Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Izabellla32

Alibi na wesele cz.2

Polecane posty

Gość Izabellla32

Wiem, że mnie pamiętacie ... :P Jakby co dziewczyny, to tutaj jestem ... :)

Gość Izabellla32
Eh .. nie lubię siebie za to, że tak "odpływam" przez niego ... Przez te fotki, tylko się pogorszyło ... :O Muszę jakoś zejść na ziemię ... tylko jak?

Gość Izabellla32
jagoda369 - widocznie tak, skoro chce Ci się nawet o tym napisać ... ja nie wchodzę nawet na te, które mnie nie interesują...

Gość Izabellla32
Dla dziewczyn przypomnę z wczorajszego ... On chciał moją fotkę w jakiejś tam sukience, a ja mu wysłałam fotkę kiecki, w której miałam zamiar pokazać się na tym weselu ... :) Przypomniał, że przecież jeszcze jedno wesele będzie miał ... :) Chyba mu się spodobała .. :P

Gość Izabellla32
Przysłał mi swoje zdjęcia ... w zamian za moje .. :O taka wymiana ...

Gość Izabellla32
Nie mam dzieci ... obaj chcą je mieć ze mną .... :O

Gość Izabellla32
A ja nie wiem, czy w ogóle chce ..

Skoro masz kochanka- miej troche honoru i odejdz od meza! Maz chce miec z Toba dzieci - to chyba normalne? Ale ten kochanek? Co on, jakis walniety w leb? Przecez wie, ze masz meza:/ Jak to sobie wyobraza? Wie, ze sypiasz z mezem, ze ma Cie inny Facet... Moze jeszcze by chcial tylko zrobic to dziecko , a odpowiedzialnosc zrzucic na Twojego meza?

Ja nie wiem, swiat schodzi na psy:/ z jedenj strny post faceta, ktory ma 2 laski (zadna nie wie o sobie) i kocha obie. z drugiej strony Ty. k***, cos nei tak:/

Gość tragedia autorko
Izabela-zalosna jestes

Gość Izabellla32
On ma to dobrze przemyślane ... myślę, aczkolwiek nie drążę tematu przesadnie, bo nawet boję się o tym myśleć ... Ale żartobliwie pytałam, jakim on tatą w tym przypadku zamierza być .. a on, że takim najprawdziwszym na pełen etat ... dalej pytać się bałam ..

Gość Izabellla32
W każdym razie już sobie wyobrażał, jak wychodzi na spacerki z wózkiem ... :O I martwił się, czy w jego domu (kończył budowę wtedy), nie będą problemem schody dla malucha ... :O teraz to trochę ustało, bo mnie przerażał tym i powiedziałam, aby przestał o tym mówić ...

Gość Izabellla32
Dokładnie mówił o córeczce ... Ma być podobna do mamy, ale tylko z urody .. :P

Gość moim skromnym mniemaniem
powinnaś zamieszkać z nimi dwoma;) moja znajoma tak od 10lat żyje pod jednym dachem z dwoma chłopami i sobie wielce chwali:P;)

nie dziwie sie, ze Twoja corka ma byc podobna do mamy, ale tylko z zwygladu. zaden ojciec nie chcialby za corki takiej szmaty :) :) :) pozdro 600 latawico

Gość Izabellla32
Tak, to by było najlepsze ... :P Dom mamy taki, że wiele pracy nie dla mnie ...np. wiele przeszkleń na półtorej kondygnacji, a ja mam lęk wysokości ... Oni za sobą nie przepadają niestety ... :P Szkoda ... :P Kochanek na dźwięk telefonu dostaje piany na ustach, a mąż widział go raz 4 lata temu (tylko szedł obok ulicą), a nienawidzi do dziś ... :O

Gość Izabellla32
Hehe .. nie o to chodzi ... nie chce mieć postrzelonej córki i trudnym charakterem ... roztrzepanej ... tylko tyle ....

Gość korkociąg
:) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :( :) :) :) :) :) :) :) :) :( :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :( :( :D :D :D :D :D :D :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :( :( :) :) :) :) :P :D :D :D :D :D :P :P :P :( :) :P :D :P :P :P :( :) :D :D :D :P :) :) :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P

Gość korkociąg
I lepiej skończ te pierdoły bo zablokuję ci zdalnie kompa zdziro.

Gość Izabellla32
Phi ... :O Zachowanie godne osoby głęboko upośledzonej ... rób sobie dalej te swoje idiotyczne buźki ... żałosny żywocie ...

Gość Izabellla32
To smutne, że niektórzy nie mają swojego życia ... to przerażająco smutne ...

Gość Izabellla32
A potem załóż sobie topik, o tym jaki jesteś wielki i potrafisz robić buźki ... :O To będzie godny topik ... Pochwal się także wulgarnym językiem ... :O