Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Roxi Coxi

Kolor torebki a kolor butów

Polecane posty

Gość Roxi Coxi

Dziewczyny, czy wciąż obowiązuje ten trend identycznego koloru butów i torebki? Czy można nosić różne (niedopasowane) kolory. Jak Wy się ubieracie? :)

Gość wnioskuje....
jak mi pasuje......

Gość dreams come true
ja nigdy nie dopasowuje koloru torebki do koloru butow... wg mnie to wioska jak idzie dziewczyna i zolte buty, zolta torba

Gość Roxi Coxi
Czyli jaką torebke mi polecicie do szarych butów na koturnie? Nie mam pomysła :(

Gość Makrela z koscia
Ja mam np. grafitowe buty na obcasie i do tego torebke w odcieniu jasnego brazu :) Nigdy nie dopasowuje takie samego koloru.

Gość Roxi Coxi
Dziewczyny podajcie jakieś przykłady "mieszaniny". Bardzo prosze :)

Gość dreams come true
czarna, biała, kremowa, brazowa, fiolet (super wyglada z szarym),moze tez byc w kolorze szarym ale w innym odcieniu... zolty tez wspolgra z szarym (chociaz ja bym nie kupila zoltej torebki)... praktycznie wszystkie kolory pasuja do szarego

dla mnei też wiocha jak idzie kobitka w zielonej torebce i butach :D ale gorsza wiocha gdy idzie w zielonych butach i zoltej torebce:D np jak jestes ubrana cala na czarno.. masz zielone buty to torebka też czarna.. albo na czarno niebieska bluzka niebieskie b uty i czarna torebka:) ja nie mam problemu bo ja nosze tylko czarne buty i tylko czarne torebki :)