Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ???????

Internetowy znajomy

Polecane posty

Gość KROLICZEKA
Niewiem juz sama zgupialam.Corka ma 1,5 roku.

o matko randka z półtorarocznym absorbującym dzieckiem..... dla ciebie to normalne dla faceta, któremu się urodziło dziecko to normalne ale dla świeżo poznanego faceta....... nie tak zaczyna się znajomość damsko- męską

Gość ufjakzimno
kroli.... naprawde jestem zdumiona jak mozna wpasc na pomysl spotkania-randki z facetem i wlasnym dzieckiem.... nie masz zadnej zuafanej kolezanki, ktora chocby na 1,5godz zajmie sie Twoim dzieckiem? Przeciez to spotkanie jest z gory skazane na porazke, byc moze sie myle-oby, ale tak uwazam. Przeciez takie male dziecko nie zajmie sie soba. Zamiast poznacie jego, on Ciebie, cala wasza, a na pewno twoja uwaga bedzie skupiala sie na dziecku, sila rzeczy :o

teraz to już nie głupiej stało się i już o ile będzie całkiem po ludzku na następne spotkanie koniecznie dziecku załatw opiekę w związku nie można ominąć czasu randek sam na sam bo kiedyś wyjdzie to bokiem

Gość KROLICZEKA
Zadzownilam do siostry moze sie mala zajmie na ten czas.Ma mi dac znac. A gybym zadzownila do babci malej.Moze ona by sie zajela. Ale tak glupio.Moze ma jakies juz plany inne.Bo bylam u niej zaledwie kilka razy.

spróbuj jesteś samotną mamą a wiadomo, że też sobie chcesz ułożyć życie nic się nikomu nie stanie jak pobędzie z małą dziewuszką parę godzin przecież nie oddajesz jej na tydzień sama też odsapniesz poczujesz się kobietą - nie mamuśką nie wstydź się prosić bliskich o pomoc

Gość KROLICZEKA
Nadzieja w siostrze ze zostanie z mala.mA MI DAC POZNIEJ.

Gość KROLICZEKA
bLUZKE WYPRALAM CZY MI WYSCHNIE.Suszy sie na dworze.Nie mam czasu na nic.Usypiam corcie moze posmi troszke a ja zrobie sie n bostwo.

Gość ufjakzimno
jakas taka slabo zorganizowana jestes. wiedzialas od kiedys, ze idziesz na spotkanie-dlaczego nie pralas wczoraj? pietrzysz sobie niepotrzebnie problemy i dokladasz stresujacych sytuacji

źle to zaplanowałaś ale na przyszłość lepiej się zorganizujesz opiekę załatwiaj wcześniej i poproś, żeby ktoś zaopiekował się dzieckiem także na czas twojego szykowania przecież siostra mogła przyjść dwie godzinki wcześniej posiedzieć czy u ciebie czy wziąć siostrzenicę a ty byś spokojnie się wyszykowała i pamiętaj nie wstydź się przecież to jej siostrzenica i wnuczka babci nie obce dziecko a ty nie chodzisz na randki codziennie następnym razem wszystkim zajmij się wcześniej łatwiej odwołać niż na huraaa wszystko załatwiać a dziś z siostrą porozmawiaj, że jest to dla ciebie ważne mogła by swoją drogą nie trzymać cię w niepewności

Gość KROLICZEKA
Nie bylo nasze spotkanie takie pewne.A dzis wiadomo ze mamy sie spotkac. Bo mam za duzo na glowie dlatego.

Gość KROLICZEKA
Bo ja mam glupie myslenie. Mam dziecko a szukam chlopa i ide na randke.A dziecko zostawiam pod opieka. Datego nie prosze o pomoc.

na przyszłość nawet jak nie wiesz na 100 procent to się zorganizuj najwyżej zamiast na randkę wyjdziesz na zakupy gdybyś dziecko podrzucała jak kukułka non stop to tak- miałabyś rację ale od tego jest rodzina żeby sobie pomagać ja mam męża a czasem muszę dziecko "podrzucić " my jako dzieci też bywałyśmy u dziadków, cioć itd. nie zawsze da się wszystko z dzieckiem i bliscy powinni to wiedzieć

i pamiętaj nie jesteś tylko mamą jesteś też kobietą i normalną rzeczą jest to, że chcesz iść na randkę to naprawdę jest normalne ludzki naturalne więc głowa do góry:) a bluzkę w razie co potraktuj dłużej żelazkiem szybciej wyschnie tylko nie spal:P

Gość TH is IT JO
Masz chcice ?

Gość KROLICZEKA
GLUPIE PYTANIE.

Gość TH is IT JO
Czyli tak I dlatego umawiasz się z jakimś fagasem z neta