Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ???????

Internetowy znajomy

Polecane posty

Gość ???????

Spóźnił się na spotkanie, bo metro i tramwaj niekompatybilne. Po raz pierwszy i ostatni to On wybrał knajpę. Zeżarł stek, popił kawą, na deser ciasteczko i .... Zapomniał portfela. Czułam się jak idiotka ale zapłaciłam (ponad 200zł). Jest cały czas na S.pl i pewnie odżywia się dobrze cały czas.

Gość KROLICZEKA
Ja mam dzis spotkanie z facetem z neta. Przyjezzda do mnie.Ale gdzies pojdziemy. Zobacymy jak bedzie. POwiedz jak sie ubrac na spotkanie. 1 nasze spotkanie takie na luzie.

swoją drogą skoro on cię zapraszał i on miał płacić ja normalnie powiedziałabym, że również nie jestem przygotowana na taką kwotę:P nie mam i już i ch........ niech kombinuje to by się mu odechciało:P

Gość ufjakzimno
kroliczeka- ubierz szpilki lub buty na innym obcasie po prostu, dopasowane dzinsy, jakas bluzeczke ciekawa z dekoltem; albo dopasowany sweterek z dekoltem; dekolt nie moze byc za duzy; jakis szalik, apaszka, bizuteria; kurteczka. i juz.

Gość KROLICZEKA
Nie mam butow na obcasie.Tylko balerinki. N razie nie mam kasy na nowe.Przeciez nie zaloze zimowych kozakow na obsacie.

Gość ufjakzimno
???? no bez przesady!!!! w zyciu bym nie zaplacila takiej kwoty; Ike ma racje :D

Gość ufjakzimno
to moze napisz co masz?? bedziesz latwiej Cie ubrac :O :D

Gość ccccccn
a wyglądał na takiego co zapomnial>? :P czy poprostu prostak-kombinator? bo jak tak, to ja bym zwiała, mówiąc np. że też nie mam pieniedzy, ale za rogiem jest bankomat i że zaraz wróce z kasa. Ozywiście nie wróciłabym , a on.. ciekawe co by zrobił?

Gość KROLICZEKA
Dobrze wygladam, mAM 174 WZROSTU WAGA- 52 KG.cHUDNE z dnia na dzien. Nie mam co na siebie wlosyc A moj znajmomy pisze czy oze byc wczesniej tak ok.15.I co mam zrobic?

wczoraj zamiast myśleć w co się ubierzesz wolałaś smęcić i zastanawiać się na kafe :P to teraz idź na golasa

Gość ufjakzimno
skoro nie masz co na siebie wlozyc, to do 15tej jeszcze zdazysz udac sie do sklepu i cos zakupic; a jesli nie masz kasy, to jestes zmuszona isc w tym, w czym chodzisz na co dzien; baleriny, zakladam, ze jakies dzinsy sensowne masz i jakas bluzka z nadrukiem np. do tego fajny, fantazyjnie zawiazany szalik ozywi moze calosc; fajne kolczyki i juz.

Gość TH is IT JO
Każdy płaci za siebie (niech ci odda 100 zł)

Gość KROLICZEKA
Mam taka tunike.Ale ona jest taka zszeroka na dole. Zmeinil godzine.Spytal sie czy moze byc ok 15.Niech juz bedzie. Nie mam czasu zeby teraz isc cos kupic a po zatym nie mam za bardzo kasy. Ide ubrana na luzie.Co ma byc to bedzie.

Gość jestem samotniczką
męska rzecz A jak ma 50kg nadwagi to też ma dopasowane zakładać ? jasne:P wtedy przecież wszystkie spodnie sa dopasowane... chyba ze myślisz że istnieje coś takiego jak luźne spodnie na takie dupsko:D

Gość TH is IT JO
Wyliżesz mu jaja ?

KROLICZEKA- czytałam Twój wczorajszy topik ;) czyli jednak napisał?? jak się ubrać? spodnie rurki dopasowane jeśli nie masz obcasów to balerinki ;) jakąś tunikę fajną i na to kurtkę :) jeśli masz to pasujący szalik (tylko taki cieniutki) rozpuść włosy :) lekko pofaluj , oczy mocno podkreślone :)

Gość TH is IT JO
Pewnie przystojny jak mu chcesz już jaja lizać

Gość KROLICZEKA
Mam tunike ale ona jest taka szeroka na dole. Zostala mi po ciazy I jedyna normalna blzuka tak nie mam nic inego. I tak jak ja sie wyszykuje. Ja mam dziecko i musze z nia isc na spotkanie.. Nie mam nawet jak sie wyszykowac.

poważnie? masz dziecko? i na randkę z nieznajomym zamierzasz je ciągnąc ?

Gość KROLICZEKA
Musi sie z ytym liczyc.Wie ze mam dziecko i nie mam z kim zostawic jej.

no wiesz generalnie musi ale uważam, że takie niezobowiązujące spotkania powinny odbywać się bez dzieci zawsze można poprosić kogoś, żeby z małą posiedział na wszystko jest czas a ty spotykasz się z nim przede wszystkim jako kobieta nie mama swojego dziecka na pierwszej randce

Gość KROLICZEKA
Nie mam z kim zostawic.To co mam odwolac spotkanie.Juz sama newiem co robic.

Ja jednak bym radziła by chociaż na to pierwsze spotkanie nie brać dziecka. Ubierz to co lubisz w czym się dobrze czujesz:) musisz poprosić kogoś o opiekę nad małą chociaż na te 2-3 godzinki

Gość KROLICZEKA
Nie ma nikogo.Nikt z mala nie zostanie.

trzeba było planować je wtedy, kiedy miałaś szansę iść sama to obcy człowiek który dopiero chce cię poznać nie zwala się na pierwsze spotkanie całego przybytku , bo raczej nic z tego nie będzie każdemu potrzebna jest chwila intymności ( niekoniecznie seksualnej:P), poznania tego drugiego jako człowieka na takich spotkaniach nie ma miejsca na chemię i uczucia to będzie kawka gdzie główną rolę będzie grało małe dziecko zresztą ciąganie na takie spotkania z "wujkami" i dziecka jest nie teges

Gość ufjakzimno
powiem, ze facet jest odwazny, naprawde. ciekawe jak wy sobie wyobrazacie to spotkanie? z dzieckiem... ile twoja corka ma lat?