemu i pozwolic mu bardziej sie zdolowac czy nie powiedziec i czuc ze go oszukuje?;( help! mam 21 lat.

Gość ja bym nie poszła zwyczajnie
trudno się mówi,Zdeklarowalaś się, że idziesz ale oni tak Tobie to i Ty im tak...trudno!

wtedy zadzwoni ciotka babka siostra jej przyszly maz itd. jak to nie podziala to zaczna sie wyrzuty, grozby, przeklenstwa i krzyki. jak nawet to nie da rady to albo zaciagna mnie sila albo dadza spokuj i przez najblize x lat bede miala przypominane jak to im wszystkim popsulam tak wazny dzien:/

Gość vnblnjk
udaj ze zlamalas noge, zapakuj ja w gips i nie idz, a po slubie niech sie okaze ze to bylo stluczenie i zdejmij

Gość 'PDSOPSODK
JEŚLI W KOŃCU NIE PRZESTANIESZ MYSLEĆ JAK CZUJE SIĘ RODZINA, ZAWSZE BEDZIESZ Z NIMI GRAC W GRĘ JAK NIE TO... ONI ALBO TY BĘDZIECIE UŻYWAC TEGO ARGUMENTU, PRZEJMUJESZ TAK, JAK ONI, DLATEGO TO DZIAŁA. ZAMIAST OSTRAC TO, CO MÓWIA I WPADAC W ROZPACZ, ŻE CIE NIE ROZUMIEJĄ, DEPCZA TWOJE UCZUCIA. cHCESZ BYC DOBRYM CZLOWIEKIEM, IDŻ NA SLUB SIOSTRY, POTEM ZNIKNIŁ Z UŚMIECHEM DLA MATKI, CIOTEK, BABĆ I SPĘDŹ CUDOWNY WIECZÓR Z WYBRANYM FACETEM. JAK ZACZNA SIE PRETENSJE, USMIECHNIEJ SIĘ I POWIEDZ MAMO, BABCIU, CIOCIU, TO BYL CUDOWNY SLUB, PO CO GO PSUĆ TAKIMI ZŁYMI EMOCJAMI, SIOSTRA BĘDZIE NIESZCZĘŚCIWA, CHCESZ JEJ ZEPSUĆ ZYCIE?

wkurza mnie to ze matka nie potrafi uszanowac moich decyzji. przeciez z jakiegos powodu sie rozstalismy. jak jej powiedzialam ze mnie zdradzil, odpowiedziala ze widocznie jestem bezsensowna a ze chlop to chlop, seksu chce. on dalej mi pisze jakies duperele w stylu kocham Cie itp. jak moj chlopak zaczal mu grozic to matka na to ze to jakis zbir i prostak i ze z kim ja sie wiaze.. na nic zmiana nr bo matka mu i tak da, a co? matce przeciez nie moge nie dac! no nie wytrzymuje juz:(

Gość insomnia91
moi rodzice już dali spokój. kiedyś bawili się w swatów, teraz wiedzą, że ja nigdy nie będę w związku. tak naprawdę to chciałabym, ale ciągle trafiam na takich, którzy tylko ranią ;/