Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Cougargirl21

Moj facet jest okropny

Polecane posty

Gość Cougargirl21

Az głupio mi o tym pisac ale musze sie komus pozalic... Moj facet musiał rano wstac do pracy. Miał moze z 7 min zanim wyjdzie z łózka i zachciało mu sie seksic. Ja jeszcze w pół śnie, mówie mu ze nie chce itd. a on co? wszedł we mnie i zaczal robic swoje, jak powiedziałam ze mnie boli i kategorycznie kazałam mu przestac to dopiero po chwili sie opamietał! no ludzie!!!! Cofa mi sie jak sobie to przypomne. jak kobieta mówi nie to mysli nie, w zadnym wypadku tak. jestem w szoku ze tak przedmiotowo mnie potraktował

Gość Cougargirl21
czasem fajne sa takie pobudki zgadzam sie ale tylko jesli obie strony wyraza na to zgode

następnym razem uprzedź , że ma napisać podanie a tak na poważnie facet myślał, że cię rozbudzi i nabierzesz ochoty proste gdyby się nie opamiętał to mogłabyś mieć pretensje a tak......to szkoda faceta , że tylko po oficjalnym zezwoleniu, po bożemu wieczorem:P

Gość Tonałóg
co za idiotka.. ja bym był w niebie jakby mnie moja kobieta zaczeła budzić robiąc mi np lodzika a tej szmacie źle bo facet zaczynał ją pukać!! WON na jego miejscu bym cie wyjebal z domu

Gość Cougargirl21
zachwał sie jak dupek skonczonyto nie jest tak ze jakies podanie czy tylko wieczorem po bozemu z rana tez jest miło ale nie w takim wydaniu

Gość Cougargirl21
Kurwa tonałog czy ty czytac nie potrafisz nie buło zadnego wsepu ja sucha a on sie pcha jakby zaczał od czegos innego nie miałabym nc przeciwko

Gość Kowalska..
Moj mnie tez zawsze w nocy okolo 3, 4 rznie, a ja myslalam, ze to z milosci do mnie, czy on tez mnie traktuje przedmiotowo?.. bo juz nie wiem..

Gość Cougargirl21
pewnie moze byc miły namietny dziki i niezaplanowany ale nie bedzie mia fcet rzucał tekstem ja musze noz kurwa mac bez przesady! przedmiotowe traktowanie kobiety i brak szacunku nie sprzyjaja dzikej namietnej atmosferze do facetów spróbujcie wsadzic sobie ogórka w tyłek na sucho i zobaczycie jaka to pryjemnosc mniej wiecej tak sie czułam rano jak sie na mnie wtoczył i zaczał sie bawic

Gość Tonałóg
behindbrowneyes jeszcze bys sie zdzwiil chłopczyku/dziewczynko z jaką obecnie niunią sypiam :):):)

Gość Tonałóg.
no i chuj? a con ma sie przejmowac.. mial ochote, jestes jego to chcial poruchac proste i logiczne ja tez pare dni temu poruchałem, moja niunia chciala juz isc spac bo byla zmeczona, ja mialem nadal ochote i zaczalem ja po prostu meczyc zeby jeszcze.. no i sie zgodzila :) zerznalem ja jeszcze tak porządnie i dopiero poszlismy spac rano bylo to samo, obudzilem sie kolo 7, mialem ochote.. obudzilem ją, poruchalem i poszlismy spac dalej :) to normalne

oj ja bym nie protestowała Pamietam z moim ogladalismy film..chciałam sie kochac ale mój był zbyt zapatrzony w tv..wiec ogladajac ten nudny dla mnie film zasnełam jak obejrzał to sie zaczał do mnie dobierac ja spałam i byłam nieprzytomna....ale za chwile sie obudziłam i sex był nieziemski:P Rano sie tylko smiałam ze zostałam zgwałcona przez sen;) Moj czesto tak robi jak sie budzimy ze sie zaczyna do mnie dobierac

Tonałóg, Twoja "niunia" to pewno tępa solara , typu JOLA RUTOWICZ :) Hmm wg mnie - takie tępe dzidy wcale nie są interesujące. Ale jak kogoś nei stać, żeby mieć bystrego partnera, to musi iść na łatwiznę i załatwić sobie bezmózgą lalkę :) I jestem dziewczynką :) U której nie miałbyś szans nawet, gdybyś był ostatnim samcem na planecie, a ja miałabym misję utrzymania gatunku :) Do autorki - takie coś , to już przesada, masz rację. Wygarnij mu to

Gość Cougargirl21
powiedziałam mu co czuje i mysle a on teraz ma focha i jeszcze ja mam o przepraszac chuj mnie wpedza w poczucie winy... ciekawe za co ja mam go przepraszac? moze za to ze mu kurwa skonczyc nie pozwoliłam/ podziekowałam mu za to ze mi pokazał jak to jest poczuc sie jak rzecz a on do mnie ze on mnie nigdy tak nie traktuje ale skoro ja tak mysle to on nie widzi sensu krew mnie zaraz zaleje! niech spierdziela

Gość Tonałóg.
to teraz mnie posłuchaj sraczko... moja kobieta należy do absolutnie najwyższej półki.. zajebiscie sexowna + bogata + cechy matki laska o ktorej kazdy facet marzy a kiedy idzie ulicą każdy by chciał mieć ją w łóżku i ty mi szmato mowisz, ze ja ide na łatwizne ? wiem.. zazdroscisz urody tym atrakcyjnym i próbujesz na siłe, na jakims lamerskim forum udawać konkretną.. niestety, żałośnie to wygląda, strzelam w ciemno, że jestes bazylem na którego bym nawet nie spojrzał .. baa, nawet jakbym był na głodzie sexualnym to bym cie nie przeleciał wiec zamilcz pipko i idź leczyc swoje kompleksy gdzie indziej uwielbiam poprostu kiedy bazyle atakują atrakcyjne i z góry zakładają, że sa to puste lale dla których liczy sie tylko wyglad heh :) no ale cóż ci pozostaje? tylko lament na tym forum..

Gość Tonałóg.
a ty autorko tematu nie wiem co sie ciskasz.. facet chciał sobie ulżyc i miał do tego prawo a ty zamiast sie podjarać to robisz afere i wcale się nie dziwie, że ma teraz focha na ciebie.. chciał sie pokochać a ty go zlałaś radze ci opierdol mu dobrze kolbę bo inaczej będzie zgrzyt w waszym smiesznym zwiazku

Nie dałaś mu się spuścić to teraz masz za swoje. Przeproś go. A na przyszłość masz być gotowa 24 godziny na dobę.

Gość do To nałóg
sposob w jaki sie wypowiadasz swiadczy o srodowisku w jakim przebywasz , juz widze ta twoja najwyzszą półke w twoich oczach, dziewczyna która kazdy chce przeruchac to jest to........

Słuchaj, syneczku. Ja nie muszę się przed Tobą tłumaczyć ze swojego wyglądu, ale jestem na 99% pewna, że na tej płaszczyźnie również nie miałbyś u mnie szans :) Skoro z góry zakładasz, że każda piękna dziewczyna musi być pokroju Twojej "niuni" , bardzo się mylisz, ale nie dla psa kiełbasa :))) Co ja tu będę z Tobą dyskutować, wieśniaku :) Niestety, dla dla takich kobiet jak ja , nie wystarczy żeby facet był przystojny. Musi mieć trochę oleju w głowie :) To jest właśnie WYŻSZA KLASA. A nie całkowity brak asertywności , ślepa uległość względem partnera i granie tępej idiotki :) Do autorki - nie słuchaj rad jakiegoś zakompleksionego rapera - ziomeczka ;) Nie daj się - Twoje zdanie i chęci są tak samo ważne, jak jego. A niech ma sobie focha, zakreśl jasno, że jeśli jeszcze raz to się stanie, to gorzko teog pożałuje :)

Jeżeli byłaś sucha i nie mogłaś klasycznie, to zawsze mogłaś obciągnąć. Po prostu ci się nie chciało go zaspokoić, a teraz robisz wymówki próbując się wytłumaczyć. Zawaliłaś sprawę i tyle.

Gość Tonałóg.
całkowicie się zgadzam z masterem, olałaś swojego faceta i każdy normalny facet miałby na ciebie focha.. a wielu by cie już osrało, powinnas (jezeli naprawee nie chcialas byc ruchana- co mnie osobiscie dziwi) przynajmniej zrobic mu loda jezeli widzialas, ze on ma ochote do ciebie sraczko.. jak ty mozesz mówić "nie dla psa kiełbasa" skoro moja laska jest o milion klas wyżej od ciebie? jestem pewny ze jestes jedną z tych szarych myszeczek na ulicy co nawet faceci nie zwracaja na ciebie uwagę.. atrakcyjne koibety mają to do siebie, że cały czas maja na sobie wzrok facetów.. a ona do takich należy, wiec to o czyms swiadczy tak? ale oczywiscie.. ty zaraz mi powiesz, ze to tępa niunia (nawet jej nie znajac) n a ale co sie dziwić, tylko to ci pozostaje .. wylewanie frustracji na forum

hahahaha ale mam ubaw z Ciebie :) nie wiesz chyba, co mówisz. To, że ona jest tępą lalunią wnioskuję z jej zachowania, które przywołujesz; także z tego, jakim tępym wieśniakiem jest jej facet. Poza tym - gdybym ja była szarą myszką, bałabym się odezwać na forum. Mylisz się w każdym swoim spostrzeżeniu ;) ale nie dziwi mnie to