Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hjhjhjhjhjh2121212

budowa domu barwny c132a

Polecane posty

Gość hjhjhjhjhjh2121212

Gość hjhjhjhjhjh2121212
czxy buduje ktos ten dom a moze juz wybudowal? http://projekty.muratordom.pl/projekt_barwny-wariant-i,467,1,.htm?pokoje_bez_salonu_input=&kat_nach_od=&frm_search=1&typ_budynku=3&id_grupy=1&powierzchnia_od=&wym_el_bocznej_od=&garaz=2&powierzchnia_do=&wym_el_bocznej_do=&wym_el_front_od=&gleb_dzia_do=&wysokosc_w_kalenicy_od=&szer_dzia_do=23&szer_dzia_od=&wym_el_front_do=&kat_nach_do=&gleb_dzia_od=&p=20&y=11&x=14&author_id=&wysokosc_w_kalenicy_do=&nr=36

Gość hjhjhjhjhjh2121212
ja wim ze ty zawsze masz wszystko wieksze i lepsze i zarabiasz 50 tys miesiecznie-a raczej twoj maz ale nie pytam o to tylkoo o konkretny dom

Gość hjhjhjhjhjh2121212
pochwal sie swoim projektem i pokasz jakie domy buduja "bogacze"

Gość hjhjhjhjhjh2121212
ponoc chcesz budowac dom na 200m2 za 500tys tocos cienko, bo w wiekszych miastach ludzie buduja domy po 120m2 za 500-600 tys to ty chyba sobie ziemianke wykopiesz na 200m za 500 tys

kochany nie wiem za ile wybuduje powiem ci jak sie wybuduje juz sama dzialka kosztowala prawie 200tys wiec domek ciezko mi powiedziec ,mi to wsio skoro mam kase moge polozyc i milion:) a ty biedaczku zaciagaj szybko kredycik:P:P zeby sie bank nie rozmyslil przy twoich smiesznych dochodach:P

Gość hjhjhjhjhjh2121212
a ostatnio pisalas ze dzilake kupilas jak sie nie myle za 100 tys

jen stul jadaczke! i tak wszyscy wiedzą ze jesteś samozwańczo najlepsza :P autorko daj jeszcze raz link...

Gość wnioskuje....
jenifer..............lezysz jak korva na tym lozku..........zmien lepiej to zdjecie.....:O Poza tym swoimi wypowiedziami draznisz innych wiec sie nie wypowiadaj.....

hmm jest takie powiedzenie: najgorzej jak zrobic z dziada pana. jen to idealnie pasuje do ciebie. Mam znojomych naprawde bogatych a zachowują się normalnie, nie wywyzszają sie bo mają klase a do majątku dochodzili sami... eh jen dziecinko uciekaj do mężulka

Gość hjhjhjhjhjh2121212
jenifer wez sie nie wypowiadaj bo mnie wkurwiasz

fajny ten domek. Moj facet ma firme budowlana. Jak masz jakies pytania to napisz. Wieczorem jak sie spotkamy to mu to pokaże i ci napisze co mi mówił. :) generalnie mi się projekt podoba. Jedyne co mi nie pasuje to ta wielka łazienka na górze (jest za duża, można jakoś inaczej tą przestrzeń wykożystać) ale jak tobie pasuje to jest oki :)

swoja droga musisz miec mala dzialke i brak gustu zeby budowac pietrowy domek ze skosami u gory ,cholernie nie wygodnie i brzydko:) a na starosc bedziesz zapierdalac po schodach...widac zes typowy wsiok

Gość hjhjhjhjhjh2121212
wsiok to z ciebie tepa kretynko widac ze nie wiesz co to plan zagospodarowana przestrzennego i warunki zabudowy, wiec sie nie wypowiadaj a jak taka jestes cwana to sie pochwal soim przyszlym domem

Gość hjhjhjhjhjh2121212
helena p z mila czecia bym zkorzystala z twojej pomocy tylko nie podam meila bo ta glupia tepa idiotka tu ciagle jest i nie wiadomo co jej do lab strzeli jeszcze mi skrzyne zapcha ;)

Gość lela9898
do heleny p chcemy zmienic na dole ten pokoj tylko nie mamy zbytnio koncepcj jak to zrobic zastanawiamy sie czy ewentualnie go troche nie zwezic a za to zrobic ieksze pomiesazczenie gops i polaczyc z kotlownia a tu najwyzej zrobic maly gabinet i napewno na dole zostana polaczone te dwie lazienki,

autorko nie zwracaj uwage na ta idiotke, to sie jej znudzi. generalnie co ci moge doradzić co sama wiem na temat budowy domu. Jak masz zagospodarowane poddasze to nie rób sufitu i skosów z regipsów bo szybko pękają (dach przeciez pracuje, rusza sie i dlatego pęka), jeśli będziesz robicprzeróbki w projekcie to lepiej pokaż tą stronejakiemus architektowi o niech ci na podstawie tego domu narysuje nowy projekt z już uwzględnionymi zmianami. Jesli chodzi o tynki to cenentowo-wapienne. Gipsowe są mniej trwałe.

nie zwężaj go bo wyjdzie z niego korytaż... lepiej jeśli zrobisz pomieszczenie gosp w miejscu gdzie na projekcie jest łużko i ewentalnie troche pokój zwęż... generalnie taniej cie wyjdzie jak pokażesz projekt architektowi i zlecisz narysowanie go od początku i zawsze możesz z nim skonsultowac wszelkie zmiany :) jak coś to pisz butgap@vp.pl aloe śmiało możesz tez na tym topiku, dodam go do ulubionych :)

chociaż teraz patrze i tak myśle ze jak zwęzisz pokój to nie będzie jak do niego wejść bo są schody... no chyba ze zrezugnujesz z pom gos z dwory i przesuniesz schody....

Gość imhoooo
troszke zle rozplanowany. brakuje garderoby, spizarni i np malej pralni ( chociaz to mozna wygospodarowac kosztem zbyt duzej moim zdaniem łazienki na piertze) wejscie do pom. gosp jest tylko z tarasu ? mała kuchnia-a jeszcze w niej widze ze jest jadalnia.... pooje na górze sa chyba zbyt duze- teraz juz nikt nie robi takich sypialń po dwadziesciapare metrów 15-16 max plusy- garaz na 2 samochody :) generalnie ja bym tego projektu nie wybrala, za duzo zmian chciałabym wprowadzic= zbyt duze koszty

Gość hjhjhjhjhjh2121212
pokoja na gorze maja po 20m ale po podlodze a po odliczeniu skosow maja po 11 i jeden13 a pom gos owszem jest tylko z tarasu na np narezdia ogrodowe, spizarka jest w kuchni, gdyby te schody nie stalu pomiedzy salonem a pokojem to mozna bylo by zrobic duzy salon z jadalnia

imhoooo jeśli zlecasz narysowanie innemu architektowi domku na podstawie innego z uwzględnionymi zmianami to płacisz narmalnie. Bez dodatkowych kosztów :)

Gość hjhjhjhjhjh2121212
myslalam ze moze jest ktos na forom kto go wybudowal bo bym chciala zobaczyc na zdjeciu, mi sie projekt podoba ewentualnie pare zmian i jest ok, zreszt kazdy ma inna wizje swojego wymazonego domku :) my niestety musimy sie dostosowac do planu zagosp przestrz i elewacja frontowa moze miec max 14m a malo jest takich projektow ktore to spelniaja i maja garaz na 2 saochody i maja mniej niz 150m2

to zrób jak ci mówie. Wydrukuj ten projekt. Idz do bióra architektonichnego i pogadaj z gościem :) on ci powie co i jak. Nie zapłacisz więcej jak za gotowy projekt :) wiem co mówie