Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość odkad nie ma Ciebie

TESKNIE ZA TOBA

Polecane posty

Gość odkąd nie ma mnie
do do odkąd nie ma mnie. Jest tylko jeden szczegół, drobiazg, o którym tylko my wiemy. Jeden jedyny. I to jest nasz sekret. Pokaż swój nick, ten który ja znam. Skoro nie wiesz i nie znasz odejdź. Niestety muszę wybyć. Do jutra.!!:)

Gość autorko co ci tak wlasciwie
chodzi? masz jakis problem i to co ktos ci pisal o tobie to prawda. OBUDZ SIE. bo bedzie coraz gorzej.

Gość czasami jestem;)
czytając;) my we dwoje ;)- to nie my:D miłej zabawy

Gość Kobita ma depresję i tyle
Nikt normalny tak nie robi..zresztą mało tu takich nakafe:O

Gość lecz sie durna babo
🖐️

Gość odkad nie ma Ciebie
;)uwielbiam bardzo wyszukane komentarze:)

Gość Cezary_Cezary
Ludzie przecierz nikt was tu na siłę nie zaprasza. Jak kto chce sobie prxesa muyzk ye swoim komentaryem to tak was to boli.

Gość Cezary_Cezary
Przepraszam za literówki. Ale o co wam wszystkim chodzi. Jak wy jesteście walnięci w dekiel. Mnie to nie grzeje. Lejcie sobie dalej tę wodę do mózgu. Wyjdźcie z tegpo topiku. Autorka do was się nie wtrąca. Musicie być chamami Tylko lanie w mordę wam może pomóc

Gość odkad nie ma ich
nie ma chlopaka ni meza co od niej chcecie

Gość odkad nie ma ich
niech teskni fajne piosenki tez je lubie

Gość uroila cos sobie w tym durnym
lbie i napierdala jak popieprzona,niech przejdzie na maile kretynka

Gość odkad nie ma Ciebie
To Wy powinniscie sie ...wyjsc i przewietrzyc.Czy pisanie o tym robi Ci jakas krzywde?:DCzy w jakims stopniu wlaze w butach do Twojego domu?NIE to prosze opusc moj i idz sobie gdzie nie ma "kretynow":D Uwielbiam patrzec jak ludzie sie burza o cos co ich w zaden sposob nie dotyczy:) Nie wchodze do tematu o sponsoringu skoro go nie szukam a Wy ..co tu robicie?:D

Gość kobieto poszukaj se chlopa
zamiast zachowywac sie jak idiotka 15 letnia🖐️

Gość Cezary_Cezary
To co wy robicie nazywa się chamstwo i drobnomieszczaństwo. Gdyby ktoś wszedł do waszego domu i tak się zachował, dostałby pewnie w pierdol. Więc wypierdalać stąd. Pokazujecie jacy naprawdę jesteście denni, płytcy i ograniczeni. Brak wam słownictwa, kultury. Zwykłe szambo. Sami nie wiecie co miłe słowo, uśmiech na twarzy. Co to znaczy być grzecznym i dobrze wychowanym. Nauczyliście się tylko dostawać po mordzie. I teraz szczekacie zza płota jak zwykłe kundle. Bo i tyle jesteście warci co wasze słownictwo. Załóżcie sobie swoje topiki i bluzgajcie do oporu. I módlcie się o zdrowie, bo na rozum to już za późno.

Gość Cezary_Cezary
Już rozumiem. Boli was, że to nie dla was. Nie macie drugiej połówki. Kopnięto was w dupsko. Poznano się na was. Wcale się nie dziwię. Rozpierdolić takie bydło z kałacha. Bo tylko na taką utylizację zasługujecie. Do szamba. Do pieca.

Gość odkad nie ma Ciebie
Cezary -dziekuje:) Ludzie potrafią tylko rzucac w innych kamieniami .Rozmowa i tolerancja to w dzisiejszym swiecie cos wymarlego ...Nie przejmuje sie tymi ktorzy mnie depcza,ale nie pozwalam deptac moich marzen:) http://www.youtube.com/watch?v=C5KmlcwmvQY&feature=related